Ben abartılı olmayan lohusa takımı almıştım canım. birde lcw den bunu getirttim L beden içinde kayboldum tekrar M sini almayı düşünüyorum kumaşı viskon çok hoşuma gitti fiyatı 90 tl Eki Görüntüle 2681658
Merhaba kizlar..ben 29 haftalik gebeyim.geceden beri adet agrisi yasiyorum. Kasiklarimdan bacaklarima iniyor agrisi uyusma gbi..dinleniyorm ama degisen bsey yok.byle bsey yasiyn var mi aranzda?
Erken doğum olabilir canım beklemeden bi doktora görün ya da idrar yolu enfeksiyonu. Geçen hafta ben yaşadım kasıklarım çok ağrıdı, idrara enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullandım.
Kızlar bende süwenin bi kumaşı var saten ama likralı onları çok beğeniyorum tabi fiyatları 400 450 tl bende kumaşçıdan buldum kumaş aldım model verdim sabahlık tesettürlü olduğum için kolları uzun yaptırabildim genelde pek bulamıyorum içlik kısmınıda biraz uzun ve önden fermuarlı yaptırdım alt normal uzun kol kısımlarını volanlı yaptırdım kenarına ya püskül yada hafif dantel attıracağım totalde 2 tam takım 300 e falan geliyor ama boyu ve kilom çok olduğu için dışardan bulamıyorum eper terziniz varsa bu da bi fikir olsun size
Ben bu sefer pijama alacağım sezaryen de olsa daha rahatıma gitti pijama. Gecelik rahat değil sanki. 1 takım aldım lcwden pijama. Yeter heralde. 1 tane de gecelik var ilk doğumdan kalan.
Merhaba kizlar..ben 29 haftalik gebeyim.geceden beri adet agrisi yasiyorum. Kasiklarimdan bacaklarima iniyor agrisi uyusma gbi..dinleniyorm ama degisen bsey yok.byle bsey yasiyn var mi aranzda?
Evet duydum adını ama bayağı yoğunmus çok bekliyormuşsun .Doktor kapida eşime ben gobegimi temizlerken tuğba hanım var demis sizi ona yönlendiricem demis baktım int sayfasından tuğba nadide yılmaz diye bir doktor var muhtemelen o 32.hafta da netlestiricez
Kızlar kısa kolluyla üşümez miyiz lcw bende beğendim ama kısa kol sabahlikta yok takımı kasım ayında doğum yapacağız. Ben japone kollara sabahlikta olsa hiç bakmıyorum artık yarım kol bide sabahligi olsun istiyorum uzun kol seçenek yok gibi belki ekim gibi çıkar diye düşündüm modeller bekliyorum
Evet kalıplar bayağı büyük normalde giyiliyorsa iyi olmuş o zaman yoksa sadece bir kac gün giymek için 3 takım hamile.pijamasi çok olur anlamında demiştim
Birde doğumdan sonra göbek gidince ben hep tayt ve badi giymek istemiştim hiç bol geniş şeyler istememiştim son aylar göbek çok bıktırıyor insan hemen normal kıyafetlerine geçiş yapmak istiyor
Kızlar kısa kolluyla üşümez miyiz lcw bende beğendim ama kısa kol sabahlikta yok takımı kasım ayında doğum yapacağız. Ben japone kollara sabahlikta olsa hiç bakmıyorum artık yarım kol bide sabahligi olsun istiyorum uzun kol seçenek yok gibi belki ekim gibi çıkar diye düşündüm modeller bekliyorum
Ben kısa kollu, hafif diz altı elbise seklinde aldım canım.. Üzerine bir de hırka ayarladım..
Kızımı Eylül de doğurmuştum yne buna benzerdi aldıklarım hiç sorun olmadı
Zaten bnde inanılmaz bir ates basması oluyordu.. Sorun olmaz kısa kol zaten ortam sıcak oluyor
Evet kalıplar bayağı büyük normalde giyiliyorsa iyi olmuş o zaman yoksa sadece bir kac gün giymek için 3 takım hamile.pijamasi çok olur anlamında demiştim
Birde doğumdan sonra göbek gidince ben hep tayt ve badi giymek istemiştim hiç bol geniş şeyler istememiştim son aylar göbek çok bıktırıyor insan hemen normal kıyafetlerine geçiş yapmak istiyor
Lcw dan hamile pijamasi değilde normal pijama baksana canım normal pijamalar var yumuşak kadifeler pamuklular vs doğumdan sonra hamile pijamasina pek gerek yok bedeni rahat olunca