Bugün şeker yüklemem kan testlerim kan uyuşmazlığı için bir testimiz yapıldı canım doktorla konuştum ağrıları rahim büyümesidir ama değerlerini gördükten sonra konuşalım dedi. Sonuçlarımın bazısı yarın çıkacak hepsi için yarın beni arayacak canımSor canım haber ver bana da ben soramadım yeni başladı son gittiğimde böyle sorunum yoktu
Evet canım haklısın geçen bi diyetisyenin canlı yayınında da duymuştum bunu. Birde ben Uludağ premium mineralli suyu duydum ama hiç denemedimcanım soda değil üzeründe direk maden suyu yazanı al. soda ile maden suyu farklı. bana doktorum magnezyum ilacını maden suyuna dök öle iç dedi bende öyle yapıyorum. kızılay marka maden suyu mesela soda değil.
Canım karpuz kiraz üzüm çok yendiğinde tatlı kadar etki yapıyor şekerde porsiyon ölçüsüne dikkat ederek Yemen gerekli birde hafta bir tercih edilmeli.ya kızlar yazdıklarınızı okudum da netleştirmek istedim bende çünkü gün içinde çok salatalık yiyorum su mu yapıyor ve su olması iyi değil mi bol su iç derler :/ bide kiraz karpuz bunlarda şeker yüklemesini etkileyecek kadar şeker mi yapıyor onları da çok tüketiyorum özellikle kirazı :/ ben ne yicem
Yoktur inş bişi kuzum sen içini ferah tut %2 düşük bi ihtimal sağlıkla sıhhatle doğar inş. birde çocuğun konumlanmasından da göremiyor olabilirler bikaç hafta sonra tekrar baktırırsınBugün ayrıntılı da doktor yine göremedi Bebeğin safra kesesiniYüzde 75 görünmeye bilir dedi. Safra kesesi olmadan doğan bebeklerde olabiliyormuş. Yüzde 2 lik kısımda bebekte sorun olabiliyormuş. İsterseniz amniyotik sıvı alalım karından bebeğin genetiğine bakalım içiniz rahat etsin dedi. Kafam çok karıştı. Kendi doktorumuza raporları gösterdik. Bazı bebeklerde görünmeyebiliyor bu durum dedi bi hastasının da görünmemiş anca doğunca görünmüş. Bende bekleyeceğim. Allah yardımcımız olsun inşallah .
Çok geçmiş olsun kuzum. Gebelikte değil ama bi arkadaşım zona olmuştu sırt ağrıları çoktu cilt doktoru ilaçlar vermişti geçmişti. İnş biran önce geçerKızlar aranızda Zona geçiren ve etkili ağrı dindirme yöntemi keşfeden var mı ? Ağlicam ağrıdan ölüyorum sağ bacağım çürük sanki şimdi de belime vurmaya başladı, sağ dizimi bükemiyorum bile geceleri uyutmuyor yaşayan biri varsa lütfen cevap verebilir mi
Tamam canım inşallah iyi çıkar sonuçlarınBugün şeker yüklemem kan testlerim kan uyuşmazlığı için bir testimiz yapıldı canım doktorla konuştum ağrıları rahim büyümesidir ama değerlerini gördükten sonra konuşalım dedi. Sonuçlarımın bazısı yarın çıkacak hepsi için yarın beni arayacak canım
Fl×7 boyu verir canim, ortalama 28-29 cm olmuş. MaşallahŞimdi doktordan geldim 24+5 im bebisin kilosu 725gr. fl 46.0mm yazıyor. Bu durumda boyu kaç oluyor hesap edemedim. Suyum plasanta ve bebeğin yeri çok iyi dedi doktor. Nasıl rahatladım anlatamam ☺ az hareket ediyor diye üzülüyordum bosyere
Ay inşallah haklısın yüzde iki çok düşük . 28. Hafta da kalbe bakacak belki o zaman yine bakar . Hepinizin ki sağlıkla doğsun inşallahYoktur inş bişi kuzum sen içini ferah tut %2 düşük bi ihtimal sağlıkla sıhhatle doğar inş. birde çocuğun konumlanmasından da göremiyor olabilirler bikaç hafta sonra tekrar baktırırsın
