- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Haklisin canım kimse dikkat etmiyor ve çok yayıldı yine .Ailem şehir dışında o kadar rahatlar ki ben kendimi onlardan korumaya aldim gelince uzun bir süre gelmesinlerKizlar etrafimda corona valasi cok duymaya basladim digerinde bu kadar degildi isyerinde 4 kiside cikmis Allahtan izindeyim babamin kuzenleri cocuklari dugune gitmisler gelin coranaliymus herkese bulasmis karantinadalar babaannem evlerinvyaninda oturuyo babam hic dikkat etmiyo ne desek bos Rabbim yardimcimiz olsun aman dikkat edin ne olur hamile olmak dahada korkutuyo
Benim sabahları devam ediyor canım tüm bina ayağa kalkıyor yüzüm gözüm kıpkırmızı oluyor.bulanti gecende 1sefer kustum ama azaldi
Benim mıde yanmam fe naBenim sabahları devam ediyor canım tüm bina ayağa kalkıyor yüzüm gözüm kıpkırmızı oluyor.
Yanma baharatlı yedim bir kaç kez o zaman oldu pastil aldim geçirdi hemen. Bulanti şeklim değişti öğür öğür ben lavaboya gidince eşim banyonun havalandirmasini kapatmaya koşuyor bide duşa kabini kapatıyor ☺Benim mıde yanmam fe na
Kusma cok az sukur
Lökosit 41 çıktı bende. Sende kaç çıktı? Valla bilmem ki hiç belirti yok ne yanma ne ağrı ne bişey. Öyle standart test yaptırayım sağlık ocağında derken cikti
Kızlar bende sonunda sağlık ocağına kan ve idrar testi yaptırdım akintim var vs diyerek yoksa yine yapmıyordu. Neyse yaptılarBende en yüksek değer 4 yazıyor benim ki 5 çıkmış gıda zehirlenmesi olabilir benimki ama tavuk yedim dışardan
yanmam hep vardı sımdı dahada fenaYanma baharatlı yedim bir kaç kez o zaman oldu pastil aldim geçirdi hemen. Bulanti şeklim değişti öğür öğür ben lavaboya gidince eşim banyonun havalandirmasini kapatmaya koşuyor bide duşa kabini kapatıyor ☺
Aa ne guzel yesilyurttayim canim sen nerdesinBende malatyaliyim canim.malatyanin neresinde oturuyon
Kullanabilirsin canim bi zarari yokDoktor idrarda lökosit çıktığı için Monurol verdi. Kullanan oldu mu? Yan etkisi var mı acaba
Lökosit ben de 3, Epitel 6, crp diye birşey göremedim. Zaten bir tek bu iki değer koyu renkle yazilmis. Akintimds yok başka bir belirtimde. Standart testte cikti. Dün monurol içtim. Bol bol su iciyorumKızlar bende sonunda sağlık ocağına kan ve idrar testi yaptırdım akintim var vs diyerek yoksa yine yapmıyordu. Neyse yaptılar
Lökosit sınır 4 bende 7
Epitel sınır 5 bende 6
Crp de sınır 5 bende 11.8 çıkmış
Yüksek mi benimde idrarda hafif koku alıyorum bu ara
CPR Kan degerlerlerinde varmis gordum o normal benimde. Demir eksik bir de demir tutma kapasitesi fazla. Kreatinin falan da az cikmis. Hafif düzeyde anemi var dedi doktor. Demir ilacına başladım.Kızlar bende sonunda sağlık ocağına kan ve idrar testi yaptırdım akintim var vs diyerek yoksa yine yapmıyordu. Neyse yaptılar
Lökosit sınır 4 bende 7
Epitel sınır 5 bende 6
Crp de sınır 5 bende 11.8 çıkmış
Yüksek mi benimde idrarda hafif koku alıyorum bu ara
Kuzum saçlı bebis olcak seninki .. bende azıcık ogursem çıkarıyorum midem hassas. Çok yesem rahatsız ediyor . Yinede 8kg almisim ve sisiyorumyanmam hep vardı sımdı dahada fena
Artık uykumuda etkıledı
Ben 24.haftadan 32ye kadar idari izin almak için rapor alacağım öğretmenlerin mesleki çalışması 24 ağustosta başlıyormuş ben de o zamana daha 32 haftalık olmuyorumzaten gittiğinde 32lere denk gelmiş oluyor. güncel zamanda alman lazım. şimdiden verilnez o rapor. o anki durumla veriyor doktorlar
Evet canım 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum çok acıkmıyorum. Tam uymak bazen bana da zor geliyor birebir uyduğum zamanlar yerimde saydım hep bebek kilo aldıBende öyle düşündüm sadece uyabilir miyim tam bilemiyorum? Sık sık az miktarda mi öğünleri.. benim bebeklerim hep geriden geldiği için kilo işini pek düşünmüyorum ama emzirirken kilo veremediğim için hamileliği ne kadar az kilo ile tamamlasam yeridir❤
Hayırlısıyla bır doguraydıkKuzum saçlı bebis olcak seninki .. bende azıcık ogursem çıkarıyorum midem hassas. Çok yesem rahatsız ediyor . Yinede 8kg almisim ve sisiyorum
Bende akinti var açık sarı kaşıntı vs yok günde 3 lt yakin su içiyorum meyve soda her gün zaten yiyiyorum. Iliskiye en son ocak ayında girdik mikrop kapma ihtimalim yok neyle alakalı acaba .Doktora gidince soracağım .Kretinin de 0.49 o da bayağı düşük omun dışındakiler normalCPR Kan degerlerlerinde varmis gordum o normal benimde. Demir eksik bir de demir tutma kapasitesi fazla. Kreatinin falan da az cikmis. Hafif düzeyde anemi var dedi doktor. Demir ilacına başladım.
