Bu nasıl bayram ziyaretiymiş anlamadım canım sende biraz iyi hissetmiyorum de uzan anlasınlar sana yardımcı olmuyorlar birde akşama kadar kalmışlar o kadar hayret ediyorum ki hamile bir kadın bana çay bile tutsa ihtiyatimdan çekincemden yerimde duramam bi de böyle üstüne yıkılmak nedir ya
Sorma canim ya ben kendime kiziyorum biraz uzanacam de onlarda anlasin zaten biliyolar normal bir hamilelik gecirmedigimi ama ben kendime kiziyorum kimseye degil bazi insNlar nasil nazlaniyo valla bayram temizligimi esim yapti oda kizmis ama gezmeye gelince o da durmuyo nerden bileyim coksukur baskalari gelmedi
Canim ayni durum bendede var bi tek annemlere gidelim bide k.v tamam dedim dun bizim 2 kayin gorumce cocuklari evde 20 kisi falandik cok sukur onlarin yemekleri caylari tatlilari oturamadim bile bide kucuk cocuklari yaptigim temizlikte gitti bende salagim otur bi kenara ev sizin ne yapiyosanoz yapin de 12 geldiler 7 de kalktilar anam agladi gece agridan yatamadim beyfendi bugun beni zorla kaynimgile goturdu orda onun ablalari vardi ohh mis bazen su erkekleri anlamiyorum elalem gezme pesinde ya illa basimiza gelecek akillanacaz bide o guzden tartistik gidip gelme konusunda
Benim 1 aydan fazladır var. Gerçekten ağrısı çok fena, bacağımı kaldırıp alt kıyafetimi giyip çıkaramıyorum. Tam bacak arası kemiği kırık gibi ağrıyor malesef doğuma kadar da gidecek böyle. Çatı kemikleri açılıyor doğuma hazırlık için.
kızlar şu anakucağını inceliyordum 2 gündür. sipariş verdim. 4moms ın benzeri fiyatı da 650tl.iki modeli var diğeriyle farkı tente ve lcd ekranmış. ben bunu aldım. diğer modeli 900tl civarlarında. e bebekte stokta yokmuş. diğer sayfada bir arkadaş görüp inceleyip almış. ona sorarak aldım.
evt canim insallah kizimiz olacak.ilk 13 haftada kiz sonra acilde baska bi doktor daha ileri bi haftada kiz demişti .tabiki sende kiz demistin .ve sonuc kiz ..tahminin dogru yani canim
evt canim insallah kizimiz olacak.ilk 13 haftada kiz sonra acilde baska bi doktor daha ileri bi haftada kiz demişti .tabiki sende kiz demistin .ve sonuc kiz ..tahminin dogru yani canim
kızlar şu anakucağını inceliyordum 2 gündür. sipariş verdim. 4moms ın benzeri fiyatı da 650tl.iki modeli var diğeriyle farkı tente ve lcd ekranmış. ben bunu aldım. diğer modeli 900tl civarlarında. e bebekte stokta yokmuş. diğer sayfada bir arkadaş görüp inceleyip almış. ona sorarak aldım.
Canim o kadar zor olmaz Konya, merak etme ins. Bi kaç fazla giydiririz , benim ilk kızım da temmuz da doğunca, şimdiki daha soğuğa kalır, bi kat fazla yaparız artık.
Kızlar merhaba. 24.hafta raporunu ultrason ölçümüne göre mi yoksa son adet tarihine göre mi alıyoruz? Benim bebegin gelişimi önde gidiyor da hangisine gore alacağım acaba
Kızlar merhaba. 24.hafta raporunu ultrason ölçümüne göre mi yoksa son adet tarihine göre mi alıyoruz? Benim bebegin gelişimi önde gidiyor da hangisine gore alacağım acaba
Yok soramadım ama burda bi arkadaş da aynı durumdaydı ve sormuştu doktoru normal vücut doğuma hazırlanıyor demişti. Benim ilk doğumumda son 1 ay kala yürüyemiyordum kendim giyinemiyordum bacağımı kaldırıp, bunda daha erken başladı niyeyse.
Canim o kadar zor olmaz Konya, merak etme ins. Bi kaç fazla giydiririz , benim ilk kızım da temmuz da doğunca, şimdiki daha soğuğa kalır, bi kat fazla yaparız artık.
Kızlar bisey sorucam arkadaşım tüp bebek le hamile kontrole de kese görünmüş kalp atışını duymamışlar hafta ya çağırmışlar normal mi .Doktora göre 6+3 arkadaşımın sata göre 6+6 .Ben kalp atışını sonradan da duyulabilecehini biliyorum ama size de danışmak istedim cevap yazarsanız sevinirim
Kızlar bisey sorucam arkadaşım tüp bebek le hamile kontrole de kese görünmüş kalp atışını duymamışlar hafta ya çağırmışlar normal mi .Doktora göre 6+3 arkadaşımın sata göre 6+6 .Ben kalp atışını sonradan da duyulabilecehini biliyorum ama size de danışmak istedim cevap yazarsanız sevinirim
Yok soramadım ama burda bi arkadaş da aynı durumdaydı ve sormuştu doktoru normal vücut doğuma hazırlanıyor demişti. Benim ilk doğumumda son 1 ay kala yürüyemiyordum kendim giyinemiyordum bacağımı kaldırıp, bunda daha erken başladı niyeyse.
Normal canim kese olustuktan sonra insallah bebisin kalp sesinide duyarlar bazen 8.haftada bile duyan var insaallah guzel haberler alir arkadsin bebek ozlemi son bulur