2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Progestanı sadece o ağrı için mi verdi düşük riski mi yapıyor yani o zaman

Kızlar merhaba
Nasılsınız. Bayadır bakmıyorum topiğe.
Anlamadım bildirim vs de hiç gelmiyor.
Nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik.
Özellikle 2. Bebeyi bekleyenler ne alemdesiniz.
Şahsen ben 2ye ayrılmış durumda bel ağrısından ölüyorum akşama kadar diğerinin peşinde koşmaktan
Doğunca nasıl olacak çok tırsıyorum

Günaydın ☺ Hastane terliği ne aldınız ? Ben süslü terliklerden ziyade beyaz daha sonra da giyebileceğim bir terlik almak istiyorum . WC için de ayrıca alın diyenler var siz ne düşünüyorsunuz ?

Ben 1 takım süslü yaptırdım canım tacıyla küpesiyle vs 1 tanede normal terlik aldım rahat sürekli giymelik

Eklentiler

• IMG_20200805_092946_184.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 53

İnşaallah o döneme olmaz öyle sorunlar ya yalnız olmak çok zor. Ben oğlumda yalnızdım 7. Gün gitti annem. Ama tek çocuk hiç çocuk dedikleri. Onla yatıp onla kalkıyordum bi şekilde dinlemiyordum. Ama şimdi imkansız.
Bakalım Rabbim verecektir kolaylığını. Sağlıkla bi kavuşalım hallederiz inşallah

Sıcaklar dışında herşey gayet güzel çok sükürbenimde 2ci ama ilk oğlum 10 yaşında olduğu için eşimden daha yardımcı bana

bende de oluyo, sade soda içiyorum, en ufak soğuğa maruz kalmamak gerekiyo sanırım.

Hayırlı haftalar olsun arkadaşlar.
Gece sıcaklardan bir kaç saat uyayabildim nem çok fazlaydı .Ve sürekli sancim vardı sağ kasıkta bıçak veya iğne saplanması gibi birde rahmimin ici yırtıliyormus gibi. Internetten biraz baktık normalmiş bu haftalarda.Aklima şey geldi bende rahimde yapışıklık vardı ve çok açamadılar 2 ameliyatım da da acaba bebek büyüdükçe o yapisikliklar açılıyor acaba dedim .yarın şeker yüklememle 1 sayfa dolusu sorularım var bakalım nasıl geçecek

hamişler ben de bebeişimle çok garip bi eşy yaşadım. geçen bi arkadaşımla görüştüm ve ona doğum ve bebek büyütme kaygılarımı anlattım. sürekli hareket eden bebek 2 gün hareketlerini o kadar azalttı ki anlatamam. resmen bana küstü gibi bi şey oldu.
sonra eşimle oturup konuştuk bebişle, onu çok sevdiğimizi geldiği zaman ona güzel bakıcağımızı falan söyledik. tekrar hareketlendi. bence her konuştuğumuzu anlıyolar. ne dersiniz?

Günaydın. Ben süslü terlik ve taç lardan yaptiricam. Terliği tuvalette kullanmam tuvalet içinde normal terlik goturucem yıkanır diye

Kesinlikle anlıyor eşim oğlum tekme attı mi dedi yok ya cok uyuşuk bu oglan o kadar seviyorum konuşuyorum bana tepki vermiyor babası dedim sanki bana sinirlendi de karnimda boks yapmaya başladı şok olduk ☺☺

ben de aynı şekilde alacağım. wc için ben özel hastanede doğum yapacağımdan orası veriyor onu kullanıyorum. yine öyle oşacak.

Ben 1 takım süslü yaptırdım canım tacıyla küpesiyle vs 1 tanede normal terlik aldım rahat sürekli giymelik
Bu modeli çok beğenmiştim kaça yaptirdin canım. Düz renkle renkli arasında kararsız kaldım şu renkleride beğeniyorum terligiyle takım ortalama 200 tl civarı

Eklentiler

• Screenshot_20200810-114251_Instagram.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20200810-114239_Instagram.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 42
günaydın kızlar

çok şükür benim şu an gayet rutininde gidiyor herşey. ağrım sızım yok rahatsız edecek kadar şeytan kulağına kurşunbugün kontolüm var. bakalım doktor ne diyecek.
ilk gebelikte bu süslü setlerden yaptırmıştım bende. bunda virüs sebeple hiç bir hazırlığa hevesim yok. o yüzden boşa öasraf etmeyi düşünmüyorum.

Bu modeli çok beğenmiştim kaça yaptirdin canım. Düz renkle renkli arasında kararsız kaldım şu renkleride beğeniyorum terligiyle takım ortalama 200 tl civarı
Bu 2 model benim diğer beğendiklerim bende kararsız kalıp düz renge döndüm 3 parca tac kupe terlik 130tl +10tl kargo odedim canim tiaratasarim instada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…