2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum diyet listene baktımda kansızlıgın varsa etle ayran yoğurt tüketme. Protein çok Alman gerek aslında et miktarı az gibi geldi

Kuzum diyet listene baktımda kansızlıgın varsa etle ayran yoğurt tüketme. Protein çok Alman gerek aslında et miktarı az gibi geldi
Kansızlığım yok tahlillerde öyle birşey çıkmadı. Valla bana çok bile geldi ben normalde hayatta bu kadar et tavuk balık yemem. Eğitim araştırma hastanesinde yazdılar listeyi öylesine bi yerden bulunmuş bir listede değil ama

Öğünlerin güzel canım. Kansızlıgın yok diye öyle demekki kuzum. bana protein artırarak gidiyor hep. Kansızlığımda düzelmeye başladı öle olunca

Kızlar bende 74 kg hamile kaldım şuan 78.5 ilk 3.5 ay şiddetli bulantılardan 1.6 kg almıştım kalani sonradan alındı.Cok aktif bir hayatım vardı sabah erkenden ise git Is yerinde sürekli hareketiydim masa başıydı isim ama duramiyordum. 2 aktarma gidip 2 aktarma eve dönüyordum eve geldikten sonra yemek çamaşır bulaşık vs işlerimi hep yapardım. Şuan tamamen yatıyorum annem bakıyordu şimdi evimdeyim az yemek yapmak dışında ve çamaşır teline çamaşır sermek dışında hiçbirşey yapmıyorum. Ne yürüyüş ne de bi yere gidebiliyorum. Diz kapaklarim hafif egilsem ağrıyor sanırım hsreketsizlikten şiş her yerim .Olsun kızlar herşey evlatlarımız için. Eski resimlerime bakıyorum 62 kg çiti pıtı biriymisim ne zaman Şu tüp bebek tedavisine girdim en son 74 görerek transfer oldum.Cok değil 2 sene önce bambaşka bi ben misim...Doğumdan sonra el birliğiyle kiloları veririz kış ayı bebek ler küçük olacağı için spora gidemem diye düşündüm ama illaki evde yapacak biseyler buluruz

Dememki kilo alımında yalnız degilmişim neyse inşallah doğumdan sonra artık veririz

Merhaba herkese
Benim bgn de iyi konusmadi dr. Sizi etkilememek icin ayrintilari yazmak istemiyorm. Tek soylemek istedigim, hicbirinizle tanismasak da buradan cok destek gordum, beni merak edip sordugunuzda gercekten cok seviniyordum. Iyiki uye olmusum buraya. Zor gunler atlatmistim, atlattigimi dusunmustm. Meger daha zorlari varmis. Daha fazla foruma girmek istemiorm kotu hissetmemek icin. tup bebekle hamile kaldm zorluklar atlattm ikinci bir gebeligm olabilir mi onu da bilmiorm. Zor durumdaym acikcasi. Saglikla kalin ve lutfen benim icin dua edin..

Canım benim görmeden okadar ısındım ki sana.sorun neymiş genetikmi hala kıpırdıyordu hissediyordun ümidim vardı belki hala vardır .ablamın bebeği anne karnında hep geri gelerek doguştan kalp rahatsızlıgı ile cok minik doğdu ve sezeryandan direk kalp ameliyatına alındı mucize bebek dendi suan 5 yaşında. Rabbim yardımcın olsun umarım ümit vardır

Uf cok uzuldum allah gonlune gore versn ben hala ümitliyim aslnda ne de olsa 24. Haftadan sonra belki ciğer gelistirici iğne verip erken alirlar ve biraz kuvozde kaldiktan sonra kavusursun diye dusunuyordum hala oyle olabilceğne inaniyorm. Dua ediyorm hepimiz icin snin icin de. İns iyi hberle geri gel bekliorz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…