Çoğu gitti azı kaldı canım biraz daha sabir başlangıç kilonun da mi altına düştün sen. Bebek sağlıklıysa biraz daha sabret annesi diyetine ignene ilacına. Bende migrenden çok cekiyorum perperisan oluyorum ilaç yok iğne yok normalde iğnelerle ancak gözümü açardım şimdi bi atak geldi mi 3 gün mahvediyor ama bebeğe zararı olduğu için ilac alamıyorum napalim surda kaldı 3 ayBen de başladığımdan 1 kilo azalmisimbu iyi bişey çünkü kilolu kalmıştım hamile. Ama şekerim çıktığı için diyet ve insülin etkisi var sanirim. Zaten şekeri hala durduramadik insülin artirdikca nedense azalma çok olmuyor hep aynı düzeyde yada daha çok haftalar ilerlediği için mi böyle anlamadim. Bişey yemiyorum yuruyusumu yapıyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum. İyice sinirim bozuldu hergun olcmekten. En sonunda birakcam kendi haline ama bebeğe zararı olacak diye çok korkuyorum. Biz şeker düzeyini ayarlayana kadar doğum zamanı gelecek
Hayırla kurtul inşallah canım Allah bağışlasın benimde 3. Bebek bende 60 la başladım seninkilerin cinsiyetleri neydiIkinci hamileligim 35 yaşindayım.60 basladim şuan 25.hafta bitti 73 kilodayım.ilk hamileligimde 50leyle başladım 33 haftada 23 kilo almıştım.
crp enfeksiyon belirten kriter kuzum biraz enfeksiyon olmuş doktoruna at sonuçlarını ilaç verebilirKızlar bende sonunda sağlık ocağına kan ve idrar testi yaptırdım akintim var vs diyerek yoksa yine yapmıyordu. Neyse yaptılar
Lökosit sınır 4 bende 7
Epitel sınır 5 bende 6
Crp de sınır 5 bende 11.8 çıkmış
Yüksek mi benimde idrarda hafif koku alıyorum bu ara
Ay çok ayıp ya geri getirmiyorsun bari inkar etme bi çok kişi altin borç değildir diyor ama borç olmasa da insan değer verip özenip takı alıp gittiği kişiden de önemsenmek istiyor benim altın taktığım kişi bana boş mu gelecek yaniKullanabilirsin canim bi zarari yok
Taki konusu acilmis pahali olmasada biz taksakta esimin tarafi biraz nazlaniyo mesela benim 2. Cicugum dogdugunda sehir disindaydik eltimin ve gorumcemin cocugununa ceyrek taktik cvp bakarmisiniz bizim durumumuz yok aksine islerine geldikleri gibi esim ben sinirlendim bari taktigimiz takilari geri takin dimi sonra kayinvalidemle gonderdiler kayinvalidemde cocuk 3 yasina gelince takti kaynimin sunneti vardi o yuzden2 eltim taktigim takiyi inkar ettiler yillar gecmis lafi oldu eltim kayinvalidemde kaliyodu bende taki kutusunun rengini soyledim verdigi cvp herkeste ayni renk olabilir o yuzden sunu ogrendim bi taki takilirkrn mutlaka yaninizda birisi olsun kizlar simdi ise bosverdim altinlar bu kadar pahaliyken acaba ne bahaneler uydururlar saglicakla dogsun gerisi bos
Aaa lavabodan kapılıyorsa bende hast gitmiştim ordan çıktıktan sonra kayinvalideme bıraktı eşim belki 15 kere lavaboya girdim .vücut ne kadar almak istiyorsa onu alıyor galiba yemeyle ilaç la bende d vitamini artıramamıştımBenim arkadaşım kadın doğum uzmanı ona gönderdim sonuçlarımi endişelenecek birşey yok dedi. Bol su ve Monurol kullan dedi, bir de düzenli demir ilacı. Her ileri gebelikte kansızlık olabiliyormus benim ferritin de düşük çıktı. Kan üre azotu da düşük cikti. Aylardır balık yağı ve iyi bir hamilelik vitamini kullanıyorum oysaki. Yine de yetmiyor demekki. Bizim cinsel hayatımız devam ediyor eşimde de çok az idrar yolu enfeksiyonu var birbirimizden geçti sanirim. Bir iki kez dışarıda çıktık. Tuvalet kullanmak zorunda kaldık ikimizde dışarda yemek yediğimiz yerlerde. Aklımıza bunlar geliyor. Başka nasıl kapılır enfeksiyon bilmem.
Evet kilo vermiştim en son kontrolde öyle gözüküyorduÇoğu gitti azı kaldı canım biraz daha sabir başlangıç kilonun da mi altına düştün sen. Bebek sağlıklıysa biraz daha sabret annesi diyetine ignene ilacına. Bende migrenden çok cekiyorum perperisan oluyorum ilaç yok iğne yok normalde iğnelerle ancak gözümü açardım şimdi bi atak geldi mi 3 gün mahvediyor ama bebeğe zararı olduğu için ilac alamıyorum napalim surda kaldı 3 ay
Benim doktorum gerek görmedi canım... Açlık 74çıktı..
