2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar feci dişlerim ağrıyor
Hamilelikte zaten birtanesi kırıldı
Diğer birkaç tane daha var ağrıyan
Bu duruma napmaliyim
Agri kesici fayda eder mi
Hamilelikte hic agri kesici almadim
bence bi diş doktoruna görün derim çok geçmiş olsun

kızlar bugün seker taramasi yaptırdım.
aclik sekerim 76..
75 gr lik şekerden 1 saat sonra 148
2 saat sonrasi ise glukoz 113 cikti.
Bu sonuçlara göre dr bana diyet ya da insulin önermez değil mi?

oy maşallah ya beşiğiniz ne güzel öyle bende bugün baktım aynı modelden e bebkten almayı düşünüyorum:)

Bende duru sabun tozu aldim fakat bi dahakine sivi alacam cunku makineden gitmiyor az bisey aliyor gerisi kaliyor malesef memnun kalmadim
bende granül sabun aldım . bi yerde okumuştum yine bu sorunu, çözüm olarak makinanın gözünde kalmaması için çamaşırların üstüne koyuyorlarmış öyle çalıştırıyorlarmış daha güzel oluyormuş ben daha yıkamadım ama böyle yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak

Granül sabun ile yıkadığınızda derecesinin yüksek olması laızm makina ın... Ancak eriyor ve iz leke bırakmıyor. Ya da miktarı az kullanacaksınız.
Ben ben dalin sıvı deterjan hem de granül sabunlar kullandım.. İkiisini de hem cocuk hem kendi çamaşırlarıma kullanırım yıllardır.
Alerjim var, deterjan kokusuna Yumusatıcı kokusuna gelemiyorum. Dayanamıyorum.
Bana bu deterjan lar ii geldi kızımda da bunları kulanmıstm
Evedeki her seyi bunlarla yıkıyorum ben

Bildiğim kadarıyla armut ve kiraz çok rahatlatıyor mideyi yani eşimde reflü var yanmadan uyuyamaz geceleri sabah eder ama armut ve kiraz kurtarıcısı oldu

Canim beyazları 40 derecenin altında yıkamıyorum zaten 40-50 arası yıkıyorum, birşey olmuyor. Tortuda kalkıyor canim
Kendi kiyafetlerimozde beyazları 60 arasira 90 da bir gece bekletiyorum orta renkleri de 60 da koyu renkleride 40 da yıkıyorum ama bebek kıyafetleri çekiyormuş 30 da yıkayın diyorlar sen bebek kıyafetlerinden mi bahsediyorsun

Günaydın kizcelerim . Butun gece sancidan uyuyamadım . ishal olmuşum ama çok kötü . Bu ilaçların hangisi ishal yapıyor .bilen varmı
Canım bende de aylardır ishal sorunu var kan ilacı ile başladı bu durum, Doktora nedenini sordum kan ilaçları normalde kabızlık yaparken bazı kişilerde ishal yaparmış.. hatta bana bunu çok gıcık bir dille ifade etti sen terssin dedi ne alakaysa.. normalde aç karnına içilir kan ilacı, eğer sende ishal yapıyorsa tok karnına al demişti bana. Sen de tok dene istersen

Bıraktım içmeyi canım ama hala devam ediyor bugün full patates haşlaması kan ilacindansa iki gündür içmiyorum nerdeyse geçer inşallah .

Bıraktım içmeyi canım ama hala devam ediyor bugün full patates haşlaması kan ilacindansa iki gündür içmiyorum nerdeyse geçer inşallah .
İnşallah geçer gerçekten seni anlayabiliyorum çok kötü bir yere çıkamıyor insan her an tetikte , rahat da olamıyor sancısı da cabası

İnşallah geçer gerçekten seni anlayabiliyorum çok kötü bir yere çıkamıyor insan her an tetikte , rahat da olamıyor sancısı da cabası
Evet kötü oluyor ama bebiş iyi olduğu sürece ne ağrı nede ishal umrumda değil . Eşim gece midemde ayılar mi tepisiyordu diyor o derece kötü geçiyor ama olsun Allah'a şükür kızım iyi

Ben instagramda muhendisinoglu sayfasinin incelemelerini takip ediyorum unibaby yorumu aşağıdaki şekilde bakmak istersen
Çevremdekiler hep unibaby ile yıkıyor diye bende almıştım biberon temizleyicisi yenidoğan şampuan falan hepsini aldım. Granül sabun makinede erimiyor alma dediler bana

Evet canim, 30 derecede lekeli olanlar çıkmaz. Ilk aşamada sıkıntı yok da. Ben mesela kızımdan kalanları yıkadım geçen hafta. 50 derecede yıkadım beyazları. Hiç bi sıkıntı yok. Bekleme lekesi olmuş sarı sarı. Onlar da hepsi çıktı.

Ben vermiyorlar duydum pandmeide
Cunku devlet zaten idari izin vermis birde üstüne calisabilir raporu vermez gibi
Celisiyor sanki
Bana da okulda müdür yardımcısı doktorlar pek vermiyorlar hocam dedi o yüzden idari izne çıkma kararı aldım ama kendi doktorun veriyorsa önce ona sor

Bana da okulda müdür yardımcısı doktorlar pek vermiyorlar hocam dedi o yüzden idari izne çıkma kararı aldım ama kendi doktorun veriyorsa önce ona sor
zTen son aya geleceğiz mide yanmam fena
Halsizim ben asiri
Başlasaydım devam ederdim ama simdi hazir gitmemisken simdi hic gitmem korona da var zaten öğrencileri gelecek riske atamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…