2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim demir ilacından olabilir, decavit in içinde de demir olduğu bende de olmuştu. Ondan kaynaklanıyor olabilir.

Canim demir ilacından olabilir, decavit in içinde de demir olduğu bende de olmuştu. Ondan kaynaklanıyor olabilir.
Bende demir ilacından diye düşünüyorum ama bugün daha iyiyim çok şükür. Hayatımda hiç demir ilacı kullanmamıştım normal bence yani :)

kontrolümüz iyi geçti çok şükür. 25+2yiz bugün tam günümzle uyumluyuz. 809gr 30cm olmuşuz
Ay ne güzel bana dr kilosunu söylemiyor hiç ya haftasıyla uyumlu diyor sürekli yabancı terimlerle ölçüm yapıp sekreterine söylüyor o da bilgisayarda not alıyor bu son iki gittiğimde öyle oldu yani bende sormadım açıkçası kilosu boyu vs bayram sonrası gideceğim o zaman sorarım artik

Hoşgeldin canım. Normal canım ben 25. Haftayım hala devam ediyor rahim büyüdükçe oradaki kaslara kemiklere baskı yapıyor

Ultrason resmi ile beraber ölçümlerin oldugu bir belgede veriyor ultrason resmi gibi sana hiçbirşey vermiyor mu canm orda yazıyor

Merhaba bizde 23+4 duz 733gr olmus minnosum çok şükür herşey yolunda dedi doktorum şeker yüklemesi yaptırdım tokluk 148 çıkmış doktor ameliyattaymış aramasını bekliyorum bu değer normal mi bilen var mı acaba

Hangi Demir ilacı kullandığınız? Şuan kullanmıyorum ama Demir ilacı çok kullandım beni hep kabız yapmıştır herkeste Farklı etki ediyor galiba

Maşallah minnoşa canım 148 çok yüksek değil ama sınır 140 o yüzden diyet öenerebilir doktorun

Kızlar bayramdan sonraki hafta bende şeker yüklemesi yapacağım
Ackarnina gelin dendi
Yani ne yapacagim nasil bisey bu yükleme
Canım açken kan şekerini ölçecekler sonra dr un istemesine bağlı 50 yada 75 gr saf şeker içirip 30. Dk 1. Saat ve 2. Saat sonunda şekerin ne durumda ona bakacaklar
Bazen sadece açken ve 1. Saat sonunda bakıyorlar

Hoşgeldin canım. Normal canım ben 25. Haftayım hala devam ediyor rahim büyüdükçe oradaki kaslara kemiklere baskı yapıyor
Benimde akşam yemekten sonra karnımda iyice yer kalmayınca kaburgalarım battı dün dedim iste o his diğer çocuklarda bazen ağlayacak olurdum kaburgalar açılmaya başlarmış zamanla bebek ve organlara yer açılsın diye o da feci batiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…