Bu benzetmeyi de ilk defa duyuyorumEvet kötü oluyor ama bebiş iyi olduğu sürece ne ağrı nede ishal umrumda değil . Eşim gece midemde ayılar mi tepisiyordu diyoro derece kötü geçiyor ama olsun Allah'a şükür kızım iyi
Ben normal düğmeli pijama aldım canım lcw denKızlar bu hastane çıkışına koyacağımız bizim için olan pijama takımları lohusa olmak zorunda mı? Normal bi önü düğmeli pijama takımı alsak olur mu
Hangisini aldın acaba ? Ve ne kadara ? Bende alıcam canım ama referans arıyorum kendime öyle balıklama dalmak istemiyorum bilmedenBen normal düğmeli pijama aldım canım lcw den
Ben epiduralli normal doğum yaptım ama hiç baş ağrısı yaşamadım. Tabi sistemden ilacı atana kadar biraz sıkıntı veriyor ama bunun olması çok normal ağır ağrı kesici de yapar bunu. Eğer olağan dışı olduğunu hissederseniz de mutlaka kadın doğumcunuzdan destek almanız lazım.Zaten panik atak başlı başına genel anestezi sebebi ya canım
Diğer doğumlarımı da genel anestezi altında yaptım ve özellikle spinal istenmediği sürece özel hastanelerin rutini geneldi zaten bulunduğum ildeki tüm özel hastaneler spinal yada epidural istiyorum demedigin sürece genel yapiyorlar sadece şehir hastanelerinin rutini spinal anestezi bana ordada genel dedi doktorum çünkü ben korkuyorum doğum anına şahit olmak onları kestiği açtığı bebegi çıkarttığı beni diktiği anlar o kadar çok korkuyorum ki bana hiç büyülü önemli güzel gelmiyor anestezi verilene kadar bas bas bağırıyorum benim doğumlar 9 ve 7 sene önceydi ama şimdi gittiğimde doğum sonrası muayeneye gelen annelerle felan kısa sohbet fırsatım oluyor yada çevremdeki doğum yapan tanıdıklar hep genel bahsediyorlar senin kac sene oldu doğumuna belki eskiye nazaran artmıştır birde spinal sonrası inanılmaz baş ağrısı yaşıyoruz diyorlar sende oldu mu netten de özellikle arattim kk ya falan baktım baş ağrısı ve bel ağrısı 'ndan çok yakınan var korkularımın üstüne gitsem ki ben için mümkün değil o baş ağrısına nasıl dayanırım diyorum 3 hafta sürüyor diyen var omurilik sıvısını beyne mi ne kaçırıyorlarmış ona da baktim ondan oluyor diyorlar bol bol kahve için diyorlar ben ağrı kesici bile.almiyorum kafein sürekli doğumdan sonra almak süte geçmez mi ki
Ben abartılı olmayan lohusa takımı almıştım canım. birde lcw den bunu getirttim L beden içinde kayboldum tekrar M sini almayı düşünüyorum kumaşı viskon çok hoşuma gitti fiyatı 90 tlHangisini aldın acaba ? Ve ne kadara ? Bende alıcam canım ama referans arıyorum kendime öyle balıklama dalmak istemiyorum bilmeden
Canım ben medicana da yaptırıyorum drum Volkan aksakallı 5060 TL özel doğum sigortası yaptırdım. Dru çok öneririm. Hayat hastanesine giden arkadaşım var o da 3500 e anlaştıKızlar merhaba ben şuan eşimin işi dolayısı ile cizrede yaşıyorum. Burada Cem Cengize gidiyorum doktor olarak. Ama doğumum inşallah kayınvalidemlerin yanında yani Bursada olacak güzel ilgili doktora ihtiyacım var doğum için çok aşırı aşırı yüksek meblağlı hastane değil de mütevazi gerçekten işinin ehli bir doktor var mı bildiğiniz
Teşekkürler :) bebekonfor diye bir markadan aldık biz deoy maşallah ya beşiğiniz ne güzel öylebende bugün baktım aynı modelden e bebkten almayı düşünüyorum:)
epiduralli normalin diğerinden farkı nedirBen epiduralli normal doğum yaptım ama hiç baş ağrısı yaşamadım. Tabi sistemden ilacı atana kadar biraz sıkıntı veriyor ama bunun olması çok normal ağır ağrı kesici de yapar bunu. Eğer olağan dışı olduğunu hissederseniz de mutlaka kadın doğumcunuzdan destek almanız lazım.
sezeryanla gecelik dahami rahat oluyorBen abartılı olmayan lohusa takımı almıştım canım. birde lcw den bunu getirttim L beden içinde kayboldum tekrar M sini almayı düşünüyorum kumaşı viskon çok hoşuma gitti fiyatı 90 tl
Eki Görüntüle 2681658
Unibaby dalin nivea urunleri pek guvenilir degil canimBen unibaby sıvı deterjan almıştım onlar zararlı mı kızlar
evet oyle yapanlar varmis bende bi dagakine oyle yapayim yoksa cok guzel granul onun disinda sorun yokbende granül sabun aldım . bi yerde okumuştum yine bu sorunu, çözüm olarak makinanın gözünde kalmaması için çamaşırların üstüne koyuyorlarmış öyle çalıştırıyorlarmış daha güzel oluyormuş ben daha yıkamadım ama böyle yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak
bende lcw den aldim canim hatta burdan bi arkadas soylemisti yeri cok guzel onden dugmeli indirimdeydi internetten aldim ben logusa takimida koyacam foto cekimi icin bi tanede ne olur ne olmaz diye yedek koyacam toplam 3 takim koyacamHangisini aldın acaba ? Ve ne kadara ? Bende alıcam canım ama referans arıyorum kendime öyle balıklama dalmak istemiyorum bilmeden
Bak bu canim bide ben usurum diye uzun kolluda aldim Bulunsun dedimHangisini aldın acaba ? Ve ne kadara ? Bende alıcam canım ama referans arıyorum kendime öyle balıklama dalmak istemiyorum bilmeden
Rengi pudra pembesi ama fotodaki kadar cok acik bi renk degilBak bu canim bide ben usurum diye uzun kolluda aldim Bulunsun dedim
Bundan bende aldimm cok yumusakBak bu canim bide ben usurum diye uzun kolluda aldim Bulunsun dedim
Ben de aynısını aldım bunun .. bide beyaz bi model aldımBen abartılı olmayan lohusa takımı almıştım canım. birde lcw den bunu getirttim L beden içinde kayboldum tekrar M sini almayı düşünüyorum kumaşı viskon çok hoşuma gitti fiyatı 90 tl
Eki Görüntüle 2681658
Canım Dr nagihan hanıma çok iyi diyorlar , bilgin olsunEvet canım benim doktorum doğuma girmediği için 32.haftada başka birine yönlendirecek onun için sordum
Bi lohusa bi normal takım birde L beden eşofman takımı aldım canımKızlar bu hastane çıkışına koyacağımız bizim için olan pijama takımları lohusa olmak zorunda mı? Normal bi önü düğmeli pijama takımı alsak olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?