2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İlk gebelikte benim de ilk yükleme yüksek çıktı, ikinciyi istedi ama onda normal çıkmıştı. Snein gibi sınır değerlerdeydi.

Evet canım aynen öyle bende sağ kaburga altımdan batma hissinden oturamıyorum dedim doktor kafası tam orda dedi

Bende aynı haftadayım bende de bacak ağrısı var çok rahatsız ediyor ne kadar masaj yapsak yükseğe kaldırsam iyi gelmedi ama doktor her türlü ağrıya normal dir diyor

8 yasindaki kizimin adi ipek oglumda var omer bu minik kizcede asya olucak nasip olirsa

Erkek ismi baybars aybars koray kayra erkek olsaydi koray ali dusunuyodum bende fikir olsun

Selam cnm benim yine ara kanamam olmustu baska bi hastaneye gittim kendi hastanemde doktor sezeryana girmisti geceydi 3 sirasi ordaki doktor suyun normal dedi ama ben dikkat etmeye baslamistim sanirim normale dondu bayramdan sonra sekerime kanda bakilcak saglik ocagi vasitasiyla doktorum yazdi

Ama ne güzel oluyor degilmi kemikleri artık sertleşiyor ya iyice elimize geliyor ayakları falan bazen kafasının olduğu yer yükseliyor çok şükür sağlıkla büyüsünler
Ay Amin Rabbim sağlık sıhhat versin. Sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…