2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Şu son kilolar çok hızlı oldu bir ayda 4 kilo gibi bişey aldım şimdi doğuma 4 ay var ben o zaman 100 kilo olcm demekki allahım sana geliyorum

Evet aynen öyleymiş onun için ilk kadın doğuma randevu almam gerekiyormuş. Şehir hastanelerinde ki doktorların randevuları da doluydu. Anca yüksek ihtisas hastanesi açık görünüyordu . Oranında pandemili HastalarI çokmuş. Acaba eski sistem gibi gitsen sabah erkenden şehir hastanesi kadın doğum doktoruna sıra alınabilir mi ki

İnan ki zaten salgının zirve yaptıgı yetmiyor gibi birde stres falan bende çok dikkat ediyorum ama insan 2 haftada bir kilo alır mı şiştim resmen 68 le başladım hamilelige şimdi 75 oldum
Canım 2 haftada bir kilo bana normal geliyor ya bilmiyorum arkadaşlar ne der ama, ben normalde bile geziye tatile gittiğim zaman beş günde 3-4 kilo alıp dönen bir bünyeyim:)

Bugün doktor bana d vitamini ve demir ilacı yazdı. Halbuki kan degerlerim iyi, kullandığım hamilelik vitamini içinde her ikisi de mevcut. 17 mg demir, 10ug d vitamini var zaten vitamin ilacını içinde.
Bir de şeker yüklemesi testi istedi ama bunu yaptirmayacagim şimdilik. Türkiye'ye gelmemle hamilelik sürecine daha bir girdim sanırım yurt dışında ebe ne test ne vitamin oneriyor insana

Canım 2 haftada bir kilo bana normal geliyor ya bilmiyorum arkadaşlar ne der ama, ben normalde bile geziye tatile gittiğim zaman beş günde 3-4 kilo alıp dönen bir bünyeyim:)
Umarım öyledir canım ama doktorum uygun görmedi ayda 1 kilo normal dedi

Şu son kilolar çok hızlı oldu bir ayda 4 kilo gibi bişey aldım şimdi doğuma 4 ay var ben o zaman 100 kilo olcm demekki allahım sana geliyorum
Ya bende 60la başladım 71 kiloyum 23.haftamda.1 ayda 2 kilo diyorlar ben 2 haftada 2 kilo alıyorum.aşırı yedigimide düşünmüyorum ama yarıyor.ilk hamilelikte 32 haftada 23 kilo almistim

Ivir ziviri kes biraz hamurisi tatli fazla meyve yeme kilo alimin duser merak etme bende gecen ay 3 kilo birden aldim bu ay 20 gunde 300gr kilo bile vermisim

günaydın kızlar

ben de +6 ile devam ediyorum şu an. valla bence normali hamile kalındığı kiloya bağlı. ben 80ile hamile kaldım. açıkcası hedefim +10.ilk gebeliğimde 15kilo aldım. bizler için ayda 1normal belki ama ayda 2 çok. 18kg yapıyor 9 ayda. kilolular için zorlayıcı oluyor sonra.
bir arkadaşım 91ile hamile kalıp 94 ile 36. haftada şu an. ve bebek iri insilün sebepli. o yüzden bence doktorun dediği ayda 1 ya da 2 ye kendiniz bünyesel olarak karar verin. ne kadar az kilo o kadar rahatlık diyorum ben

Ya bende 60la başladım 71 kiloyum 23.haftamda.1 ayda 2 kilo diyorlar ben 2 haftada 2 kilo alıyorum.aşırı yedigimide düşünmüyorum ama yarıyor.ilk hamilelikte 32 haftada 23 kilo almistim
Maşallah canım sağlıkla al da inşallah sıkıntı değil benimde 7 kg oldu nasıl oldu anlamıyorum 60kg başlangıç 24 haftada 67kg oldum fazlada yemiyorum ki normal yiyorum ben 70 le bitirme planı yapmıştım ama galiba 75 den aşağı yol yok bana

Şevket Yılmaz’a gitme orası pandemi hastanesi resmen. Mhrs sisteminde şehir hastanesi açık görmüştüm ben tekrar bak istersen kuzum dolmadıysa alırsın hemen.

Canım çok geçmiş olsun kendim geçirmedim cevremde de gormedim ama çok zor ve ağrılı geçiyor diye duymuştum ilaç da kullanamazsın heralde degilmi

Bende 7 aldım da canım 1 2 kilo alan arkadaş kim bunu nasıl başardı lutfen açıklasın
Canım toplamda 2.8 kilo aldım son bir aydır yerimde sayıyorum. Doktor zayıflamısın dedi ama ben sanmıyorum öncekinde kabızlık problemim vardı tartınca fazla çıktı şimdi daha az çıktı. 24+2 de bebiş 693 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi onun içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…