2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Normal canım bende aynı oldu kese göründü kalp atışı yoktu iki hafta sonra 8 ya da 9.haftaydı galiba o zaman duymuştuk arkadaşında inşallah güzel haberlerle döner

canım sonradan duyulabilir ama yine de arkadaşını çok heveslendirme bence aksi bir durum için ... inşallah sağlıkla gelir

Yorgan örtmüyoruz ama değil mi
Yastik ve yorgan 2 yıl yok ,kullanılmıyor. Ben muslin ortu veya pazen battaniye yaptirdim canim ve bir örgübattaniye düşünüyorum.oda sıcaklığı için de termometre aldim.cocuk dr sectim ben ,onunla konuştum.oda sıcaklığını ayarla,saglikli kumaştan battaniye isini görür dedi...

Çok iyi yapmışsın doktor ile erken konuşmakla. Ben de müslinli pike alayım dediğin çok mantıklı geldi bana da. Oda sıcaklığı 24 derece fln olacak galiba değil mi?

Ben de geç duydum. Geç döllenme oluşmuştu. Adet tarihime gore 7.haftada gitmistim doktora kalp atışı duyulmadi, yalnızca kese gozukmustu. Meğer iki hafta geriden geliyormusum 5misim o zaman. Doktor 10 gün sonraya gün vermişti. Tekrsr gittiğimde duyuldu. Regli tarihine göre 9. Hafta olmuştum neredeyse, ama geç döllenmeden dolayı 7dim.

Son düzenleme:
günaydın herkese

benim kızımda reflü vardı 7.ayına kadar kustu. ben çok ince yastık kullandım 3.ayının sonundan itibaren. yorgan da 6 aylıkken kullanıyordum. ince pamuk yorganın arasına yatırıyordumki yüzüne gelmesin. bir sorun da yaşamadım.

Ben 23+1de (24.haftanın ilk gunü yani )aldım.Genelgede 24.haftadan 32.haftaya kadar diyor.8 hafta yani.31+1dede iş başı. 23+7de 24.haftanın son günü oluyor.
İstersek 32.gaftadan 37.haftaya kadar çalışabiliyor muyuz yoksa onda da mı zorunlu olarak izne ayrilmaliyiz koronadan dolayı.

Günaydın kızlar bende izne ayrıldım bugün, 24+1 de ayrıldım 32de raporunu çalışabilir/çalışamaz diye alıp geleceksin dedi izin işleri. Ama doktorum çalışabilir raporunu çok onaylamıyorlar haberin olsun dedi, o zaman gelsin bakalım artık duruma, o aktarılan 5 hafta da çok önemli inşallah onu da idari izne çevirirler

Normal canim kese olustuktan sonra insallah bebisin kalp sesinide duyarlar bazen 8.haftada bile duyan var insaallah guzel haberler alir arkadsin bebek ozlemi son bulur
Normal canım bende aynı oldu kese göründü kalp atışı yoktu iki hafta sonra 8 ya da 9.haftaydı galiba o zaman duymuştuk arkadaşında inşallah güzel haberlerle döner
canım sonradan duyulabilir ama yine de arkadaşını çok heveslendirme bence aksi bir durum için ... inşallah sağlıkla gelir
Inşallah kızlar umarım bi olumsuzluk olmaz çok emek verdi arkadaşım doktoru haftaya tekrar çağırmış

İdari izne cevirirlerse ne ala. Çünkü zorunlu olarak ayırıyorlar bizi. İnşallah doğum sonrasına atarlar beş haftayi. Ben öğretmenim eğer uzaktan eğitimle yılı bitirirlerse ücretsiz izne de ayrılmam doğum iznim bitince başlarım. Uzaktan eğitim yaparım bebekle.

Yazarken bile aklımdan geçti. Tabi bu sadece benim aklımdan geçen. Rabbımin bize nasip edeceği ile bizim planlarımız tutmuyor çoğu zaman. Hayirlisi neyse o olsun. Allah büyük bakalım neyi nasip edecek.

Tamamen benimde bu şekilde olmuştu

selam anneler araba bakıyordum ya geçen gün sormuştum size, bunu aldım, ileride baston almayacağım. Çok konforlu ve sağlam. Tekerleği silikon. Süspansiyonlu. Ana kucağı bir yaşına kadar kullanılabiliyor. Çünkü ana kucağının boyu uzayabiliyor.. Bel desteği var. Çarpışma ve sağlamlık testlerinden tam not almış. Diğer parçası da doğumdan itibaren kullanılabiliyor aslında. Taşıma kapasitesi 22 kg. Ama satıcılar üzerine binip zıplıyor uzun boylu olsa da çocuk kullanabiliyor bunu çünkü önü kapalı değil. Kumaşın çok beğendim bu arada. Ayrıca çocuk yattığı zaman tentesi tamamen kapanabiliyor. Sürüşü çok keyifli ve de sepeti çok büyük. Benim çok işime yarayacak altındaki sepeti. Bir de şunu söyliyim, ana kucağı veya diğer parçası direkt bir zemin üzerine oturuyor;yani iki kenardan tutturulmuyor. En sevdiğim şey, üzerinde büyük aparatı varken port bebe gibi ne deniyor ona bilmiyorum, katlanabiliyor. Tavsiyemdir kullanan bir kaç kişiyi de yolda durdurup sordum, kesinlikle önerilerini söylediler size de yazmak istedim, düşünenler buna da bakabilir

güzel günlerde kullanın çok güzel gözüküyor
marka ve model bilgisi alabilir miyim ben de bakıyorum karar verememiştim bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…