2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım benim rabbim sıkıntılarını gidersin gönlüne ferahlık versin senin için en hayırlısını versin pek fazla detay da vermemişsin seni gerçekten çok merak ediyoruz inşallah herşey iyi olur yoluna girer rabbim umulmadık kapılar acar inşallah

Dualarım seninle kuzum benim gönlüm hala temiz ben kötü birşey olmayacak diye düşünüyorum umut ediyorum Allah yardımcın olsun canım

Allahtan ümit kesilmez canım Rabbim gönlüne göre verir inşallah dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah

Postitivibes canim hakkinda hayirlisi olsun Rabbim guzel gunleride gormeyi nasip etsin insallah dualarimiz seninle

Hayatta umut bitmez. Gittiği yere kadar gitsin, hiç belli olmaz. Hepimiz seninle aynı durumdayız. Uzun ve zorlu bir süreç hamilelik. Her an her şey olabilir de sağlıklı dogabilir de. Senin için güzel dileklerimi gonderiyorum. Hayırlısı olsun anneme de çok olumsuz konuşmuş doktorlar, ben doğmuşum sonucunda. Hayat bu.

Oo maşallah çok dikkat ediyormuşsun ben hiç öyle değil sütü peyniri yumurtayı tüketmeye çalışıyorum ama börek hamur işi falan hiç kasmıyorum

Günaydın kızlar nasılsınız?isim konusunda karar verdiniz mi çok zormuş valla.Allah sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin.
Biz Zor da olsa kararımızı verdik Allah’ın izniyle . Mihra olucak kızımızın ismi ikimizde çok beğendik içimize sindi . İsmiyle yaşasın inşallah

Çok geçmiş olsun herşey yoluna girer inşallah Allah yardımcımız olsun

Canım benim Allah güç versin ve yardımcın olsun. Umarım mutlu haberlerle aramıza geri gelirsin. Dualarım seninle

Dememki kilo alımında yalnız degilmişim neyse inşallah doğumdan sonra artık veririz
Bende 65le hamile kalıp 63e düştüm şimdi 70 oldum doktor sorunca 65le kaldım dedim bugün ama 63den çıktığımı söylemedim kızacak diye korkuyorum çocuk gibi oluyor insan. Birde bugün detaylıya girdi plesantan aşağıdaymış dimi biraz yukarı çıkmış dedi ben şok oldum hiç haberim yok

Ben de 55ile gebe kaldım... Sonra 53 e düştüm...
21.hafta da 60kg oldugumu öğrendim detaylı da
Simdi kaçım bilmiyorum
Önüme ne gelirse yiyorum ama öyle sık ve çok değil. Sadece fazla ayrım yapmıyorum.(normalde de kilo almaya müsait bir vucut değil benim ki)
Kızımda çok dikkat ederdim. Onda 50ile hamile kalıp 63 ile doğum yaptım... Kendisi de iri bir bebişti
Bu da öyle olacak sanırm ablasından aynı haftalarda daha önde gidiyor boy ve kilo
Sağlıklı gelsinler inşaallah

İnşallah rabbim gönlüne göre verir canım benim....
Allah en hayırlı ne ise onu nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…