Uzun zamandır yazamadım kızlar ama takip ediyorum. İkinci doz tetanoz aşısını yaptırdım cumartesi günüde kontrolümüz vardı şeker ölçümüne gerek duymadık açlık şekeri normal çıkınca. Ama bacağımın iç kısmının çok ağrıdığını söyledim doktoruma magnezyum ve progestanı yatarken fitil olarak önerdi. Progestanı kullanan varmı faydası olur inşallah ayağa kalktığım ilk an çok baskı oluyor çünkü çatı ağrısı şimdiden çok zorluyor.
Kızlar merhaba
Nasılsınız. Bayadır bakmıyorum topiğe.
Anlamadım bildirim vs de hiç gelmiyor.
Nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik.
Özellikle 2. Bebeyi bekleyenler ne alemdesiniz.
Şahsen ben 2ye ayrılmış durumda bel ağrısından ölüyorum akşama kadar diğerinin peşinde koşmaktan
Doğunca nasıl olacak çok tırsıyorum
Günaydın ☺ Hastane terliği ne aldınız ? Ben süslü terliklerden ziyade beyaz daha sonra da giyebileceğim bir terlik almak istiyorum . WC için de ayrıca alın diyenler var siz ne düşünüyorsunuz ?
Kızlar merhaba
Şahsen ben 2ye ayrılmış durumda bel ağrısından ölüyorum akşama kadar diğerinin peşinde koşmaktan
Günaydın ☺ Hastane terliği ne aldınız ? Ben süslü terliklerden ziyade beyaz daha sonra da giyebileceğim bir terlik almak istiyorum . WC için de ayrıca alın diyenler var siz ne düşünüyorsunuz ?
2.yi belliyorum bende virüs olmasa mutlu huzurlu olucam da virüs var kızımı bugün kreşe bıraktım şeker yüklemesi sonucunu gösterecektim dr yokmuş iptal oldu ben asıl doğum dönemimde ne yapıcaö bilmiyorum annem yok kreş kapanırsa 2. Dalga yüzünden ne yaptım bilmiyorum
İnşaallah o döneme olmaz öyle sorunlar ya yalnız olmak çok zor. Ben oğlumda yalnızdım 7. Gün gitti annem. Ama tek çocuk hiç çocuk dedikleri. Onla yatıp onla kalkıyordum bi şekilde dinlemiyordum. Ama şimdi imkansız.
Bakalım Rabbim verecektir kolaylığını. Sağlıkla bi kavuşalım hallederiz inşallah
Kızlar merhaba
Arkadaşlar merhaba benim gibi aşırı derecede midede gaz problemi olan var mı çok kötü oluyorum geceleri kalbime sırtıma atıyor ağrısı şuan tek ilacım sade soda gibi çok kötü oluyorum benim gibi olan var mı doktorum izindeydi soramadım hiçbişey
Hayırlı haftalar olsun arkadaşlar.
Gece sıcaklardan bir kaç saat uyayabildim nem çok fazlaydı .Ve sürekli sancim vardı sağ kasıkta bıçak veya iğne saplanması gibi birde rahmimin ici yırtıliyormus gibi. Internetten biraz baktık normalmiş bu haftalarda.Aklima şey geldi bende rahimde yapışıklık vardı ve çok açamadılar 2 ameliyatım da da acaba bebek büyüdükçe o yapisikliklar açılıyor acaba dedim .yarın şeker yüklememle 1 sayfa dolusu sorularım var bakalım nasıl geçecek
hamişler ben de bebeişimle çok garip bi eşy yaşadım. geçen bi arkadaşımla görüştüm ve ona doğum ve bebek büyütme kaygılarımı anlattım. sürekli hareket eden bebek 2 gün hareketlerini o kadar azalttı ki anlatamam. resmen bana küstü gibi bi şey oldu.
sonra eşimle oturup konuştuk bebişle, onu çok sevdiğimizi geldiği zaman ona güzel bakıcağımızı falan söyledik. tekrar hareketlendi. bence her konuştuğumuzu anlıyolar. ne dersiniz?
hamişler ben de bebeişimle çok garip bi eşy yaşadım. geçen bi arkadaşımla görüştüm ve ona doğum ve bebek büyütme kaygılarımı anlattım. sürekli hareket eden bebek 2 gün hareketlerini o kadar azalttı ki anlatamam. resmen bana küstü gibi bi şey oldu.
sonra eşimle oturup konuştuk bebişle, onu çok sevdiğimizi geldiği zaman ona güzel bakıcağımızı falan söyledik. tekrar hareketlendi. bence her konuştuğumuzu anlıyolar. ne dersiniz?
Kesinlikle anlıyor eşim oğlum tekme attı mi dedi yok ya cok uyuşuk bu oglan o kadar seviyorum konuşuyorum bana tepki vermiyor babası dedim sanki bana sinirlendi de karnimda boks yapmaya başladı şok olduk ☺☺
Bu modeli çok beğenmiştim kaça yaptirdin canım. Düz renkle renkli arasında kararsız kaldım şu renkleride beğeniyorum terligiyle takım ortalama 200 tl civarı
çok şükür benim şu an gayet rutininde gidiyor herşey. ağrım sızım yok rahatsız edecek kadar şeytan kulağına kurşunbugün kontolüm var. bakalım doktor ne diyecek.
ilk gebelikte bu süslü setlerden yaptırmıştım bende. bunda virüs sebeple hiç bir hazırlığa hevesim yok. o yüzden boşa öasraf etmeyi düşünmüyorum.
Bu modeli çok beğenmiştim kaça yaptirdin canım. Düz renkle renkli arasında kararsız kaldım şu renkleride beğeniyorum terligiyle takım ortalama 200 tl civarı