2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende öyle düşündüm aslında çok mu olur diye ama çok iri bebek doğurmuyorum ben bir hafta 10 günde biter heralde artarsa kalırsa da yapacak bisey yok
Ben bikaç paket de 2 numara aldım nolur nolmaz diye. Hem bi iki ay rahat olurum onlarşa uğraşmam diye hepsiburada dan verdim sipariş

Merhaba arkadaşlar bebek bezleri indirimde hangileri alınır numaralı yenidoğan kaç paket alınır tecrubeli deneyimli annenler yardımcı olabilir mi?
Canım ben sleppy cok duydum yenidoğan seti varmış 20tane 1numara bez 20tane 2numara 2pk ıslak havlu 10tanede alt degistirme bezi olan set 53tl trendyolda dün siparis ettim denerim hangi boyu iyi gelirse onunla devam ederim diye düsünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200807-213447_Trendyol.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 24
Kizlar etrafimda corona valasi cok duymaya basladim digerinde bu kadar degildi isyerinde 4 kiside cikmis Allahtan izindeyim babamin kuzenleri cocuklari dugune gitmisler gelin coranaliymus herkese bulasmis karantinadalar babaannem evlerinvyaninda oturuyo babam hic dikkat etmiyo ne desek bos Rabbim yardimcimiz olsun aman dikkat edin ne olur hamile olmak dahada korkutuyo

İyi akşamlar hanımlar. Kan sulandırıcının şırıngası basmıyordu iki farklı yerde denedim azıcık ilaç gitti ama takıldı geri itti iğneyi en son çıkardım bastım baya da varmış boşa gitti bi daha vurmadım bişey olur mu ki

Aman kendine dikkat et bu ara, bende çok korkuyorum öyle böyle değil gerçekten vaka çok. Kayseri’de misin sen? 38 olunca sorayım dedim.

Ben 26+5 im canım toplamda 3.5 kilo aldım. Kıyafetler birçok eşyam tamamlandı. Sadece benim lohusa kıyafetlerim kaldı alınacak

Ay bu emzirme sütyeninde çok kararsızım süngerlilerin duruşu güzel penyenin kullanışı hangisini secmeliyim bilemiyorum göğüslerim kolaltı meme seklinde penyede çok yayılıyo süngerli kullanan varmı aranızda

Canim beze olustuysa gitmiyo gecen benimkide oyle oldu ben vurmadim ama icin rahat etmeyecekse bide cok gittiyse vur

Aman kendine dikkat et bu ara, bende çok korkuyorum öyle böyle değil gerçekten vaka çok. Kayseri’de misin sen? 38 olunca sorayım dedim.
Yok canim Malatyadayim biz dikkat ediyoruz ama etrafimizdaki insanlar umursamaz davraniyo kendini dusunmuyosan bulastiracak kisileri dusun hak yani
Ben de gittiğimde almayı unuttum kontrol içinde 1 ay sonrasını vermişti şimdi tekrar mı gitmek zorunda kalacağım
Canim sekreteri faln varsa senin gitmene bile gerek yok esin yazdirsin kasesino basiyolar sadece

Benim eşimde korkmaya başladı artık bende tedirgin oluyorum aslında kanama vs bi sorun yok ama bende çatı ağrıları çok olmaya başladı. İlişkiden dolayı mı oldu diye eşim çok korkuyor

Benim eşimde korkmaya başladı artık bende tedirgin oluyorum aslında kanama vs bi sorun yok ama bende çatı ağrıları çok olmaya başladı. İlişkiden dolayı mı oldu diye eşim çok korkuyor
Ben de ağrı sızı yok şimdilik. Ama ben tedirginim, eşim daha rahat. O cinsel ilişki iyi gelir diye düşünüyor ben biraz daha temkinliyim. Yalnız sperm zararlı olabilir bu dönemde diye korunuyoruz. Doğumu kolaylaştırıyor derler sperm için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…