2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende aynı haftada olucam bu hafta 24 olduğuma dair rapor alıcam sonra ilçeyi arıcam kullanmak istiyorum napmam gerekir dicem kullanııyomu demem eğer olmuyo derse cimerdeki cevabı söylerşm
Cimer den ne cevap gelmişti
Ben de bu hafta halletmeyi düşünüyorum bizim okul müdürü ilk konuştuğumda biraz gönülsüzdü bu işe bakalım ne olacak

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim sanki gunler gecmek bilmiyo kacgundur gece yatamiyorum icim sıkiliyor degisik bir his icerisindeyim 20 yer degistiriyorim bi sag bi sol bide sabah kalktigimda ellerim sisiyo hayirlisiyla bi dogursaydik bu seferde gece uykusuzluga basliyacaz

Ben de bu hafta halletmeyi düşünüyorum bizim okul müdürü ilk konuştuğumda biraz gönülsüzdü bu işe bakalım ne olacak
Ben göndermedim ama gönderen bi yazıyı gördüm devam ettiğine dair onların insiyatifinde olması saçma olur

Müdüre kalırsa bana hayatta izin vermez razı gelmez kullanamamam için her yolu dener

Merhaba canım. O iç sıkılması bazen bende de oluyor. Herhangi bir ağrım sıkıntım olmasa da uykumun içinde huzursuzum bazen. Erken doğum olacakmış hissi tasımayq da basladım neden bılmıyorumBu gece sabaha kadar 4 kez uyandım. İstem dışı oluyor sanırım bilinçaltımız etken

Iyiyiz canım evet bende öyle oluyorum ama gündüz daha zor geçiyor bnm daha bir sıcak oluyor gece gene serinliyor ağustos çıksın böyle olmaz şu sıcakları atlatırsak daha rahat ederiz ben bebek sevmeyi özledim çocuklar büyüdü ya gece uykusuzluklarini düşünmüyorum gerci o zaman başka olur da okullar da açılacak gibi değil zaten çoluk çocuk kışı artık bebek severek bebek büyüterek geçiririz gibi

Kızlar bende bişey soracagım. İdrar gibi akıntısı gelen var mı?Garip bişey. Aksam 2 3 damla. Bugun oyle 2 defa daha oldu. Drumu aradım idrar olabilir dedi. Oysaki idrarıma sıkısmadan rahat rahat gidip yapıyorum. Dr tam idrar tahlili yaptırıp bakalım dedi. Nette bir suru sey yazıyor. Amniyon kesesi yırtıgı yada idrar kacagı diyor. Boyle bısey basına gelen var mı? Akıntım oldugunda seffaf sıvı degil içeriği seffaf biraz kıvamlı gelirdi. Tarifime de sastım suan

Dikkat et canım tek idrar olsun bebegin suyu olmasin da benim olmuyor öyle bir akıntı

Dikkat et canım tek idrar olsun bebegin suyu olmasin da benim olmuyor öyle bir akıntı
Sagol canım. Sımdı tahlil yaptırıp spnuc aldım. O kadar su içmeme ragmen enfeksiyon cıktı. Bayagı fazla dedi Dr. Su içmiyor musun ilk soru oysaki cok içiyorum. En az 2.5 lt. Ilac vereceklermiş

Eklentiler

• IMG_0443.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 70
Sagol canım. Sımdı tahlil yaptırıp spnuc aldım. O kadar su içmeme ragmen enfeksiyon cıktı. Bayagı fazla dedi Dr. Su içmiyor musun ilk soru oysaki cok içiyorum. En az 2.5 lt. Ilac vereceklermiş
Geçmiş olsun canım kimlik bilgilerinde açık kalmış yalnız sen su içmeye devam et dr un verdiği antibiyotiği de düzenli kullan çünkü enfeksiyon daha ilerlerse sanci yapıyor o sanci da doğumu tetikliyor

Canım dr um bana 3.5 lt iç en az dedi. Biraz daha arttır istersen

Sagol canım düzelir insallahKullanacağım ilacı.Ben o mesajı nasıl silebilirim? Kafa dalgınlığıma geldi

Sagol canım. Bugun ben de okudum tekrar. 3 3.5 lt yazıyor. Artırmaya calişacagım insallah. Sorun olmadan aksılıkler buyumeden ınsallah zaman cabucak gecer ve yavrularımıza kavusuruz
Amin canım inşAllah. Günde 1 saat de yürüyüş yap dedi bana dr um. Yürüyüşten sonra da akıntım okuyor hep. Dr rahim temizlenmesi iyidir dedi. İnşallah sorunsuz sağlıkla mutlulukla hayırla bebişlerimize kavuşalım

Arkadaşlar merhaba benim gibi aşırı derecede midede gaz problemi olan var mı çok kötü oluyorum geceleri kalbime sırtıma atıyor ağrısı şuan tek ilacım sade soda gibi çok kötü oluyorum benim gibi olan var mı doktorum izindeydi soramadım hiçbişey

Ayni durumdayim psikolojim bozuldu

Boynu tutulan var mı hiç ters bir hareket yaptım sağ tarafa dönemiyorum aksi gibi yatılmıyır da böyle oturarak nasıl uyuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…