Merhaba bizde 23+4 duz 733gr olmus minnosum çok şükür herşey yolunda dedi doktorum şeker yüklemesi yaptırdım tokluk 148 çıkmış doktor ameliyattaymış aramasını bekliyorum bu değer normal mi bilen var mı acaba
Benimde akşam yemekten sonra karnımda iyice yer kalmayınca kaburgalarım battı dün dedim iste o his diğer çocuklarda bazen ağlayacak olurdum kaburgalar açılmaya başlarmış zamanla bebek ve organlara yer açılsın diye o da feci batiyor
Aradı simdi tekrar açlık tokluk bakıcaz 1ay sonra kahvaltida da recel hurma vs yemistim ondanda olabilir dedi bakalim simdilik ciddi bir durum yok sanirim
Merhabalar aranıza yeni katıldım :) 22. haftamdayım ve sırt ağrılarım başladı, hatta gece rahatsız oldum ağrısından ve uyandım koltuğa yaslanınca bir süre sonra ağrım geçti. Sizde de böyle bir durum var mı? Normal mi haftama göre?
Bende aynı haftadayım bende de bacak ağrısı var çok rahatsız ediyor ne kadar masaj yapsak yükseğe kaldırsam iyi gelmedi ama doktor her türlü ağrıya normal dir diyor
Ama ne güzel oluyor degilmi kemikleri artık sertleşiyor ya iyice elimize geliyor ayakları falan bazen kafasının olduğu yer yükseliyor çok şükür sağlıkla büyüsünler
Kesinlikle erkek ismi bulmak zormuş Aras ismi sıcak gelmişti kuzenim yeni doğum yaptı ve bu ismi verdi üstüne ben de aynı ismi vermek istemedim
Kız isinlerinden Nil ve İpek çok hoşuma gider kızım olsaydı İpek koyacaktım
Canim bugun seker yuklemesine gittim tansiyonum falan yukseldi cok kotu oldum sekerde biseyim cikmadi dr suyun cok korkulacak gibi degil dedi sasirdim ayrintiliyi yapan baska dr du benim thafima 2 haftada bir seker yuklemesi yapalim dedi sekerim normal cikti ama bi bakalim sen je zaman dr gitceksin canim
Selam cnm benim yine ara kanamam olmustu baska bi hastaneye gittim kendi hastanemde doktor sezeryana girmisti geceydi 3 sirasi ordaki doktor suyun normal dedi ama ben dikkat etmeye baslamistim sanirim normale dondu bayramdan sonra sekerime kanda bakilcak saglik ocagi vasitasiyla doktorum yazdi
Ama ne güzel oluyor degilmi kemikleri artık sertleşiyor ya iyice elimize geliyor ayakları falan bazen kafasının olduğu yer yükseliyor çok şükür sağlıkla büyüsünler