2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sor canım haber ver bana da ben soramadım yeni başladı son gittiğimde böyle sorunum yoktu
Bugün şeker yüklemem kan testlerim kan uyuşmazlığı için bir testimiz yapıldı canım doktorla konuştum ağrıları rahim büyümesidir ama değerlerini gördükten sonra konuşalım dedi. Sonuçlarımın bazısı yarın çıkacak hepsi için yarın beni arayacak canım

Evet canım haklısın geçen bi diyetisyenin canlı yayınında da duymuştum bunu. Birde ben Uludağ premium mineralli suyu duydum ama hiç denemedim

Canım karpuz kiraz üzüm çok yendiğinde tatlı kadar etki yapıyor şekerde porsiyon ölçüsüne dikkat ederek Yemen gerekli birde hafta bir tercih edilmeli.

Yoktur inş bişi kuzum sen içini ferah tut %2 düşük bi ihtimal sağlıkla sıhhatle doğar inş. birde çocuğun konumlanmasından da göremiyor olabilirler bikaç hafta sonra tekrar baktırırsın

Çok geçmiş olsun kuzum. Gebelikte değil ama bi arkadaşım zona olmuştu sırt ağrıları çoktu cilt doktoru ilaçlar vermişti geçmişti. İnş biran önce geçer

Tamam canım inşallah iyi çıkar sonuçların

Fl×7 boyu verir canim, ortalama 28-29 cm olmuş. Maşallah

Yoktur inş bişi kuzum sen içini ferah tut %2 düşük bi ihtimal sağlıkla sıhhatle doğar inş. birde çocuğun konumlanmasından da göremiyor olabilirler bikaç hafta sonra tekrar baktırırsın
Ay inşallah haklısın yüzde iki çok düşük . 28. Hafta da kalbe bakacak belki o zaman yine bakar . Hepinizin ki sağlıkla doğsun inşallah

Hayırlı haberler alırız inşallah

İçeriğindeki d vitamini 5ug yazıyor o da tam neye karşılık geliyor günlük ihtiyaç için yeterli mi bulamadım. Sağlık ocağına gittiğimde sorayım en iyisi

Ben de oceanmummy tiroid ilacı ve demir ilacı kullanıyorum. Magnezyum d vitamini falan da vermedi bana, tetanoz bile yaptırma dedi doktor öyle diyince ben de napsam bilemedim ama kalsiyum alırım belki sonra kemik erimesi olmayalım

Başka doktora gitsem mi bilemedim çünkü fiyatlar biraz yüksek . Devletten de sıra alınmıyor bi kaç kere denedim , olmadı yine denerim ..
Canım pandemiden dolayı Şevket Yılmaz’a randevu açılmıyor sanırım şehir hastanesinde kadın doğum randevuları açık bu ara kadın doğum görmeden devlette perinatologa gidemiyosun diye biliyorum Başka bi doktor fikri almak istersen randevu al bence.

Selam kizlar Adana'da detaylı ultrason arayışı olanlar direk radyoloji den aldım randevu 250 TL güzel yalidan yorumları çok iyi bir kaç sitede formda okudum . Ay sonu gireceğim ekstra muane ücreti cikartmazlarsa yazarım tekrar

İnan ki zaten salgının zirve yaptıgı yetmiyor gibi birde stres falan bende çok dikkat ediyorum ama insan 2 haftada bir kilo alır mı şiştim resmen 68 le başladım hamilelige şimdi 75 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…