2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay aman olmasın çok kötüyüm 3 gündür benimki ağır diye verdi ilaç doktor yoksa bol su iç derdi sende nasıl belirti olmadan çıktı anlamadım geçmiş olsun
Lökosit 41 çıktı bende. Sende kaç çıktı? Valla bilmem ki hiç belirti yok ne yanma ne ağrı ne bişey. Öyle standart test yaptırayım sağlık ocağında derken cikti

Lökosit 41 çıktı bende. Sende kaç çıktı? Valla bilmem ki hiç belirti yok ne yanma ne ağrı ne bişey. Öyle standart test yaptırayım sağlık ocağında derken cikti
Bende en yüksek değer 4 yazıyor benim ki 5 çıkmış gıda zehirlenmesi olabilir benimki ama tavuk yedim dışardan

Merhaba arkadaşlar bebek bezleri indirimde hangileri alınır numaralı yenidoğan kaç paket alınır tecrubeli deneyimli annenler yardımcı olabilir mi?
Canım ben sleepy yenidogan set aldım.yanina da 1 numara 2 numara bezlerden.1 er paket.

Öyle bir sey yok canım tabiki de gecerli...
Bende 29.haftamda olacagım...
Bugun gittiğim de soracaktım unuttum Dr me o raporu.. Aile hekimi verirse eğer gitmeme hiç gerek kalmaz tekrar almak için umarım
cnm doğuma kadar izinli mi olacağız

son aylarda dikkat edilmezse daha hızlı alınıyoro yüzden dikkat etmemiz lazım. ben evime geçemedim daha tam. o yüzden kıyafet işlerini aysonuna bıraktım. aldıklarımı öylece yerleştirdim çekmeceye
Bende sabırsızlıktan herseyini hazırladım erkenden.besigi odası puseti biberon bezleri. arabası kıyafetler yıkandı ütülendi dolabına yerlestirdim.şimdi yapacak bişey bulamıyorum.ilki erken olunca bundada hazır olsun hersey dedim.birtek süt saklama poseti kaldı onu alcam tamam sanırım.

Ben 26+5 im canım toplamda 3.5 kilo aldım. Kıyafetler birçok eşyam tamamlandı. Sadece benim lohusa kıyafetlerim kaldı alınacak
Mrhba ben birsey sormak istiyorum.toplamda 3.5 kiloyu nasil aldiniz.1 günde yeme rutininiz nasıl mesela.cokmu az yiyorsunuz yada cokmu dikkat ediyorsunuz.13 kilo aldım1 ayda 5 kilo alıyorum benmi cok yiyorum kisiden kişiye fark eder de nebiliyim bukadar farkta.acaba benmi fazla yiyorum diye düşünüyorum.ilki erken dogum olmasa kiloyu hic takmıcam.ondada 7 ayda 23kilo almistim.simdide kilo aldı gidiyor

O anda karnimiz bayagi buyuk olacak
Calisabilirmiyiz ki
canım çalışıp çalışamamak kendini nasıl hissettiğinle alakalı bir durum. ayrıca doktorunun da uygun görmesi gerekiyor. burda önemli olan ne kadar çalışabilirsen çalışmak çünkü o dönemde çalışırsan iznin doğum sonrasına aktarılıyor o da az değil 1 ay yani. çalışabilir alıp daha sonra kendini kötü hissedersen ya da olumsuz bir durum olursa iznini bozabiliyorsun o haftalarda.
ben marttan beri evden çalışıyorum. bu sistemle de devam edecek gibi vakalardan dolayı. o yüzden çalışabilir alıp doğum sonrasına saklayacağım izinli dönemi.

5hafta aktarabılıyoruz demı
Ben sımdı öğretmenim yaa
Son ay gırsem ders programı blzulck vs
Karar veremedım
Bırde ben martta ücretsız ızın alıp nısanda baslamayı düşünüyorum çünkü esım nısanda bosta kalacak
4aylık olur esım bakabılırmı bılemıyorum
Böyle planlarım var

Pamukprenses başlangıç kilon mu çok azdı 13 kilo sanki birazcık cok gibi sonrası zor olmasın anlamında söylüyorum canım yanlış anlama yoksa hep alıyoruz kilo mecburen
3.5 kilo alan arkadaşımız çok güzel dikkat etti bana da atmıştı gün içinde yaptıklarını yediklerini kendi de cvp verir zaten de çok programlı gitti
Ben 8 aldım hızlanır diye bekliyordum yavaşladı benimde bu ay almamışım

O anda karnimiz bayagi buyuk olacak
Calisabilirmiyiz ki
Canım benim 2haftaya ihtiyacım var ara tatille bşrlestmek için onu o sekilde kullanıcam ama okullar da açılır mı onada pek emin değilim...

Canım benim 2haftaya ihtiyacım var ara tatille bşrlestmek için onu o sekilde kullanıcam ama okullar da açılır mı onada pek emin değilim...
gecenyıl mılelt ızın aldı pandemı dolayısıyla ıptal olmadı ya ucretsız ızınler oyuzden temkınlı olmak lazm

Ben de başladığımdan 1 kilo azalmisim bu iyi bişey çünkü kilolu kalmıştım hamile. Ama şekerim çıktığı için diyet ve insülin etkisi var sanirim. Zaten şekeri hala durduramadikinsülin artirdikca nedense azalma çok olmuyor hep aynı düzeyde yada daha çok haftalar ilerlediği için mi böyle anlamadim. Bişey yemiyorum yuruyusumu yapıyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum. İyice sinirim bozuldu hergun olcmekten. En sonunda birakcam kendi haline ama bebeğe zararı olacak diye çok korkuyorum. Biz şeker düzeyini ayarlayana kadar doğum zamanı gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…