2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Boynu tutulan var mı hiç ters bir hareket yaptım sağ tarafa dönemiyorum aksi gibi yatılmıyır da böyle oturarak nasıl uyuyacağım
Geçmiş olsun canım hemen sıcak havlu koy kuru olsun ama nemsiz . Sürekli tut onu iyi gelir. Öyle uyumakta zor. Boyun boşluhuna küçük yastık koy

Boynu tutulan var mı hiç ters bir hareket yaptım sağ tarafa dönemiyorum aksi gibi yatılmıyır da böyle oturarak nasıl uyuyacağım
Gecmis olsun canim benim cok kotu ceryanda falanmi kaldin simdi ilacta kullanamazsin benim cok oluyodu bi ilac kullaniyodum tum vucudum tutuluyodu yan etkisihmis biraktim boynum tutuldugunda dr buzlada kompleks yapiyodu bi bak hangisi iyi geliyosa onu dene

Yok boynumu arkaya doğru hızlı attım biraz galiba ters hareketten oldu

Merhaba arkadaşlar benim sürpriz yumurtamla bir Kasım annesiyim 3.kez sezeryan olduğu için kasımın son haftası alınacak büyük ihtimalle. İki prensesim vardı şimdi bir prensim olcak nasipse. Çamlıca erdeme mi gene gitsem diye düşünüyorum güncel bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Selam kizlar rahat bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle . Sizin bebisler siz uyuyunca uyuyor uyanincada uyanıyor mu . Benim kızım hep uyanık sanki normalde uyuması gerek demi .bir tekme atıyor karnım hop yukarı artık elimi koymuyorum direk karnıma bakıyorum . Kalkarken otururken zorlanmaya başladım . Kasıkta hep bir ağrı uyurken yastık koymasam bacak arama daha fena oluyor sandalyede biraz oturayım el ayak şiş .sabah bulantısı başladı yine . Sabah ilk iş dişimi fircalarim ondan bile nefret ettim . Bel agrimdan bahsetmiyorum bile . Kas gevşetici krem kullandım bir kaç kez Dr yasak dedi

Canım bende gece uyandığımda bile oynadığını hissediyorum bulantı ve sislik olmuyor ama sandalyede yerde yani sert zeminde hemen kasık ağrım oluyor rahat oturamıyorum malum sıcaktan rahat uykuda yok ite kaka devam

Şimdiden böyleyse doğduğunda haram oldu geceleri bize armağan ediyorum şimdiden

Evet Evet Evet ben uykumdan uyanıyorum diyorum bu düzen doğumdan sonrada böyle devam ederse kötü geceleri uyanıyor öyle bir tekmeliyor kafa atıyor uyanmamak mümkün değil aynen dediğin gibi de bacak arama yastık koyuyorum yoksa sürekli yan yatmak çok yoruyor bel ağrısı değil ama kaburga ağrısı var bende de birde çabuk yoruluyorum artık işlerimi dinlene dinlene yapiyorum

Valla benimkide oyle ne zaman.nasil hareket ediyo anlamiyorum belki kizin cok sacli dogacak ondandir mide bulantin bebek baski yapiyo canim agri o yuzden olur benim karnimda cok cikti ya son ayda nasil olurum bilmiyorum

Ay napcaz biz daha 3 ay var doğuma . Doğduğunda uyumazlarsa napcaz kız benden enerjik bir babasının sesine duruyor mübarek . Daha çözemedi galiba kim olduğunu benim kız hep tüplerin üstünde ayakları elleri kaburgamda .seninkinin kafası galiba kaburganda galiba . Bizimki dönüp yatıyor sıkılınca mesaneme vuruyor delirtiyor .

Valla benimkide oyle ne zaman.nasil hareket ediyo anlamiyorum belki kizin cok sacli dogacak ondandir mide bulantin bebek baski yapiyo canim agri o yuzden olur benim karnimda cok cikti ya son ayda nasil olurum bilmiyorum
Kocaman tontis anneler olcaz ben seksene yol aldım saclimi bilmiyorum ama çok hareketli . Hayır kış cocugu olcak mız mız olsana demi ama

Hayırlı olsun canım benimde 3.hamileligim iki oğlum var ve 1 oğlum daha gelecek ins..2.yi Çamlıca Erdem de Ayse katranciya olmustum çokta memnun kaldım..Çok yoğun bir doktor zaten..Su an korona var diye farklı bir doktora basladim muayenehanisine gittim..Ama doğumu düşünüyorum nerde olsa diye..

Bir 3 oğlan anası daha bende öyleyim canım 3. Oğlumu bekliyorum

Uzun zamandır yazamadım kızlar ama takip ediyorum. İkinci doz tetanoz aşısını yaptırdım cumartesi günüde kontrolümüz vardı şeker ölçümüne gerek duymadık açlık şekeri normal çıkınca. Ama bacağımın iç kısmının çok ağrıdığını söyledim doktoruma magnezyum ve progestanı yatarken fitil olarak önerdi. Progestanı kullanan varmı faydası olur inşallah ayağa kalktığım ilk an çok baskı oluyor çünkü çatı ağrısı şimdiden çok zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…