2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Suyumda yada bebek de çok şükür bir anormallik yok. inşallah bundan sonra da olmaz
Onlar cok onemli benim seker takibini o sekilde yapiyor doktor tahlil falan yaptirmiyorum suyuma kilolarimiza falan bakiyor insallah sorunsuz atlatalim bu sureci hepimiz

Hadi yaadegistirme sansim yok cunku 1 ay oldu alali degisim zamani gecti bizimki sanki biraz zayif dogacak gibi ya o yuzden belki yeter 1 numara ne kadar sure kullanılıyor ay olarak canim

Hadi yaadegistirme sansim yok cunku 1 ay oldu alali degisim zamani gecti bizimki sanki biraz zayif dogacak gibi ya o yuzden belki yeter 1 numara ne kadar sure kullanılıyor ay olarak canim
Ben 1 numarayı 10 gün kullanmıştım hızlı büyümüştü çocuklar çok iri de doğmadılar ama ben çok sıkı bez kullanmazdım ondan birazda 20 gün kullanılır

Hiç bilmiyorum canım ama ben regl sancısı çekerken hep kaynar suya tarcın atar içerdim reglim sökülürdü. Sen yine de emin olmadan tüketme
Hamilelik öncesinde ben de çok sık kullanırdım canım ama şimdi hamile olunca bilemedim şeker düzeyini dengelemeye yardımcı oluyormuş internette bazı yerlerde faydalı demiş bazı yerlerde doğumu tetikler demiş

valla herşeyin fazlası zarar. bence çok takılmayın ben hiç onu yemeyeyim bunu yemeyeyim demiyorum. herşeyi yiyip içiyorum. sonuçta yediğimiz şey 1-2 kaşık.oturup kilolarca yemiyoruz.

Saol kuzum. Mecbur gidiş olduğu için bende doğumdan önce iyi olur diye taşınıyorum. Zor oluyor bencede bebeğin ayrı odaya ihtiyacı olursa taşın hiç rahatını bozma

Ben çok fenayım sineklerden ya doktora gitmeyi düşünüyorum
ben alalı nerdeyse 2 ay oldu ve Prima parça parça 140 bez aldım 2 numara Sleepy ucuzdu 210 lu aldım çok bi abartmışım çocuk durmadan altına yapacak sandım heralde

Canım ilk 10 hafta yaklaşık 13 gün geriden geldi bu yüzden son adet tarihini 5 şubattan 18 şubata çektiler..

Şu an 26+3 olmam gerekirken ortalama 25 haftalık bebek.. doğum da ona göre olur demişti doktorla geç döllenme olmuş...

Uykular bana haram oldu artık her akşam aynı şekilde. Istabuldayim. Nefes alınmıyor ya da ben alamıyorum. Karnım davul gibi hem sert hem çok sis. Gece daha bir sertleşip sisiyor sanki. Karın derim geriliyor. Iki yastık koyuyorum başımın altına yine nefessizim. Artık bebek daha hareketli. Geceleri özellikle. Bir de Demir eksik çıktı diye et yemeye dadandim hiç de sevmem. Hafif enfeksiyon çıktı diye de su içip duruyorum patlayacagim neredeyse. Hayirlisiyla geçsin şu son aylar. Bebeği dogurayim, herkes kendi bedenine kavuşsun, içerde buyutmekten dışarda bakmak daha kolay mıdır acaba göreceğiz.

Benimkileri bebeklikleri cok agladiklari icin icerde durmalari daha iyi diye dusunuyorum bakalim bu nasil olacak tabiki vaktinde ve zamaninda gelsinler

Kizlar idari izin gecerli mi hala
Benim seminerler 24ağustos da baslayacak
Ozamana bende nerdeyse 26hatta olacagim
Bana birisi o hala geçerli olmasi icin yeni yönetmelik cikmasi lazim dediler
Bende aynı haftada olucam bu hafta 24 olduğuma dair rapor alıcam sonra ilçeyi arıcam kullanmak istiyorum napmam gerekir dicem kullanııyomu demem eğer olmuyo derse cimerdeki cevabı söylerşm

Bende ağrılardan kontrolümü erkene çektim maden suyu içmeye başlayım çok sevmiyorum ama ağrılar gece uykudan bile uyandırıyor
Bende bu hafta gidicem gece bnmde çok kötü sağdan sola dönerken falan çok Acıyo ama sadece sol taraf bacağ iç sol tarafı yukarısı sizinde mi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…