2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende ilk kez kar yağan bir yerde oturacağız kendimiz bile nasıl giyineceğiz bilmiyoruz çocuğu hiç bilemeyiz

Sen epey gezmiş oldun ama çok dikkat et canım kendine yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah artık iş çıkartmayalım bende kv ye biraz birazda annecigime gittim
evet gezdik ama önlemlerimizi alarak. kalabalığa girmiyoruz zaten dışarı çıkınca. sahilde hep insanlardan uzak durmaya çalışıyoruz. yürüyüş yapmak zorundayım bir yandan da. artık tedbirlerimizi kendimiz almak durumundayız maalesef. Allah korusun herkesi.

Canım benim olsun sağlık olsunda nice bayramlar göreceğiz inşallah gezip tozacagiz
Aynen canım sağlıkla şu süreci geçirip bitirelim de mutlulukla keyifle gezeceğimiz günler gelsin inşallah
Bize gelmek isteyenler oldu ama eşim virüsten dolayı ve hamile olduğu için kusura bakmayın dedi. Bu insanlar her yere girip çıkıyor ben nerden bileyim taşıyıcı olup olmadığını
İnsanların bu düşüncesizliği beni sinir ediyor

Evin soğuk olmuyorsa penye battaniyeyle yarim kundak üste de ıncecik yorgan yada battaniye ama ilk zamanlar yorgan kullanabileceğimizi düşünmüyorum çok minnak oluyorlar ev ısısına göre ayarliycaz canım artik
Ev çok sıcak oluyor canım, ısıyı bebeğe göre ayarlarız artık yorgan ağır gelir kuzucuklara diye düşündüm ben de. Battaniye örterim olmadı dediğin gibi

Bende çıkıyorum canım kalabalığa girmeden yoksa evde bunalıma gireceğim. Kamp sandalyesi aldık çayımız demliyoruz yiyeceğimizi alıp bizde sahile sakin yerlere oturuyoruz valla. Zaten bebek kışın doğacak pandemi olmasa bile çıkamıcaz bi yere

Kızlar bugün çok fazla çatı ağrısı çekiyorum sanki belimden aşagı bütün kemiklerim dökülüyor çok rahattım bu zamana kadar ilk kez bu kadar çok agrım oldu. Bu haftalarda sizde de oldu mu böle ağrı

Sen hepsini iyice araştır canım travel 1 yaşından sonra bazı travel sistem arabaların oturma yerleri çocuğa küçük geliyor hepsini göz önünde bulundur

Sen hepsini iyice araştır canım travel 1 yaşından sonra bazı travel sistem arabaların oturma yerleri çocuğa küçük geliyor hepsini göz önünde bulundur ☺
Yaaa çok tedirgin oluyorum bu sebeple peg perego var bir de mamas papas var bir de kanz aklımda bir kaç modeli, bir bakayım yarın alıcaz muhtemelen, size de söylerim şunu aldım diye

Canim ayni durum bendede var bi tek annemlere gidelim bide k.v tamam dedim dun bizim 2 kayin gorumce cocuklari evde 20 kisi falandik cok sukur onlarin yemekleri caylari tatlilari oturamadim bile bide kucuk cocuklari yaptigim temizlikte gitti bende salagim otur bi kenara ev sizin ne yapiyosanoz yapin de 12 geldiler 7 de kalktilar anam agladi gece agridan yatamadim beyfendi bugun beni zorla kaynimgile goturdu orda onun ablalari vardi ohh mis bazen su erkekleri anlamiyorum elalem gezme pesinde ya illa basimiza gelecek akillanacaz bide o guzden tartistik gidip gelme konusunda

Benim 1 aydan fazladır var. Gerçekten ağrısı çok fena, bacağımı kaldırıp alt kıyafetimi giyip çıkaramıyorum. Tam bacak arası kemiği kırık gibi ağrıyor malesef doğuma kadar da gidecek böyle. Çatı kemikleri açılıyor doğuma hazırlık için.

Benim sağlık ocağı da hiç ilgilenmiyordu o yüzden evimize başka bir yere taşıdım aile hekimimi e nabızdan. Yenisine gittiğim gibi sabah gel kan tahliline bakalım dediler.

Ben de yaz tatili için turkiyedeyim. Bir kez kontrole gittim Zeynep Kamile. Ertesi gün bağlı bulunduğum sağlık ocağındaki ebe aradi beni. Çağırdı gel hem tanışalım hem kan testlerini ol diye, kendi de doğurmuş geçen yil mi ne, kendinden örnek verdi :) olumlu ve kibar geldi telsfonda bana sesi. Hastane de test olmadım pandemi dolayısıyla korkuyorum dedim bizim burasi sessiz sakin birşey olmaz dedi. Hiç farketmiyorsun kan değerlerin birden dusuveriyor insanın gebeliğin ilerki haftalarında gel bakalim dedi. Seker ve tetanoz istemediğimi soyledim. İdrar ve genel kan testi olmaya gidicem bayramdan sonra.

Son düzenleme:
Canım Allah korusun dikkat et artık bebekler büyüyor o kadar yorma kendini. Bi boş çay verip geçseydin karşılarına ama yapamıyoruz işte valla gelselerdi bizim tanitiklar ant etmiştim yapacaktım. Normalde eşin demesi lazım bu bayram hamile biz size gelelim pek oturup kalkamıyor diye ama işte anlamıyorlar. Neyseki ben bi sesimin volumunu yükseltince anladı gelselerdi yine beni eşim kaldırmazdı ayağa ama kendi mahvolurdu temizlik yapacak çay dağıt gidip hazır biseyler alacaktı onlar gelince hizmet edecekti ben dig er odada kadını yanımı alıp uzanacaktım o benim bu halimi görüp millete soyliycekti falan.Inan yaş geçtikçe daha akıllanıyorum kimse için kendimi ezmiyorum .Evliliğimin ilk 2 senesi her hafta sonu misafir ağırlamakla geçti ama ne ağırlamak 16 çeşit ten az sofrayı donatmazdim bi pazar iznim old halde baktım benden başka yapan kimse yok şimdi bekliyorum herşey sırasıyla abartmadan

Bu nasıl bayram ziyaretiymiş anlamadım canım sende biraz iyi hissetmiyorum de uzan anlasınlar sana yardımcı olmuyorlar birde akşama kadar kalmışlar o kadar hayret ediyorum ki hamile bir kadın bana çay bile tutsa ihtiyatimdan çekincemden yerimde duramam bi de böyle üstüne yıkılmak nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…