2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aralikli olarak devam ediyor ama eşim çok tedirgin oluyor 3 hafta once gittiğimizde doktoruma sordum kanama agrin olmadigi surece serbest dedi ama ne zamana kadar bende bilmiyorum canim

Aralikli olarak devam ediyor ama eşim çok tedirgin oluyor 3 hafta once gittiğimizde doktoruma sordum kanama agrin olmadigi surece serbest dedi ama ne zamana kadar bende bilmiyorum canim
Olmadi yarin onuda sorayim Kacinci ayda bigmesi gerekiyor bi sorayım

Kızlar bugün kontrol bardı yeni doktorla tanıştım ssvd deneyeceğim için çok değiştirdim ..

800 gr 33 cm olmuş bebek 25 hafta ile uyumlu normal doğumu deneriz herşey yolunda dedi aşırı yoğun doktor olmasının dışında sıkıntı yaşamadım sevdim Tatlı biriydi

Bizde tedirgin oluyoruz o yuzden ara verdik daha dogrusu baslayamadik en fazla 2_3 kez yapmisizdir hayirlisiyla bi dogsunlarda

Bana da aynı şey yapıldı buradaki arkadaşlara açlık tokluk bakılınca kendimden şüphelendim bi an pişman oldum yanlış bişey mi yaptırdım diye . Benimki de perinatalogtu bunların stili bu şekil heralde

Nasılsınız hanımlar.benim şeker yüklemem güzel çıktı yüksek değil ama.idrar.tahlilinde kan var dediler dikkat et dediler cnm skldi

Bugün idrar testinde lökosit yüksek çıktı 41 gozukiyor. Böyle olan varmı? Antibiyotik veriyorlar mı bu durumda? Hiç bir belirtim de yoktu standart testte cikti

Çok cesaretlisin canım ben sezaryendan bile tedirginim son aylarda o dikiş bebegi taşır mi diye soruyorum dr a sürekli korkma birşey olmaz diyor ama yinede korkuyorum

son aylarda dikkat edilmezse daha hızlı alınıyoro yüzden dikkat etmemiz lazım. ben evime geçemedim daha tam. o yüzden kıyafet işlerini aysonuna bıraktım. aldıklarımı öylece yerleştirdim çekmeceye

doğum şeklinize göre devam ettiriliyor. mesela normal doğum yapacaklarda son anlara kadar ilişkiye izin var. sezeryanda belli bir haftada kesebilir doktor. bizim haftada 1 2 haftada 1 falan oluyor.kanama vs olmadığı sürece tahminim 34-35lere kadar sıkıntı olmaz bende sormadım hiç.
bebek hareketlerini sormuşsun. benim baya belirgin artık. bazen zıplıyorum ani hareketlerinde. benimkinin ayaklar aşağıda. vurdukça ani bir sızlama gibi birşey oluyor bazen. dışardan da görülüyor artık.onun bebeğin duruşuyla alakası var birazda.

Merhaba arkadaşlar bebek bezleri indirimde hangileri alınır numaralı yenidoğan kaç paket alınır tecrubeli deneyimli annenler yardımcı olabilir mi?

Bizde tedirgin oluyoruz o yuzden ara verdik daha dogrusu baslayamadik en fazla 2_3 kez yapmisizdir hayirlisiyla bi dogsunlarda
Bizde karnim belirginleşti ve bıraktık benim eşim korkar bende kendimi hiç güzel hissedemiyorum konsantre olmam imkansız bebek farkediyor gibi geliyor

Merhaba arkadaşlar bebek bezleri indirimde hangileri alınır numaralı yenidoğan kaç paket alınır tecrubeli deneyimli annenler yardımcı olabilir mi?
Ben stok yapmadım canım yalnızca bir paket 100lü molfix yenidoğan aldım 1 paketten sonra zaten 2 numaraya geçerim heralde belki bundan sonra böyle büyük 100lü paket 2 3 numaraları alırım

Ben stok yapmadım canım yalnızca bir paket 100lü molfix yenidoğan aldım 1 paketten sonra zaten 2 numaraya geçerim heralde belki bundan sonra böyle büyük 100lü paket 2 3 numaraları alırım
Ben de 80li aldım 1 numara sleepy çok mu acaba diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…