2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çoğu gitti azı kaldı canım biraz daha sabir başlangıç kilonun da mi altına düştün sen. Bebek sağlıklıysa biraz daha sabret annesi diyetine ignene ilacına. Bende migrenden çok cekiyorum perperisan oluyorum ilaç yok iğne yok normalde iğnelerle ancak gözümü açardım şimdi bi atak geldi mi 3 gün mahvediyor ama bebeğe zararı olduğu için ilac alamıyorum napalim surda kaldı 3 ay

crp enfeksiyon belirten kriter kuzum biraz enfeksiyon olmuş doktoruna at sonuçlarını ilaç verebilir

Ay çok ayıp ya geri getirmiyorsun bari inkar etme bi çok kişi altin borç değildir diyor ama borç olmasa da insan değer verip özenip takı alıp gittiği kişiden de önemsenmek istiyor benim altın taktığım kişi bana boş mu gelecek yani
Ben kimseye altin takmadan doğum yaptım ilk bana geldi altınlar bende not aldım ve hepsini kendilerinin doğumu düğünü vs olduğunda götürdüm her ne kadar borç değil hediye densede bende boş gidemem heralde bana altın takan insana
Bu bebeğimde hiç kimseden altin kabul etmeyecegim çünkü ne olursa olsun bana göre altin borçtur üstüne yatılmaz sonradan ödemek daha zor olduğu için altın takı vs istemiyorum

Aaa lavabodan kapılıyorsa bende hast gitmiştim ordan çıktıktan sonra kayinvalideme bıraktı eşim belki 15 kere lavaboya girdim .vücut ne kadar almak istiyorsa onu alıyor galiba yemeyle ilaç la bende d vitamini artıramamıştım

Altin işi hem deger hemde borc bence .Yeni evlenecek kisiye yardim etmek lazim bizde geçtik o dönemlerden ama bazılarına 5 tl bile takasım gelmiyor ☺altın konusunda dedikleriniz doğru kimi üstüne cidden yatıyor kimi de doğumu düğünü vs bittiği için gelmiyor bile. 1.derece annem kardeşim kayınlar babanne vs kesin takar ondan eminim. Geri kalandan bende zaten beklemiyorum maddi olarak kimsenin zorlanmasını istemem bayramda telde görüştük benim tarafimdan akrabalarla doğumu bekliyorlar takıdan konu açıldı ben kimseden altın beklemiyorum kimse kendini zora sokmasın dedim çok uçuk fiyat vs diye belirttim. Ha evlendikten sonra taktım mi taktım herkese tüm doğumlara götürdüm kadının 2 çocuğuna da altın taktım bana ne gelir bilmem .Ilk evlendigimizde ev kredi vs odemelerim vardı yeni evlilik illaki borç oluyor Mesela eşimin yeğenine sünnette babanesi amcası dahil çeyrek taktı ben esime sen amcasin deyip kredi kartıyla almistim kart old için de fark ödeyip tam altın almıştım ve bir kaç ay bütçemiz çok zorlanmıştı. Yani bizde zamaninda takarken zorlandik tabi. 3 yaz önce hiç unutmam 4 doğum vardı aynı ay içerisinde arkadaşım eşim in kuzeni vs hepsini çeyrek taktik yine o zamanda yine birden yükselmişti. Getirende sağolsun getirmeyende. Bize kızlar artık sahte çeyrek olayı çok fazla benim düğünümde bile çıkmıştı 1 tabe şok olmuştuk ben hep ya kurdeleye yada kutusuna isim soyad yazar yapistiririm .
Birde nasip olursa oğluma gelen takıları bir aksilik olmazsa kalıcı bir şey alıp saklamak istiyorum ileri de gelinime eşinin doğum hediyesiydi diye takmak istiyorum kızlar.
Ayyy çok sulu gözüm duygulandim

Evet kilo vermiştim en son kontrolde öyle gözüküyorduşeker için de biliyorum az kaldı ama çabam ise yarasın istiyorum bebeğime bişey olmasin diye bakalım bugün yine doz arttırdık inşallah daha iyi olacak. Allah sana da şifa versin canım

Benim doktorum gerek görmedi canım... Açlık 74çıktı..
İnsülin direnci 2.7 çıktı...
Bu sonuçlara göre bayagı bayagı altında imişim ben kriterlerin ondan gerek görmedi...

açlık sekerim benimde iyi çıkmıştı ama oran ne animsamadim, demir ilacından sebep ast alt yukselmisti onu takip ediyorduk oda düştü şükür o kontrolde açlık sekerin güzel demişti.
benim annemde şeker var ama oda sonradan cikti kilo ilgili endeksli beni etkiler mi bakacagiz..
24 +3 deyim haftaya kontrolüm var bakalim gerek görecek mi?

