2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sorma canim ya ben kendime kiziyorum biraz uzanacam de onlarda anlasin zaten biliyolar normal bir hamilelik gecirmedigimi ama ben kendime kiziyorum kimseye degil bazi insNlar nasil nazlaniyo valla bayram temizligimi esim yapti oda kizmis ama gezmeye gelince o da durmuyo nerden bileyim coksukur baskalari gelmedi

ne kadar düşüncesizlermiş ya. bari geliyorsun iş çıkarma kendi yemeğini hazırla. illa bir yük olunacak.

Aynen canım kıyafet giyerken bile acıyor. Benim ilk kez oldu dün kalkamadım hiç afedersin altına yapmış çocuk gibi yürüdüm Hiç doktora sordun mu peki

kızlar şu anakucağını inceliyordum 2 gündür. sipariş verdim. 4moms ın benzeri fiyatı da 650tl.iki modeli var diğeriyle farkı tente ve lcd ekranmış. ben bunu aldım. diğer modeli 900tl civarlarında. e bebekte stokta yokmuş. diğer sayfada bir arkadaş görüp inceleyip almış. ona sorarak aldım.

Eklentiler

• Screenshot_20200803_113049_com.android.chrome.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 53
Fiyatı çok uygunmuş canım 4moms a o kadar para vermeye gerek yok bence güzel günlerde kullanın inşallah

Bende ilk kez kar yağan bir yerde oturacağız kendimiz bile nasıl giyineceğiz bilmiyoruz çocuğu hiç bilemeyiz
Canim o kadar zor olmaz Konya, merak etme ins. Bi kaç fazla giydiririz , benim ilk kızım da temmuz da doğunca, şimdiki daha soğuğa kalır, bi kat fazla yaparız artık.

Kızlar merhaba. 24.hafta raporunu ultrason ölçümüne göre mi yoksa son adet tarihine göre mi alıyoruz? Benim bebegin gelişimi önde gidiyor da hangisine gore alacağım acaba

Aynen canım kıyafet giyerken bile acıyor. Benim ilk kez oldu dün kalkamadım hiç afedersin altına yapmış çocuk gibi yürüdüm Hiç doktora sordun mu peki
Yok soramadım ama burda bi arkadaş da aynı durumdaydı ve sormuştu doktoru normal vücut doğuma hazırlanıyor demişti. Benim ilk doğumumda son 1 ay kala yürüyemiyordum kendim giyinemiyordum bacağımı kaldırıp, bunda daha erken başladı niyeyse.

Canim o kadar zor olmaz Konya, merak etme ins. Bi kaç fazla giydiririz , benim ilk kızım da temmuz da doğunca, şimdiki daha soğuğa kalır, bi kat fazla yaparız artık.
Seydişehirdeyiz kar yolları kapatıyor deyip korkutuyorlar bizi bakalım

Kızlar bisey sorucam arkadaşım tüp bebek le hamile kontrole de kese görünmüş kalp atışını duymamışlar hafta ya çağırmışlar normal mi .Doktora göre 6+3 arkadaşımın sata göre 6+6 .Ben kalp atışını sonradan da duyulabilecehini biliyorum ama size de danışmak istedim cevap yazarsanız sevinirim

Elbette normal. Zaten anormal olsa dr yprum yapardı. Hayırlı olur inşallah

Vala ben eşya topluyorum taşınacağım çok iş yaptım ondan mı diye düşündüm ama normal demekki dediğin gibi artık doğuma hazırlanıyor rahim demekki

Normal canim kese olustuktan sonra insallah bebisin kalp sesinide duyarlar bazen 8.haftada bile duyan var insaallah guzel haberler alir arkadsin bebek ozlemi son bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…