Canım çok teşekkür ederim PEG PEREGO Book 51 Jet Travel Sistem Bebek Arabası kopyala yapıştır yapınca böyle büyük büyük oldu yazı karakteri değiştiremedim
çok güzeller
ben bu tip gecelik ve sade bir sabahlık istiyorum hastane için
gördüğüm setler çok dantel falan bir türlü beğenememiştim
lcw iyi bir alternatif bence teşekkür ederim
çok güzeller
ben bu tip gecelik ve sade bir sabahlık istiyorum hastane için
gördüğüm setler çok dantel falan bir türlü beğenememiştim
lcw iyi bir alternatif bence teşekkür ederim
Ben 23+1de (24.haftanın ilk gunü yani )aldım.Genelgede 24.haftadan 32.haftaya kadar diyor.8 hafta yani.31+1dede iş başı. 23+7de 24.haftanın son günü oluyor.
Calistiracaklarini hiç sanmıyorum. Bence 32.haftadan sonra zorunlu olarak ayiracaklar. Aksi halde 24.haftadan 32'ye kadar idari izinli saymazlardi. Zaten 32'den sonra bu hakkımız var diye 24-32 aralığı idari izinliyiz
Çok güzel pamuklu kumaş, mavi çizgili bir takım aldım hamile koleksiyonundan %100 pamuk şu an kullanıyorum. Doğuma da lcwden alacağım. Kumaş bilgisine dikkat edin kızlar alırken.
Calistiracaklarini hiç sanmıyorum. Bence 32.haftadan sonra zorunlu olarak ayiracaklar. Aksi halde 24.haftadan 32'ye kadar idari izinli saymazlardi. Zaten 32'den sonra bu hakkımız var diye 24-32 aralığı idari izinliyiz
Dr.calisabilir rap.verirse.calıştirmazlar diye birsey yok gerci kuruma amire göre bu durum degisir belki.sonucta dogumdan sonra asıl izne ihtiyacımız olacak.
Çok güzel pamuklu kumaş, mavi çizgili bir takım aldım hamile koleksiyonundan %100 pamuk şu an kullanıyorum. Doğuma da lcwden alacağım. Kumaş bilgisine dikkat edin kızlar alırken.
Ilkinde lansinoh krem almistim kullanmadım ama.emzirdikten sonra uclarina anne sutu surdum parmagimin ucuyla hic yara vs.sorun yaşamadım.kreme gerek kalmadı yani.
Ilkinde lansinoh krem almistim kullanmadım ama.emzirdikten sonra uclarina anne sutu surdum parmagimin ucuyla hic yara vs.sorun yaşamadım.kreme gerek kalmadı yani.