İnsülin direnci 2.7 çıktı...
Bu sonuçlara göre bayagı bayagı altında imişim ben kriterlerinondan gerek görmedi...
Ailede varsa gerek görebilir canım... Rutin uyguladığımız bir sey bu dedi dr ama bazen yapılmasını gerek görmediğimiz zamanlar olur dedi...açlık sekerim benimde iyi çıkmıştı ama oran ne animsamadim, demir ilacından sebep ast alt yukselmisti onu takip ediyorduk oda düştü şükür o kontrolde açlık sekerin güzel demişti.
benim annemde şeker var ama oda sonradan cikti kilo ilgili endeksli beni etkiler mi bakacagiz..
24 +3 deyim haftaya kontrolüm var bakalim gerek görecek mi?
Iyiyiz canım sen nasilsin bebiş nasıl hareket ediyor mu çok senle aramda 3 gün var benim ki ikindi oldu daha atmadıNasılsınız hanımlar
Cok gecmis olsun canim bende de cikti seker bende diyet yapiyorum ama neyseki insulin kullanmiyorum peki suyun falan nasil bebegin kilosu seker ozellikle bunlari etkiliyormus yaEvet kilo vermiştim en son kontrolde öyle gözüküyorduşeker için de biliyorum az kaldı ama çabam ise yarasın istiyorum bebeğime bişey olmasin diye bakalım bugün yine doz arttırdık inşallah daha iyi olacak. Allah sana da şifa versin canım
Benimde Ayni bi kac eksigim var kendimle ilgili onlari tamamlayacam Bide sut sagma makinesi gumus kapak bakim cantasi emzik bunlar kaldi Ev tasimada zor hamilelikte rabbim kolaylik versin canim bizde bebekten sonra tasiniriz bizim ev 2+1 malum bebisin odasini yapacagiz 1 yasindan sonra tasiriz artik hayirlisiylaBen 26+5 im canım toplamda 3.5 kilo aldım. Kıyafetler birçok eşyam tamamlandı. Sadece benim lohusa kıyafetlerim kaldı alınacak
neyseki benim simdilik kilo artisi durdu dahami durmasinson aylarda dikkat edilmezse daha hızlı alınıyoro yüzden dikkat etmemiz lazım. ben evime geçemedim daha tam. o yüzden kıyafet işlerini aysonuna bıraktım. aldıklarımı öylece yerleştirdim çekmeceye
Tesekkur ederim canim merak edip sordugun icinYoktun bayağı iyi olmana sevindimÇok şükür iyiz bizde ev toplama telaşındayım. sıcaklar benide mahvetti birde sivrisinekler her yerimi yemişler
Iyi olmaya çalışıyoruz sıcaklarla baş etmeye çalışıyoruz sen nasılsın canımNasılsınız hanımlar
Biraz fazla olmuş canım ama bebeğin büyüme hızına göre belki de tüketebilirsin ben 100 lü paketi bile acaba artar mi hızlı büyürse diye düşünüyordum değişim yapma şansın varsa değiştirsen mi evet ilk günler 6 7 kere ye kadar değiştiriliyor ama çok da hızlı büyüyor bebislerBenimde Ayni bi kac eksigim var kendimle ilgili onlari tamamlayacam Bide sut sagma makinesi gumus kapak bakim cantasi emzik bunlar kaldi Ev tasimada zor hamilelikte rabbim kolaylik versin canim bizde bebekten sonra tasiniriz bizim ev 2+1 malum bebisin odasini yapacagiz 1 yasindan sonra tasiriz artik hayirlisiyla
neyseki benim simdilik kilo artisi durdu dahami durmasinson aylari acikcasi bende merak ediyorum kiyafet isi bende bitmezdide en son noktayi koydum yikayip utuleyip dolaba yerlestirdim yoksa kendimi tutamiyorum ya bide ben bebek bezi prima 1 numara 70 li almistim sonra tesaduf migrosta bi tane yine 1 numara 92 li 1 tane kalmisti fiyatida 56 tlydi onuda aldik fazlami aldik acaba ilk zamanlar gunde 7 tane değiştiriliyormuş anca dedim ama bilemedimki fazla gelirsede cevremden birine veririm dogum yapan varsa
Suyumda yada bebek de çok şükür bir anormallik yok. inşallah bundan sonra da olmazCok gecmis olsun canim bende de cikti seker bende diyet yapiyorum ama neyseki insulin kullanmiyorum peki suyun falan nasil bebegin kilosu seker ozellikle bunlari etkiliyormus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?