2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar sizin alışverişler ne durumda malum ilk bebek her şeyi alasım geliyor kendimi zor tutuyorum ilk ay için kaç tane hastane çıkışı tulum ikili set lazım olur acaba eksik olmasında boş yerede fazla almayayım

Harikasın nasıl yaptin bunu kac kilosun başta zayıf olan arkadaşlar sanki daha cok kilo almışlar sen kaçla başladın ki sadece 2.8 aldın bebeğinde maşallah iyi bende hamilelik diyeti yapmak istiyorum tabiki sıkı diyet değil ama gereksiz kilo aldırmayacak şekilde beslenmemi düzenlemek istiyorum

63 kilo ile başladım canım 65.8 şuan. Ben 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Çok tahıllı ekmek yiyorum. Kahvaltıda haşlanmış bir yumurtam oluyor bazen sıkılırsam sebzeli omlet yapıyorum. Pilav makarna hamurişi kızartma hiç yok. Ara öğünlerim abartılı değil badem ceviz falan öyle şeyler oluyo Hatta ikindi ara öğünümde orta boy meyve kefirle tüketiyorum. Meyve olarak karpuz kavun kiraz üzüm pek tüketmiyorum Akşamları 5 gün et 1 gün tavuk 1 gün balık yapıyorum. Yemekten 1 saat sonra da yürüyüşe çıkıyorum yürüyüşten geldikten sonra 2 kuru incir yada kuru kayısı bademle birlikte yiyorum. 3 lt su içiyorum genel olarak böyle canım

Ben de max 72 olurum diyordum. 60 la başladım gecen hafta 66 gördüm artık tarTilmak istemiyorum moralim bozuluyor. 75 I gecer heralde bu gidişle dilr ben de. 5 ini doğumda versem yine fazladan 10 kiloooo. Ben normalde çok sağlıklı besleniyordum evlenince aldığım 11 kiloyu 13 olarak verip oyle gebe kaldım ama şimdi o tum emeklerim ellerimden kayip gidiyor gibi Çok sık acıkmaya başladım kesin seker çıkacak yuklemede. İnsallah çıkmaz. Bir de midem küçülmüştü ama gözüm aç olunca porsiyonlarımı büyüttüm yer yemekten sonra nefessiz kalıyorum beyim sok icinde izliyor bir de sürekli kısır batirik istiyorum ve üşenmeden yapıyor yiyorum da.

Gebe kalmadan once boyle besleniYordum gebeliği fırsat bilip korkunc saldım. Cunku ilk aylarda bulantıdan et tavuk yumurta imkansızı sadece muz ve makarna ve
Çorba yedim 3 ay sonra da gözüm döndü galiba

Nasıl dikkat ediyorsun maşallah bende hergun yürüyüş yapıyorum ve fazla yemiyorum ama bu kadar programlı değilim bende dikkat edeyim inşallah

Doğumla birlikte benden en az 8 9 gidiyor insallah yine öyle gider seninde öyle olur mutlaka ama 13 14 kilo alan birinde bi 5 kilo kalıyor emzirirken de çok kilo veriliyor

Gebe kalmadan once boyle besleniYordum gebeliği fırsat bilip korkunc saldım. Cunku ilk aylarda bulantıdan et tavuk yumurta imkansızı sadece muz ve makarna ve
Çorba yedim 3 ay sonra da gözüm döndü galiba ☹
Ben hamilelikten öncede böyle besleniyordum. tüp bebek tedavisi başlamadan önce normal ilaçla gebelik denediğimiz dönemlerde 74 kilolara çıktım insülin direncim oluşmuştu ayrıca tiroid hastası olunca veremiyor aksine alıyodum. Sonra diyetisyenle devam ettim hep ağır ağır ama 63 kiloya kadar zayıfladım tüp bebek tedavimde bile kilo almadım. Gebelikte diyetisyene devam ettim. Benimde canım istediği şeyler oluyor muhakkak tadına bakıyorum. Örneğin kısırı az bi ölçüde yediysem sonraki öğünde ekmeği çorbayı yemiyorum hiç.

Nasıl dikkat ediyorsun maşallah bende hergun yürüyüş yapıyorum ve fazla yemiyorum ama bu kadar programlı değilim bende dikkat edeyim inşallah
Canım fazla yememekle alakalı olmuyor çoğu bünye vücudu aç bırakıp bi anda yersende kilo olur muhakkak ara öğünler yap öğünlerin arasını 2.5 saat şeklinde ayarla. Tiroidim olduğu için kilo vermem biraz zor oluyor benim o yüzden dikkat ediyorum.

Günaydın kızlar nasılsınız?isim konusunda karar verdiniz mi çok zormuş valla.Allah sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin.

Bana diyetisyenin verdiği liste basit bir liste herkesin yapabileceği bir liste dün başladım şişkinlik hissimi aldı tartıdada 700 gr eksik gördüm bu sabah şeker için başladım diyete ihtiyacı olan kendine uyarlayıp kullanabilir bence kızlar

Eklentiler

• EA63ABCD-EDB8-47B2-83D3-7FF505714DC7.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 111
Canım ben 3 hastane cikisi aldim.zibin 0,3,6 ay 9 tane aldim.1 tane tulum.5 tane de alt almışım.hastane için 1 kalın 1 ince battaniyem var.

Yok canım ya öyle aç kalmıyorum aslında senin yazdıklarından yola çıkarak biraz bende makarna ekmek türüne ve kızartma ya dikkat edeyim

Canım ne güzel zaten zayıfsın,seker vs yoksa bence ıyi çok almamissin

Evet canım bende ondan korkuyorum son 15 gündür çok tatlı çikolata istiyor canım , karpuz olunca kendimi kaybediyorum resmen. İnşallah şeker çıkmadan tamamlarız süreci

Kızlar merhaba sabah doktor randevumuz vardı. Detaylı ultrasonla bakıldı ikinci kez. Çok şükür her şeyimiz yolunda. Hareketliliği suyu iyi dedi doktorumuz. 480 gr olmuş boyu da 28 cm kızımız yine ellerini yüzüne kapatmıştı geçen sefer de öyleydi zorla yüzünü görebildik 3 hafta sonra şeker yüklemesine gidicez. 1,5 saat sürer dedi

Bu arada ben de baştan beri 6 kilo almışım. Biraz da kilo almıştım zaten hamileliğimi öğrendiğimde yani normalden kilolu hamile kaldım. Doktorum 6 kilo almama bir şey demedi. Ben hayatı boyunca diyet yapmak durumunda olan biriyim kilo almaya çok yatkınım. Şimdi de dikkat ediyorum aşırı kilo almamak için çok abartılı yemiyorum ama canımın istediğini de yiyorum kendimi yine bi listeyle sınırlamak istemiyorum. Zaten çok stresli bir dönemde hamile kaldık doğumdan sonra diyetisyene gider veririz inşallah kiloları kızlar çok kafanıza takmayın derim sağlık olsun da.

Ben de çikolata ve çikolatalı pasta disinda bitmeseydi düşünemiyorum bu ara

Benim listem de bu şekilde şeker çıktıktan sonra bunu uygulamaya başladım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…