Ailede varsa gerek görebilir canım... Rutin uyguladığımız bir sey bu dedi dr ama bazen yapılmasını gerek görmediğimiz zamanlar olur dedi...

Cok gecmis olsun canim bende de cikti seker bende diyet yapiyorum ama neyseki insulin kullanmiyorum peki suyun falan nasil bebegin kilosu seker ozellikle bunlari etkiliyormus ya

bende sabah kardiyoloğa gittim tahlillerimi yeniledik. çok şükür enfeksiyon falan yok idrarda. geçen ayla karşılaştırdık 32imiş lökosit. sadece kolesteol değerlerim yüksem o da kilo kaynaklıdır tahminim. yoksa yediklerime dikkat ediyorum. etmesem ne olur acaba

Slm kizlar hastaneden geldik cok sukur hersey normal bacak boyu 1 hafta onden gidiyor uzun bacakli olacak kizım27+3 kilomuz 1.100 gr neyseki son zamanlarda kilo alimim durmus suan iyi gidiyorum sanirim meyveyi azattigim icin Babylicious canim seninkiz kac gun geriden geliyor bizimkide 1 hafta geriden geliyor bastan buyana oyle ama cok sukur hersey normal bizimkide zayif bir bebek olacak galiba saglikli olsunda onemli degil

Ben 26+5 im canım toplamda 3.5 kilo aldım. Kıyafetler birçok eşyam tamamlandı. Sadece benim lohusa kıyafetlerim kaldı alınacak
Benimde Ayni bi kac eksigim var kendimle ilgili onlari tamamlayacam Bide sut sagma makinesi gumus kapak bakim cantasi emzik bunlar kaldi Ev tasimada zor hamilelikte rabbim kolaylik versin canim bizde bebekten sonra tasiniriz bizim ev 2+1 malum bebisin odasini yapacagiz 1 yasindan sonra tasiriz artik hayirlisiyla
son aylarda dikkat edilmezse daha hızlı alınıyoro yüzden dikkat etmemiz lazım. ben evime geçemedim daha tam. o yüzden kıyafet işlerini aysonuna bıraktım. aldıklarımı öylece yerleştirdim çekmeceye
neyseki benim simdilik kilo artisi durdu dahami durmasinson aylari acikcasi bende merak ediyorum kiyafet isi bende bitmezdide en son noktayi koydum yikayip utuleyip dolaba yerlestirdim yoksa kendimi tutamiyorum ya bide ben bebek bezi prima 1 numara 70 li almistim sonra tesaduf migrosta bi tane yine 1 numara 92 li 1 tane kalmisti fiyatida 56 tlydi onuda aldik fazlami aldik acaba ilk zamanlar gunde 7 tane değiştiriliyormuş anca dedim ama bilemedimkifazla gelirsede cevremden birine veririm dogum yapan varsa

Yoktun bayağı iyi olmana sevindimÇok şükür iyiz bizde ev toplama telaşındayım. sıcaklar benide mahvetti birde sivrisinekler her yerimi yemişler
Tesekkur ederim canim merak edip sordugun icinyardim edenin olsa iyi olurdu senin icin sinekleri sorma burda yok ama balkonda yatiyoruz son 3 gundur kara sinek dadandi kulagimin dibinde viizzzz vizzzzzz ediyor esim ölduruyor hergun bi tane geliyor sinir oldum resmen

Biraz fazla olmuş canım ama bebeğin büyüme hızına göre belki de tüketebilirsin ben 100 lü paketi bile acaba artar mi hızlı büyürse diye düşünüyordum değişim yapma şansın varsa değiştirsen mi evet ilk günler 6 7 kere ye kadar değiştiriliyor ama çok da hızlı büyüyor bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…