Canım ben sleppy cok duydum yenidoğan seti varmış 20tane 1numara bez 20tane 2numara 2pk ıslak havlu 10tanede alt degistirme bezi olan set 53tl trendyolda dün siparis ettim denerim hangi boyu iyi gelirse onunla devam ederim diye düsünüyorum
Kızlar merhaba bu arada bayadir giremiyorum foruma temizlik bayram vs derken epeyce zaman geçti. Bebiş büyüdü ve hareketleri arttı sizde de varmı aşırı hareketlilik. Alttan sürekli .ben dinlenme halindeyken bebiş maşallah hiç durmuyor.
Kizlar idari izin gecerli mi hala
Benim seminerler 24ağustos da baslayacak
Ozamana bende nerdeyse 26hatta olacagim
Bana birisi o hala geçerli olmasi icin yeni yönetmelik cikmasi lazim dediler
45 kiloyla başladım.bir de çok özel olmazsa, cinsel birlikteliğiniz devam ediyor mu? Bunu kaçıncı ayda bitirmek gerekiyor hiç bilmiyorum, bebeğe zararı nedir bir sonraki doktora göründüğümde soracağım.
Bu sanırım hemen hemen herkeste aynı. Esler korkuyor biz de oyle. Bizde de en nadir. Bebiş cinselliği cogunlukla azaltıyor. İstiyor ama yapamıyorsun Hep orda bir köy var uzakta moduAslında Yanı basında daBugun henuz yatıp uzanamamıs bır gebeyim.Yoruldum artık diye haykırmak istiyorum
Kizlar idari izin gecerli mi hala
Benim seminerler 24ağustos da baslayacak
Ozamana bende nerdeyse 26hatta olacagim
Bana birisi o hala geçerli olmasi icin yeni yönetmelik cikmasi lazim dediler
Öyle bir sey yok canım tabiki de gecerli...
Bende 29.haftamda olacagım...
Bugun gittiğim de soracaktım unuttum Dr me o raporu.. Aile hekimi verirse eğer gitmeme hiç gerek kalmaz tekrar almak için umarım
Çok cesaretlisin canım ben sezaryendan bile tedirginim son aylarda o dikiş bebegi taşır mi diye soruyorum dr a sürekli korkma birşey olmaz diyor ama yinede korkuyorum
Bu arada kızlar 8 kiloya ulaşmışım bende çok dikkat etmiyorum ama son iki ayda aldım 6 kiloyu diyetisyene gidip diyete başlasam vermesem bile almasam artık diyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
Benim doktorum gerek görmedi. Senin aldığın kiloya ve bebeğin gelişimine göre gerek yok dedi. Ailede şeker hastalığı olan var mı diye sordu o da yok bizde. Sadece açlık şekerimi istedi şimdilik.açlık şekerimde 77 çıktı. Daha sonuçları göndermedim bakalım ne diyecek.Aslında tedirgin oluyorum biraz sanki herkes yaptırıyor gibi
Ben de ağrı sızı yok şimdilik. Ama ben tedirginim, eşim daha rahat. O cinsel ilişki iyi gelir diye düşünüyor ben biraz daha temkinliyim. Yalnız sperm zararlı olabilir bu dönemde diye korunuyoruz. Doğumu kolaylaştırıyor derler sperm için.
Ben ağrıdan sızıdan bişi anlamıyorum tabi eşimde tedirgin oluyor bu durumda. Evet canım bana doktor korunun yada geri çekilsin eşin dedi sperm son aylarda doğumu tetikleyebiliyormus ve enfeksiyon riski olabiliyormuş.
Bu arada kızlar 8 kiloya ulaşmışım bende çok dikkat etmiyorum ama son iki ayda aldım 6 kiloyu diyetisyene gidip diyete başlasam vermesem bile almasam artık diyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
İyi akşamlar hanımlar. Kan sulandırıcının şırıngası basmıyordu iki farklı yerde denedim azıcık ilaç gitti ama takıldı geri itti iğneyi en son çıkardım bastım baya da varmış boşa gitti bi daha vurmadım bişey olur mu ki
Benim doktorum gerek görmedi canım... Açlık 74çıktı..
İnsülin direnci 2.7 çıktı...
Bu sonuçlara göre bayagı bayagı altında imişim ben kriterlerin ondan gerek görmedi...
Bende öyle düşündüm sadece uyabilir miyim tam bilemiyorum? Sık sık az miktarda mi öğünleri.. benim bebeklerim hep geriden geldiği için kilo işini pek düşünmüyorum ama emzirirken kilo veremediğim için hamileliği ne kadar az kilo ile tamamlasam yeridir
Ay aman olmasın çok kötüyüm 3 gündür benimki ağır diye verdi ilaç doktor yoksa bol su iç derdi sende nasıl belirti olmadan çıktı anlamadım geçmiş olsun