Her ay için 2 kilo baz alınıyor diye biliyorum bence çok değil tabi dikkat et yine de sen, ben 1 ayda 3 kilo almıştım doktorum kızdı her ay maksimum 2 kilo al dedi , yani bu şekilde düşününce çok değil bence 8 kilo..
Şu son kilolar çok hızlı oldu bir ayda 4 kilo gibi bişey aldım8 kiloyu ne kadar zamanda aldigina da bakiyor doktorlar bende 23.haftama kadar alti kilo aldim ama ilk 3 ay hic kilo almazken 3 kiloyu son ay aldigim icin uyardi doktorum 1 kilo fazla almissin ayda 2 kilo almalisin en fazla dedi belki sende bikerette aldigin icin uyarmistir
Evet aynen öyleymiş onun için ilk kadın doğuma randevu almam gerekiyormuş. Şehir hastanelerinde ki doktorların randevuları da doluydu. Anca yüksek ihtisas hastanesi açık görünüyordu . Oranında pandemili HastalarI çokmuş. Acaba eski sistem gibi gitsen sabah erkenden şehir hastanesi kadın doğum doktoruna sıra alınabilir mi kiCanım pandemiden dolayı Şevket Yılmaz’a randevu açılmıyor sanırım şehir hastanesinde kadın doğum randevuları açık bu ara kadın doğum görmeden devlette perinatologa gidemiyosun diye biliyorum Başka bi doktor fikri almak istersen randevu al bence.
Yazmış canım , yarın kontrolü varmışIyi geceler aannler P Positivevibes ten haber varmi bu ara yazmiyo galiba
Oylemi hayirli haberlerle gelinsin insallahYazmış canım , yarın kontrolü varmış
Canım 2 haftada bir kilo bana normal geliyor ya bilmiyorum arkadaşlar ne der ama, ben normalde bile geziye tatile gittiğim zaman beş günde 3-4 kilo alıp dönen bir bünyeyim:)İnan ki zaten salgının zirve yaptıgı yetmiyor gibi birde stres falan bende çok dikkat ediyorum ama insan 2 haftada bir kilo alır mı şiştim resmen 68 le başladım hamilelige şimdi 75 oldum
Benim bi daha ki rand3vuya deneriz dediBndende 3 saat 100 gr istedi diyet yapıyorum hergğnde evde kendim ölçüyorum bakalım ne olacak
Umarım öyledir canım ama doktorum uygun görmedi ayda 1 kilo normal dediCanım 2 haftada bir kilo bana normal geliyor ya bilmiyorum arkadaşlar ne der ama, ben normalde bile geziye tatile gittiğim zaman beş günde 3-4 kilo alıp dönen bir bünyeyim:)
Ya bende 60la başladım 71 kiloyum 23.haftamda.1 ayda 2 kilo diyorlar ben 2 haftada 2 kilo alıyorum.aşırı yedigimide düşünmüyorum ama yarıyor.ilk hamilelikte 32 haftada 23 kilo almistimŞu son kilolar çok hızlı oldu bir ayda 4 kilo gibi bişey aldımşimdi doğuma 4 ay var ben o zaman 100 kilo olcm demekki allahım sana geliyorum
Ivir ziviri kes biraz hamurisi tatli fazla meyve yeme kilo alimin duser merak etme bende gecen ay 3 kilo birden aldim bu ay 20 gunde 300gr kilo bile vermisimŞu son kilolar çok hızlı oldu bir ayda 4 kilo gibi bişey aldımşimdi doğuma 4 ay var ben o zaman 100 kilo olcm demekki allahım sana geliyorum
O da abartmis ayda 2 kilo normam diyor benim.doktorumda hem.bebekte aliyo son aylardaUmarım öyledir canım ama doktorum uygun görmedi ayda 1 kilo normal dedi
Maşallah canım sağlıkla al da inşallah sıkıntı değil benimde 7 kg oldu nasıl oldu anlamıyorum 60kg başlangıç 24 haftada 67kg oldumYa bende 60la başladım 71 kiloyum 23.haftamda.1 ayda 2 kilo diyorlar ben 2 haftada 2 kilo alıyorum.aşırı yedigimide düşünmüyorum ama yarıyor.ilk hamilelikte 32 haftada 23 kilo almistim
Bende 7 aldım da canım 1 2 kilo alan arkadaş kim bunu nasıl başardı lutfen açıklasınBen de 6 aldım ama boyum kisa olduğu icin yusyuvarlak oldum millet 1-2 kilo almış daha
Şevket Yılmaz’a gitme orası pandemi hastanesi resmen. Mhrs sisteminde şehir hastanesi açık görmüştüm ben tekrar bak istersen kuzum dolmadıysa alırsın hemen.Evet aynen öyleymiş onun için ilk kadın doğuma randevu almam gerekiyormuş. Şehir hastanelerinde ki doktorların randevuları da doluydu. Anca yüksek ihtisas hastanesi açık görünüyordu . Oranında pandemili HastalarI çokmuş. Acaba eski sistem gibi gitsen sabah erkenden şehir hastanesi kadın doğum doktoruna sıra alınabilir mi ki
Canım çok geçmiş olsun kendim geçirmedim cevremde de gormedim ama çok zor ve ağrılı geçiyor diye duymuştum ilaç da kullanamazsın heralde degilmiKızlar aranızda Zona geçiren ve etkili ağrı dindirme yöntemi keşfeden var mı ? Ağlicam ağrıdan ölüyorum sağ bacağım çürük sanki şimdi de belime vurmaya başladı, sağ dizimi bükemiyorum bile geceleri uyutmuyor yaşayan biri varsa lütfen cevap verebilir mi
Canım toplamda 2.8 kilo aldım son bir aydır yerimde sayıyorum. Doktor zayıflamısın dedi ama ben sanmıyorum öncekinde kabızlık problemim vardı tartınca fazla çıktı şimdi daha az çıktı. 24+2 de bebiş 693 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi onun içinde.Bende 7 aldım da canım 1 2 kilo alan arkadaş kim bunu nasıl başardı lutfen açıklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?