2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Granül olanlar makinada eriyor mu canım 40 d altında eritmiyor sabun tortuları kalıyormuş. Ben halen karar veremedim o yüzden kıyafetleri yıkamaya başlayamadım
Canim beyazları 40 derecenin altında yıkamıyorum zaten 40-50 arası yıkıyorum, birşey olmuyor. Tortuda kalkıyor canim

Canım ben fotoğraf atacaktım unuttum sana nasıl yükleyebilirim yükleyemedimde sadece Montessori yatağı bekliyoruz suanlık

Günaydın kizcelerim . Butun gece sancidan uyuyamadım . ishal olmuşum ama çok kötü . Bu ilaçların hangisi ishal yapıyor .bilen varmı
Gecmis olsun 2 gün öncede bende vardı.ilacı bilmiyorum bolca yogurt yedim muz yedim bol bol su ictim gecti

Kizlar benim ferritin degerim 4 cikti çok mu dusuk ..birde demir icin bana sidefer yazmis ama bu vitamin ilacı beni karsilarmi bilemedim
Referans değeri 13 - 150 arası, yani seninki epey düşük. Ama gebelikte normal ilacını doktorun dediği şekilde hiç aksatmadan kullanmaya çalış toparlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…