Canım ben sleppy cok duydum yenidoğan seti varmış 20tane 1numara bez 20tane 2numara 2pk ıslak havlu 10tanede alt degistirme bezi olan set 53tl trendyolda dün siparis ettim denerim hangi boyu iyi gelirse onunla devam ederim diye düsünüyorum
Kizlar etrafimda corona valasi cok duymaya basladim digerinde bu kadar degildi isyerinde 4 kiside cikmis Allahtan izindeyim babamin kuzenleri cocuklari dugune gitmisler gelin coranaliymus herkese bulasmis karantinadalar babaannem evlerinvyaninda oturuyo babam hic dikkat etmiyo ne desek bos Rabbim yardimcimiz olsun aman dikkat edin ne olur hamile olmak dahada korkutuyo
İyi akşamlar hanımlar. Kan sulandırıcının şırıngası basmıyordu iki farklı yerde denedim azıcık ilaç gitti ama takıldı geri itti iğneyi en son çıkardım bastım baya da varmış boşa gitti bi daha vurmadım bişey olur mu ki
Kizlar etrafimda corona valasi cok duymaya basladim digerinde bu kadar degildi isyerinde 4 kiside cikmis Allahtan izindeyim babamin kuzenleri cocuklari dugune gitmisler gelin coranaliymus herkese bulasmis karantinadalar babaannem evlerinvyaninda oturuyo babam hic dikkat etmiyo ne desek bos Rabbim yardimcimiz olsun aman dikkat edin ne olur hamile olmak dahada korkutuyo
Kizlar idari izin gecerli mi hala
Benim seminerler 24ağustos da baslayacak
Ozamana bende nerdeyse 26hatta olacagim
Bana birisi o hala geçerli olmasi icin yeni yönetmelik cikmasi lazim dediler
Kizlar herkese merhaba uzun zamandir girmiyordum sicaklar benicok etkiliyor elime tlfnu alasim gelmiyor bide aldigim Bebek kiyafetlerini yavastan yikayip utulemeye baslamistim malum ben dogumdan 1 ay once yola cikacam o yuzden erken basladim sizler ne durumdasiniz kiyafetler tamamlandimi kilolar ne alemde ben 27+3 um 10 kilo almisim son aylarda kac kilo aliniyor acaba???
Kizlar idari izin gecerli mi hala
Benim seminerler 24ağustos da baslayacak
Ozamana bende nerdeyse 26hatta olacagim
Bana birisi o hala geçerli olmasi icin yeni yönetmelik cikmasi lazim dediler
Ay bu emzirme sütyeninde çok kararsızım süngerlilerin duruşu güzel penyenin kullanışı hangisini secmeliyim bilemiyorum göğüslerim kolaltı meme seklinde penyede çok yayılıyo süngerli kullanan varmı aranızda
İyi akşamlar hanımlar. Kan sulandırıcının şırıngası basmıyordu iki farklı yerde denedim azıcık ilaç gitti ama takıldı geri itti iğneyi en son çıkardım bastım baya da varmış boşa gitti bi daha vurmadım bişey olur mu ki
45 kiloyla başladım.bir de çok özel olmazsa, cinsel birlikteliğiniz devam ediyor mu? Bunu kaçıncı ayda bitirmek gerekiyor hiç bilmiyorum, bebeğe zararı nedir bir sonraki doktora göründüğümde soracağım.
Benim eşimde korkmaya başladı artık bende tedirgin oluyorum aslında kanama vs bi sorun yok ama bende çatı ağrıları çok olmaya başladı. İlişkiden dolayı mı oldu diye eşim çok korkuyor
Benim eşimde korkmaya başladı artık bende tedirgin oluyorum aslında kanama vs bi sorun yok ama bende çatı ağrıları çok olmaya başladı. İlişkiden dolayı mı oldu diye eşim çok korkuyor
Ben de ağrı sızı yok şimdilik. Ama ben tedirginim, eşim daha rahat. O cinsel ilişki iyi gelir diye düşünüyor ben biraz daha temkinliyim. Yalnız sperm zararlı olabilir bu dönemde diye korunuyoruz. Doğumu kolaylaştırıyor derler sperm için.