2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
anladim cnm of büyük su bardağı ile mi içiyoruz
Canım benim 3. Gebelikle 3. Şeker yüklemesi Olacak bu, hiç şeker falan vermediler, hastaneye bağlı sanırım ama yine şehir hastanesine gideceğim yine fruko gibi bi içecek veriyorlar onu içiyorum öyle içilmeyecek bişi de değil. Aromalı bi içecek.

öyle birsey olsa keske benimkide
Aromali icebilirim
Ama sadece şerbet zorlar beni
İnsallah zorlanmam

öyle birsey olsa keske benimkide
Aromali icebilirim
Ama sadece şerbet zorlar beni
İnsallah zorlanmam
Bana kızımda karton küçük bardakta 75lik glikozlu su verdiler midem bulanmasın diye içine limon sıktılar öyle içtim

O batma bende de oluyor daha erken değil mi ya

Yok canım agustos sonu gibi taşınacaz. Benim doktor çok yakın arkadaşım iyi bir doktor ona git diyor hep. Muayenesi falan pahalı mı
muayenesi sendika indirimiyle 155 veriyorum
Normalde 200kusur sanirim
Ama muayenden ziyade detayli ultrason ikilitest uclu test bunlar pahaliya maloldu
Ama bence dogum da pahali
Suanki fiyatı verdiler bana
Kasimda nolur bilmiyorum
Suan normale 4.5 epidurale 5.5 dedi suanki fiyat

Bursa’ya göre yine uygunmuş fiyatlar. Bursa’da olursa 10 bin falan olacak doğum. Bu seneki fiyattır o değişmez bence.
Doğumu Tolga beyde mi düşünüyorsun peki

Bursa’ya göre yine uygunmuş fiyatlar. Bursa’da olursa 10 bin falan olacak doğum. Bu seneki fiyattır o değişmez bence.
Doğumu Tolga beyde mi düşünüyorsun peki
samsunda en pahali hastanelerden biri burasi
Bana kasim ayinda yeni fiyat uygulanır dedi oradaki görevli
Evt tolgaya düşünüyorum alistim ona
Oda bana hoşgeldiniz bayan panik diyor

ay ben aldım sakın alma cok cok geciyor maliyeti 380 tl lik makrome malzemesi aldım emzik yapacam gokkusağı yapacam kapı susu yapacam diye her yer her yerde yapıyorum da ama keske siparis etseymisim diyorum bir yandan.
Haklısın canım bende bugün gezdim biraz balonlu pano malzemesi için çok pahalı geldi herşeyini de bulamadım almadım. Bide düzgün yapabileceğimden emin olamadım
Karar vereyim ona göre hazır alayım dedim
Resimdeki sete fiyat aldım 250 TL bunlrda hoşuma gidiyor

samsunda en pahali hastanelerden biri burasi
Bana kasim ayinda yeni fiyat uygulanır dedi oradaki görevli
Evt tolgaya düşünüyorum alistim ona
Oda bana hoşgeldiniz bayan panik diyor
alışmış demekki sana Çogu yorumlarda eleştirmişler çekindim açıkçası
İnstagramdan takip ediyorum bayağı aktif bir doktor gibi duruyor birde benim doktor arayıp emanet edeceği için güvenmek istiyorum

Oyu akşamlar bayanlar bacak ağrılarınız ne alemde benim sol bacağım çok fena ve cati agrım ilk oğlumda hiç böyle bir agrım yok tu bunda baya bir agrım var artık oturdum yerden zor kalkıyorum bazen topalliyirum ağrı acı yanma karışık bir his var doktor normal diyor artık bebek büyüyor ve baskı yapıyor diyor ilerki zamanlarda nasıl olucak bilmiyorum bu gidişle artık sonlara doğru yuruyemicem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…