Başka doktora gitsem mi bilemedim çünkü fiyatlar biraz yüksek . Devletten de sıra alınmıyor bi kaç kere denedim , olmadı yine denerim ..Canım inşallah öyle bişey yoktur başka bir doktora daha git istersen
Hayırlı haberler alırız inşallahBugün şeker yüklemem kan testlerim kan uyuşmazlığı için bir testimiz yapıldı canım doktorla konuştum ağrıları rahim büyümesidir ama değerlerini gördükten sonra konuşalım dedi. Sonuçlarımın bazısı yarın çıkacak hepsi için yarın beni arayacak canım
İçeriğindeki d vitamini 5ug yazıyor o da tam neye karşılık geliyor günlük ihtiyaç için yeterli mi bulamadım. Sağlık ocağına gittiğimde sorayım en iyisiOcean mummynin icindeki d vit oranına bakmak lazım ben baktım da bugün benimkinde varmis baya ama gebe kalmadan d vit baktirdiğim icin tekrar bakmadılar belli bi sure gecmesi gerekiyormus bi dahaki gidisimde baktiraym bari aile hekiminde bakilmiyomus bir de
@Gabriella8 Demir baslandi kzum kanım sınırda cikinca d vit yok o da sanırım prenatalin icinde var diye
Ben de oceanmummy tiroid ilacı ve demir ilacı kullanıyorum. Magnezyum d vitamini falan da vermedi bana, tetanoz bile yaptırma dediDoktorumuz aynı kişi olabilir mi acaba .Aynı cümleyi bana da kurdu sadece demir ve progesteron kullaniyorum. Kalsiyum d vitamini asla vermiyor içini rahatlatmak için istersen al dedi .Süt ve süt ürünlerini tüketiyor musun diye sordu bende evet dedim o zaman sorun yok diyor.D vitaminim en son 50 civariydi ilaçlarla onun içinde her gün güneşe cik dedi.Dedim siz bana istirahat verdiniz kapının önünde oturabilirsin balkonun varsa oturabilirsin diyor .Hiçbirini yapmıyorumKamplarım da yok şimdilik napsak ki
Tamam canım inşallah iyi çıkar sonuçların
Sağolun canlar inşHayırlı haberler alırız inşallah
Canım pandemiden dolayı Şevket Yılmaz’a randevu açılmıyor sanırım şehir hastanesinde kadın doğum randevuları açık bu ara kadın doğum görmeden devlette perinatologa gidemiyosun diye biliyorum Başka bi doktor fikri almak istersen randevu al bence.Başka doktora gitsem mi bilemedim çünkü fiyatlar biraz yüksek . Devletten de sıra alınmıyor bi kaç kere denedim , olmadı yine denerim ..
4.6 cm ile 7 yi carpinca 32 cm cikiyor amaFl×7 boyu verir canim, ortalama 28-29 cm olmuş. Maşallah
Devlet hastaneleri randevu sistemi genelde pazartesi ve hergün saat 16.00 gibi açılıyor canım bulursun inşallahBaşka doktora gitsem mi bilemedim çünkü fiyatlar biraz yüksek . Devletten de sıra alınmıyor bi kaç kere denedim , olmadı yine denerim ..
İnan ki zaten salgının zirve yaptıgı yetmiyor gibi birde stres falan bende çok dikkat ediyorum ama insan 2 haftada bir kilo alır mı şiştim resmen 68 le başladım hamilelige şimdi 75 oldumCanım ben de 7 kilo aldım ki nasıl dikkat ediyorum ona rağmen. Bir noktadan sonra alacağımdan aldım diyorum yani bir de kiloyu kafamıza takıp ona mı stress olacağız. Zaten şöyle bi zamanda hamilelik geçirdik salgının zirve yaptığı dönemde, aldığımız nefes bile stress faktörü, dikkat edebildiğim kadar ederim gerisi için kasmam cidden
Bndende 3 saat 100 gr istedi diyet yapıyorum hergğnde evde kendim ölçüyorum bakalım ne olacakDr yuksek cikmks dedi bana 184 olunca.2 hafta sonra 100 gr la deniyelim oda yuksek cikara ilac verecem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?