2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Haklisin canım kimse dikkat etmiyor ve çok yayıldı yine .Ailem şehir dışında o kadar rahatlar ki ben kendimi onlardan korumaya aldim gelince uzun bir süre gelmesinler

Lökosit 41 çıktı bende. Sende kaç çıktı? Valla bilmem ki hiç belirti yok ne yanma ne ağrı ne bişey. Öyle standart test yaptırayım sağlık ocağında derken cikti
Bende en yüksek değer 4 yazıyor benim ki 5 çıkmış gıda zehirlenmesi olabilir benimki ama tavuk yedim dışardan
Kızlar bende sonunda sağlık ocağına kan ve idrar testi yaptırdım akintim var vs diyerek yoksa yine yapmıyordu. Neyse yaptılar
Lökosit sınır 4 bende 7
Epitel sınır 5 bende 6
Crp de sınır 5 bende 11.8 çıkmış
Yüksek mi benimde idrarda hafif koku alıyorum bu ara

yanmam hep vardı sımdı dahada fena
Artık uykumuda etkıledı

Doktor idrarda lökosit çıktığı için Monurol verdi. Kullanan oldu mu? Yan etkisi var mı acaba
Kullanabilirsin canim bi zarari yok

Taki konusu acilmis pahali olmasada biz taksakta esimin tarafi biraz nazlaniyo mesela benim 2. Cicugum dogdugunda sehir disindaydik eltimin ve gorumcemin cocugununa ceyrek taktik cvp bakarmisiniz bizim durumumuz yok aksine islerine geldikleri gibi esim ben sinirlendim bari taktigimiz takilari geri takin dimi sonra kayinvalidemle gonderdiler kayinvalidemde cocuk 3 yasina gelince takti kaynimin sunneti vardi o yuzden 2 eltim taktigim takiyi inkar ettiler yillar gecmis lafi oldu eltim kayinvalidemde kaliyodu bende taki kutusunun rengini soyledim verdigi cvp herkeste ayni renk olabilir o yuzden sunu ogrendim bi taki takilirkrn mutlaka yaninizda birisi olsun kizlar simdi ise bosverdim altinlar bu kadar pahaliyken acaba ne bahaneler uydururlar saglicakla dogsun gerisi bos

Lökosit ben de 3, Epitel 6, crp diye birşey göremedim. Zaten bir tek bu iki değer koyu renkle yazilmis. Akintimds yok başka bir belirtimde. Standart testte cikti. Dün monurol içtim. Bol bol su iciyorum

CPR Kan degerlerlerinde varmis gordum o normal benimde. Demir eksik bir de demir tutma kapasitesi fazla. Kreatinin falan da az cikmis. Hafif düzeyde anemi var dedi doktor. Demir ilacına başladım.

zaten gittiğinde 32lere denk gelmiş oluyor. güncel zamanda alman lazım. şimdiden verilnez o rapor. o anki durumla veriyor doktorlar
Ben 24.haftadan 32ye kadar idari izin almak için rapor alacağım öğretmenlerin mesleki çalışması 24 ağustosta başlıyormuş ben de o zamana daha 32 haftalık olmuyorum

Evet canım 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum çok acıkmıyorum. Tam uymak bazen bana da zor geliyor birebir uyduğum zamanlar yerimde saydım hep bebek kilo aldı

CPR Kan degerlerlerinde varmis gordum o normal benimde. Demir eksik bir de demir tutma kapasitesi fazla. Kreatinin falan da az cikmis. Hafif düzeyde anemi var dedi doktor. Demir ilacına başladım.
Bende akinti var açık sarı kaşıntı vs yok günde 3 lt yakin su içiyorum meyve soda her gün zaten yiyiyorum. Iliskiye en son ocak ayında girdik mikrop kapma ihtimalim yok neyle alakalı acaba .Doktora gidince soracağım .Kretinin de 0.49 o da bayağı düşük omun dışındakiler normal
Bebeğe tehlikesi yoktur umarım bu degerlerin canim

Ben 3. Aydan sonra diyetisyenle devam etmeye başladım. Düzenli yiyorum saatlerimi çok sarkıtmıyorum. Hamur işi Kızartma tatlı yok canım isterse tadına bakıyorum sadece. Ekmek olarak sadece çok tahıllı ekmek kullanıyorum. Sabah bir yumurtam peynir yeşillik domates salatalık 2 ceviz yiyorum. Sonra ara öğün yapınca 5-6 badem yada 2 yemek kaşığı siyah kuru üzüm yiyorum öğlen zeytinyağlı sebze yada baklagil salata yoğurt yiyorum. İkindin ara öğünde orta boy meyve ki bu meyveler karpuz kavun üzüm olmuyor. Meyvenin Yanında kefir Yada Süt içiyorum. Akşam yemeklerim haftada 5 gün kırmızı et 120-150 gr kadar. Bi gün balık bi gün tavuk oluyor. Akşam 9.30 da da kuru incir badem yiyorum kabızlıga da iyi geliyor genel olarak böle besleniyorum canım yürüyüş de yapıyordum akşamları ama bu ara ağrılarım var yürüyemedim iki haftada 800 gr almışım.

Benim arkadaşım kadın doğum uzmanı ona gönderdim sonuçlarımi endişelenecek birşey yok dedi. Bol su ve Monurol kullan dedi, bir de düzenli demir ilacı. Her ileri gebelikte kansızlık olabiliyormus benim ferritin de düşük çıktı. Kan üre azotu da düşük cikti. Aylardır balık yağı ve iyi bir hamilelik vitamini kullanıyorum oysaki. Yine de yetmiyor demekki. Bizim cinsel hayatımız devam ediyor eşimde de çok az idrar yolu enfeksiyonu var birbirimizden geçti sanirim. Bir iki kez dışarıda çıktık. Tuvalet kullanmak zorunda kaldık ikimizde dışarda yemek yediğimiz yerlerde. Aklımıza bunlar geliyor. Başka nasıl kapılır enfeksiyon bilmem.

Ikinci hamileligim 35 yaşindayım.60 basladim şuan 25.hafta bitti 73 kilodayım.ilk hamileligimde 50leyle başladım 33 haftada 23 kilo almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…