2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
pandemi döneminde sağlık ocaklarının kapısından bile girmek zorlaştı. ben mayısta gitmiştim. kapıdan dedim ebe ile görüşeceğim. tahlillerimi yaptırmam lazım gebeyim hiç yaptıramadım demiştim. ben öyle deyince aldılar içeri. tahlilleri çok gerekli görmedikçe kimseye yapmıyoruz bu ara demişlerdi. hatta doktorun ilave birkaç tahlil daha istemişti doktor tanıdık olduğu halde yazmadı kağıda yaptıramadım. geçen ay aşıya gittim onda da aşı yapıp yolladılar. şimdi ev değiştirdim aile hekimliğimde değişti burası nasıl bilmiyorum. 14ünde ikinci doz var tetanozun

Sağlık ocağına göre değişiyor olabilir eski sağlık ocağı böyle değildi beni aradıklarında mecbur kalmadıkça pandemi sürecinde gelmek istemediğimi söylemiştim onlar erkenden gelmemi ve böylece yoğunluk artmadan da çıkabileceğimi söylemişlerdi öyle de oldu bir de hamileleri normal bekleme alanında bekletmiyorlar ayrı bir bölme var girer girmez oraya alıyorlar ordanda sadece ebe ile geçilen odalara geçiyoruz

tani yoğunluğuna göre değişebilir dediğin gibi. ama bizimkinde içeri almıyorlar kapıda işlemi sorup ona göre yönlendiriyorlar

Selam güzel anneler biz bu bebişleri kışın nasıl uyutacağız? Tulum üstüne yarım kundak yaparım diye düşündüm ben üstüne bişiler daha örtmeli miyşm? Ya da ne giydirmeli yatırırken ve ne örtmeli ki? Tecrübeli anneler bana bir anlatabilir misiniz?

Nasılsınız kızlar nasıl geçiyor bayram gezmiyorsunuz değil mi eti ve tatlıyı da fazla kaçırmayalım da sonra pişman olmayalım herkese hayırlı bayramlar dilerim bu arada yazamadım 2 gündür
Evden hiç çıkmadım misafir de kabul etmedim tatlı da şekerim olduğu için yiyemiyorum kısacası bana bayram değil gibi

o anki oda sıcaklığına göre ayarlarsın cnm.uyku tulumu ya da kundak olabilir. yarım kundak yaparsan üzerinin inceliğine göre ilave battaniye örtersin.

Nasılsınız kızlar nasıl geçiyor bayram gezmiyorsunuz değil mi eti ve tatlıyı da fazla kaçırmayalım da sonra pişman olmayalım herkese hayırlı bayramlar dilerim bu arada yazamadım 2 gündür
biz kvalidemlere ve eşimin teyzelerine uğradık. zaten annemde kalıyoruz onlarda köydeki eve gittiler. bayram dün bitti yani bizim için. bugün de açık avm var burda oraya gittik. e bebek falan gezdim. sahilde yürüyüp geldik.

Çok iyiymiş o zaman canım hast elinin altında
Ben zaten hastanede calistigim icin tahlil imkanim var o yuzden ugrasmiyorum zsten 2. Asidan sonra birdaha gelmenize gerek yok dedi bebek dogunca gelirsiniz dedi bakalim bebekle nasil ilgilencekler gebelikle bitmiyo malesef saglik ocagi isleri
Ben aldim bu sefer saat 10 a ac kalıcam o saate kadar ama doktorla muhattap olucam bakalım tavrı ne olacak.

Gezmiyorum gezemiyorum daha doğrusu canım ilk gün eşim kurbana uğraştı 2.gün erkenden payları dağıttık mecbur bende gittim arabada uzanarak hemen eve geldik .Kayonvalideme gidemediğim için tatlı da yiyemedim sıcakta yatis. Iyi bayramlar sana da

Eşim in kuzeni aramış dün siz pay bırakmayın biz gelip alalım 2 çocuk e bide karı koca hamile old ve sürekli yattığımı eşi biliyor telefondan konuşuyoruz . Eşimde bakarız olmassa biz dışarıda buluşuruz demiş. Geçen yıllar her bayram gelirlerdi aynı yaştayız kafa dengi insanlar ama o zamanlar bile bayram yoğunluğuyla yemeği tatlısı çayı temizliği yapardık. Eşimle yoğun çalıştığımız halde hep insanları davet eder hizmet ederdik halhuki bize de bayram dimi gezip tozmak yerine evde kös kös milleti ağırlardım. Dün duyunca çok sinirlendim afedersiniz ben popomun üstüne oturamiyorum millet bu Virüs de gezme peşinde

Evin soğuk olmuyorsa penye battaniyeyle yarim kundak üste de ıncecik yorgan yada battaniye ama ilk zamanlar yorgan kullanabileceğimizi düşünmüyorum çok minnak oluyorlar ev ısısına göre ayarliycaz canım artik

Sen epey gezmiş oldun ama çok dikkat et canım kendine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah artık iş çıkartmayalım bende kv ye biraz birazda annecigime gittim

Gezmeyelim evet ben açık havada bi yerlere bile çıkamadım çünkü insanlar bayram ziyareti yapamayınca piknik yerlerine akin ediyor

Millet kendini ağırlattıracak yer arıyor hamile kadına hemde şu hale bak iyi demiş eşin keşke yok biz zaten çıkmak istiyoruz biz geliriz deseymiş

Millet kendini ağırlattıracak yer arıyor hamile kadına hemde şu hale bak iyi demiş eşin keşke yok biz zaten çıkmak istiyoruz biz geliriz deseymiş
Kesinlikle biz zaten oraya gidiyoruz sizi bekliyorum diyebilir yok kendi gelecek bugün de aramış kuzeni eşimi şimdi dışarıdalar buluştular ama kadın gelmek için resmen can atti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…