2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de travel sistem bebek arabalarının ana kucağını bir yaşına kadar kullanıp sonra puset kısmına geçerim diye düşünüyorum. Konforlu ve iyi katlanan ayrıca çok ağır olmayan (ama baston kadar hafif de olmayan) arabalar var onlara gönlümüz kayıyor gibi. Sonradan pişman olmaktan da çok çekiniyorum o ayrı

bizim bebek arabmız da joie. nutri xl vardı kızımdan kalan. ona joie gemm puset aldım. öyle kullanacağım.

Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız bayram nasıl geçiyor. Bizim sıradan ilk gün kurban işleri 2.gün dağıtım bugünde yatış. Oğlum 2 gündür yine kabuguna çekilmişti sessiz sakindi karnimda sert toparlanma oluyordu bu sabah atti tekmeledi biraz .

Ya bide bu sağlık ocağı bana kan idrar testi yapmıyor kızlar enfeksiyon dan falan korkuyorum hast kağıt getirin diyor hemşire vardı ilgilenmiyor diye ebe yle tanıştım o ben seninle ilgilenirim dedi doktorumu değiştim o ebe olsun diye o da aynı aşı ya gittiğimde kalp atışını dinleyebilir miyiz dedim en son ne zaman gittin dedi 2 hafta önce kontrolüm vardı dedim tamam o zaman deyip geçiştirdi. Ne yapmam lazım hastanede yaptırmak istemiyorum bir sürü para alıyorlar nasıl bisey diyebilirim

Merhaba ... kaburgada olduğunu nasıl anlıyorsun ? Yani benim 10 gündür sağ kaburgamın hemen altında yanma batma kaşınma gibi bi his var... daha doğrusu hani bi yerini çimdiklersin de acır ya onun gibi .... bebek midir diye doktoruma sormuştum ama daha oralara çıkmaz demişti bana

Kabuğuna çekilmişti yazmıştım yani sessiz sakinlesmisti anlamında.

Ebe den önce aile hekimine girip kan ve idrar tahlili istiyorum diyorum canım o zaman yapılıyor ama her gittiğimde de ebe kan tahlilin var mı yoksa yaptıralım diyor kilo tansiyon kalp atışı kontrolü yapıyor ben söylemeden o yüzden sağlık ocağı hastaneden daha rahat geliyor bana

Valla canim benim saglik ocagim da ayni daha tansiyonuma bile bakmadilar sadece igneleri yapip yolladilar ben hep hastanede yaptirdim kanlarimi bazilari cok ilgisiz malesef

Dikkatimi çekti canım seninle doğum tarihleri iz aynı gorunuyorBebeğinin cinsiyeti ne? Kaçıncı gebeliğin?

Yok canım nerde asiya gittiğimde ne tansiyon ne kilo ne kalp atışını hiç iğne yi yaptı gönderdi eşim de öyle dedi doktora randevu al eğer o da aynı tavrı takınırsa sağlık bakanlığını ara dedi .Bana ebe hamilelik boyunca 1 kez yapıyoruz diyor ama cevremde soruyorum gelmeyince arıyorlarmış bile.Hastane de yaptirabilirdim ama çok para ilk tahlillere 700 tl vermiştim ücretsiz hakkım varken neden boş yere para vereyim ki.Peki sağlık ocağı doktoruna randevu almak gerekiyor mu

Valla canim benim saglik ocagim da ayni daha tansiyonuma bile bakmadilar sadece igneleri yapip yolladilar ben hep hastanede yaptirdim kanlarimi bazilari cok ilgisiz malesef
Bizim şansımıza böyleleri denk geldi sanırım. Ben bi sesimi yükseltmeyi düşünüyorum cidden

Bizim şansımıza böyleleri denk geldi sanırım. Ben bi sesimi yükseltmeyi düşünüyorum cidden
Ben zaten hastanede calistigim icin tahlil imkanim var o yuzden ugrasmiyorum zsten 2. Asidan sonra birdaha gelmenize gerek yok dedi bebek dogunca gelirsiniz dedi bakalim bebekle nasil ilgilencekler gebelikle bitmiyo malesef saglik ocagi isleri

Aşıdan önce de kontrol için çağırmıştı ebe bir kaç kere gitmiştim canım olması gereken de bu bence.
Tahlilleri ücretsiz yaptırmak varken hastanede o kadar para vermeye hiç gerek yok canım ben randevu almadan sabah erkenden gidiyorum 8 buçuk gibi orda oluyorum kimse gelmemiş oluyor zaten hemen sıra alıp işimi halledip çıkıyorum sen de öyle yapabilirsin

Ben zaten hastanede calistigim icin tahlil imkanim var o yuzden ugrasmiyorum zsten 2. Asidan sonra birdaha gelmenize gerek yok dedi bebek dogunca gelirsiniz dedi bakalim bebekle nasil ilgilencekler gebelikle bitmiyo malesef saglik ocagi isleri
Doğumdan önce iki kere daha gidecekmişim ben doğuma yakın da doğum sonrası ve emzirme hakkında bilgilendirme yapacağım dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…