2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bu hastane çıkışına koyacağımız bizim için olan pijama takımları lohusa olmak zorunda mı? Normal bi önü düğmeli pijama takımı alsak olur mu

Ben epiduralli normal doğum yaptım ama hiç baş ağrısı yaşamadım. Tabi sistemden ilacı atana kadar biraz sıkıntı veriyor ama bunun olması çok normal ağır ağrı kesici de yapar bunu. Eğer olağan dışı olduğunu hissederseniz de mutlaka kadın doğumcunuzdan destek almanız lazım.

Hangisini aldın acaba ? Ve ne kadara ? Bende alıcam canım ama referans arıyorum kendime öyle balıklama dalmak istemiyorum bilmeden
Ben abartılı olmayan lohusa takımı almıştım canım. birde lcw den bunu getirttim L beden içinde kayboldum tekrar M sini almayı düşünüyorum kumaşı viskon çok hoşuma gitti fiyatı 90 tl

Canım ben medicana da yaptırıyorum drum Volkan aksakallı 5060 TL özel doğum sigortası yaptırdım. Dru çok öneririm. Hayat hastanesine giden arkadaşım var o da 3500 e anlaştı

epiduralli normalin diğerinden farkı nedir

Ben unibaby sıvı deterjan almıştım onlar zararlı mı kızlar
Unibaby dalin nivea urunleri pek guvenilir degil canim
evet oyle yapanlar varmis bende bi dagakine oyle yapayim yoksa cok guzel granul onun disinda sorun yok
Hangisini aldın acaba ? Ve ne kadara ? Bende alıcam canım ama referans arıyorum kendime öyle balıklama dalmak istemiyorum bilmeden
bende lcw den aldim canim hatta burdan bi arkadas soylemisti yeri cok guzel onden dugmeli indirimdeydi internetten aldim ben logusa takimida koyacam foto cekimi icin bi tanede ne olur ne olmaz diye yedek koyacam toplam 3 takim koyacam

Bak bu canim bide ben usurum diye uzun kolluda aldim Bulunsun dedim

Eklentiler

• 57979E39-2FCA-48EF-AB6A-E076CA804945.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 81346979-E518-4FDB-B933-8DCBF68395B4.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba kizlar..ben 29 haftalik gebeyim.geceden beri adet agrisi yasiyorum. Kasiklarimdan bacaklarima iniyor agrisi uyusma gbi..dinleniyorm ama degisen bsey yok.byle bsey yasiyn var mi aranzda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…