Bende malatyaliyim canim.malatyanin neresinde oturuyon
Malatyayi cok severim kizlar hemseri sayılırız taşınma ihtimalimiz de var seneyeAa ne guzel yesilyurttayim canim sen nerdesin
Ben 3. Aydan sonra diyetisyenle devam etmeye başladım. Düzenli yiyorum saatlerimi çok sarkıtmıyorum. Hamur işi Kızartma tatlı yok canım isterse tadına bakıyorum sadece. Ekmek olarak sadece çok tahıllı ekmek kullanıyorum. Sabah bir yumurtam peynir yeşillik domates salatalık 2 ceviz yiyorum. Sonra ara öğün yapınca 5-6 badem yada 2 yemek kaşığı siyah kuru üzüm yiyorum öğlen zeytinyağlı sebze yada baklagil salata yoğurt yiyorum. İkindin ara öğünde orta boy meyve ki bu meyveler karpuz kavun üzüm olmuyor. Meyvenin Yanında kefir Yada Süt içiyorum. Akşam yemeklerim haftada 5 gün kırmızı et 120-150 gr kadar. Bi gün balık bi gün tavuk oluyor. Akşam 9.30 da da kuru incir badem yiyorum kabızlıga da iyi geliyor genel olarak böle besleniyorum canım yürüyüş de yapıyordum akşamları ama bu ara ağrılarım var yürüyemedim iki haftada 800 gr almışım.Mrhba ben birsey sormak istiyorum.toplamda 3.5 kiloyu nasil aldiniz.1 günde yeme rutininiz nasıl mesela.cokmu az yiyorsunuz yada cokmu dikkat ediyorsunuz.13 kilo aldım1 ayda 5 kilo alıyorum benmi cok yiyorum kisiden kişiye fark eder de nebiliyim bukadar farkta.acaba benmi fazla yiyorum diye düşünüyorum.ilki erken dogum olmasa kiloyu hic takmıcam.ondada 7 ayda 23kilo almistim.simdide kilo aldı gidiyor
Benim arkadaşım kadın doğum uzmanı ona gönderdim sonuçlarımi endişelenecek birşey yok dedi. Bol su ve Monurol kullan dedi, bir de düzenli demir ilacı. Her ileri gebelikte kansızlık olabiliyormus benim ferritin de düşük çıktı. Kan üre azotu da düşük cikti. Aylardır balık yağı ve iyi bir hamilelik vitamini kullanıyorum oysaki. Yine de yetmiyor demekki. Bizim cinsel hayatımız devam ediyor eşimde de çok az idrar yolu enfeksiyonu var birbirimizden geçti sanirim. Bir iki kez dışarıda çıktık. Tuvalet kullanmak zorunda kaldık ikimizde dışarda yemek yediğimiz yerlerde. Aklımıza bunlar geliyor. Başka nasıl kapılır enfeksiyon bilmem.Bende akinti var açık sarı kaşıntı vs yok günde 3 lt yakin su içiyorum meyve soda her gün zaten yiyiyorum. Iliskiye en son ocak ayında girdik mikrop kapma ihtimalim yok neyle alakalı acaba .Doktora gidince soracağım .Kretinin de 0.49 o da bayağı düşük omun dışındakiler normal
Bebeğe tehlikesi yoktur umarım bu degerlerin canim
Ikinci hamileligim 35 yaşindayım.60 basladim şuan 25.hafta bitti 73 kilodayım.ilk hamileligimde 50leyle başladım 33 haftada 23 kilo almıştım.Pamukprenses başlangıç kilon mu çok azdı 13 kilo sanki birazcık cok gibi sonrası zor olmasın anlamında söylüyorum canım yanlış anlama yoksa hep alıyoruz kilo mecburen
3.5 kilo alan arkadaşımız çok güzel dikkat etti bana da atmıştı gün içinde yaptıklarını yediklerini kendi de cvp verir zaten de çok programlı gitti
Ben 8 aldım hızlanır diye bekliyordum yavaşladı benimde bu ay almamışım
Bende hep disardaydim gorev nedeniyle 3 senedir burdayim haberlesiriz canim hakkinizda hayirlisi olsunMalatyayi cok severim kizlar hemseri sayılırız taşınma ihtimalimiz de var seneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?