2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Sleppy çok iyi ilk kızımda kullandım. Üstelik diğer bezlere nazaran ebat olarak büyük birazda düşünün 2,5yasinda 4 numara bezle bezi birakmistik

Sleppy çok iyi ilk kızımda kullandım. Üstelik diğer bezlere nazaran ebat olarak büyük birazda düşünün 2,5yasinda 4 numara bezle bezi birakmistik
Kızlar merhaba bu arada bayadir giremiyorum foruma temizlik bayram vs derken epeyce zaman geçti. Bebiş büyüdü ve hareketleri arttı sizde de varmı aşırı hareketlilik. Alttan sürekli .ben dinlenme halindeyken bebiş maşallah hiç durmuyor.

Bu sanırım hemen hemen herkeste aynı. Esler korkuyor biz de oyle. Bizde de en nadir. Bebiş cinselliği cogunlukla azaltıyor. İstiyor ama yapamıyorsun Hep orda bir köy var uzakta moduAslında Yanı basında daBugun henuz yatıp uzanamamıs bır gebeyim.Yoruldum artık diye haykırmak istiyorum

Bende malatyaliyim canim.malatyanin neresinde oturuyon

Kizlar idari izin gecerli mi hala
Benim seminerler 24ağustos da baslayacak
Ozamana bende nerdeyse 26hatta olacagim
Bana birisi o hala geçerli olmasi icin yeni yönetmelik cikmasi lazim dediler
Öyle bir sey yok canım tabiki de gecerli...
Bende 29.haftamda olacagım...
Bugun gittiğim de soracaktım unuttum Dr me o raporu.. Aile hekimi verirse eğer gitmeme hiç gerek kalmaz tekrar almak için umarım

Çok cesaretlisin canım ben sezaryendan bile tedirginim son aylarda o dikiş bebegi taşır mi diye soruyorum dr a sürekli korkma birşey olmaz diyor ama yinede korkuyorum
Canım hiç birley olmaz merak etme kızıma hamile kaldığımda 3 ay geçmişti sezeryan üstünden düşün yani o bile taşıdıysa seninki hayli hayli taşır

Bu arada kızlar 8 kiloya ulaşmışım bende çok dikkat etmiyorum ama son iki ayda aldım 6 kiloyu diyetisyene gidip diyete başlasam vermesem bile almasam artık diyorum siz ne düşünüyorsunuz ?

Bayanlar şeker yüklemesi testini yaptirmayan doktoru gerek gormeyen var mi?
Benim doktorum gerek görmedi. Senin aldığın kiloya ve bebeğin gelişimine göre gerek yok dedi. Ailede şeker hastalığı olan var mı diye sordu o da yok bizde. Sadece açlık şekerimi istedi şimdilik.açlık şekerimde 77 çıktı. Daha sonuçları göndermedim bakalım ne diyecek.Aslında tedirgin oluyorum biraz sanki herkes yaptırıyor gibi

Ben ağrıdan sızıdan bişi anlamıyorum tabi eşimde tedirgin oluyor bu durumda. Evet canım bana doktor korunun yada geri çekilsin eşin dedi sperm son aylarda doğumu tetikleyebiliyormus ve enfeksiyon riski olabiliyormuş.

Bu arada kızlar 8 kiloya ulaşmışım bende çok dikkat etmiyorum ama son iki ayda aldım 6 kiloyu diyetisyene gidip diyete başlasam vermesem bile almasam artık diyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Bencede diyetisyene git kuzum kilo aldığın için değil çocuk gelişimi için en faydalı beslenme planı çıkarıyor. Ben devam ediyorum diyetisyene

Doktor idrarda lökosit çıktığı için Monurol verdi. Kullanan oldu mu? Yan etkisi var mı acaba

Birşey olmaz canim, bazen öyle çıkabiliyor iğne.

Bayanlar şeker yüklemesi testini yaptirmayan doktoru gerek gormeyen var mi?
Benim doktorum gerek görmedi canım... Açlık 74çıktı..
İnsülin direnci 2.7 çıktı...
Bu sonuçlara göre bayagı bayagı altında imişim ben kriterlerin ondan gerek görmedi...

Bencede diyetisyene git kuzum kilo aldığın için değil çocuk gelişimi için en faydalı beslenme planı çıkarıyor. Ben devam ediyorum diyetisyene
Bende öyle düşündüm sadece uyabilir miyim tam bilemiyorum? Sık sık az miktarda mi öğünleri.. benim bebeklerim hep geriden geldiği için kilo işini pek düşünmüyorum ama emzirirken kilo veremediğim için hamileliği ne kadar az kilo ile tamamlasam yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…