Evet dar tayt kot ve badi giymek istiyorumKesinlikle ben
Normal kıyafet pantolon düz göbekçok özledim
Bundan bende aldim kargoya cikmis yarin gelicek su an 78 kiloyum o yuzden esnemeyen bir kumastir diye 2xl aldim daha 2 ay var kilo alirim diye cok buyukse bende degistiricemEvet canim bide cok rahat yeride iyi
hemen doktorunuzu arayin gecmeyen biseyse bilgi vermenizde fayda var allah korusun
Normalde aldim onu dugmeli canimbi tanede normal esortman takimi aldim bi tanede annem pijama takimi almis
Kuzumm hamile takimi logusa takimiyla birlikte bi tanede o paylastdigim uzun kollu digerleri normal takim o onden dugmelide hamile takim ama normal olarakta giyiliyor3 takım hamile pijamasi çok olmuş anlamında demistim canım sonra giyilmiyor sen 5 6 takım pijama almışsın heralde normallerle birlikte
Ben abartılı olmayan lohusa takımı almıştım canım. birde lcw den bunu getirttim L beden içinde kayboldum tekrar M sini almayı düşünüyorum kumaşı viskon çok hoşuma gitti fiyatı 90 tl
Eki Görüntüle 2681658
Unibaby dalin nivea urunleri pek guvenilir degil canim
evet oyle yapanlar varmis bende bi dagakine oyle yapayim yoksa cok guzel granul onun disinda sorun yok
bende lcw den aldim canim hatta burdan bi arkadas soylemisti yeri cok guzel onden dugmeli indirimdeydi internetten aldim ben logusa takimida koyacam foto cekimi icin bi tanede ne olur ne olmaz diye yedek koyacam toplam 3 takim koyacam
Bak bu canim bide ben usurum diye uzun kolluda aldim Bulunsun dedim
Pijamaları lcw den aldım canım siyah 99.99 mavi olan 89.99 geceliği trendyoldan almıştımEki Görüntüle 2681689 Eki Görüntüle 2681690 Eki Görüntüle 2681692
Maşallah Kızlar hepiniz çok güzel hazırlık yapmışsınız tü tü tüBi lohusa bi normal takım birde L beden eşofman takımı aldım canım
Merhaba, hafif ağrılar oldu ama dayanılmaz ve geçmeyen uzun süreli değildi. Normal doğum da sezeryan da ağır bir süreç ama bikaç haftaya eskisi gibi hissetmeye başlamıştım.Baş ağrısı ve bel ağrısı yaşadınız mi siz ve çok mu uzun sürdü
Canım bende 2 sezaryen doğum yaptım ama genel anesteziyle oldu spinal anestezi olan arkadaşlar baş ve bel ağrısından bahsedince onu sormuştum ağrı olmasa bile panik atağım var sakinliğini koruyamam diye düşünüyorum daha şimdi 2 ay var diyip unutmaya çalışıyorum yoksa çok heyecan oluyorMerhaba, hafif ağrılar oldu ama dayanılmaz ve geçmeyen uzun süreli değildi. Normal doğum da sezeryan da ağır bir süreç ama bikaç haftaya eskisi gibi hissetmeye başlamıştım.
Kızlar korkutmak değil ki amacımız burda herkes hikayesini paylaşıyor, eksik fazla vs varsa birbirinden öğrenmeye çalışıyor. Ayrıca tabiki herkesin hikayesi de acı eşiği de farklı.
Sizin yerinizde olsam korkmak yerine öğrenip herşeye hazırlıklı olurdum. Kötü hikayelere kulağınızı tıkayıp giderseniz aynı şeyleri yaşayınca travma yaşayabilirsiniz. Herşey olabilir gözüyle bakın benden size abla tavsiyesi.
O bebek ordan bir şekilde çıkacak artık korkmanın hiçbir faydası yok kendinize zarar, biraz gerçekçi olmak lazım.
Benim de epiduraldiCanım bende 2 sezaryen doğum yaptım ama genel anesteziyle oldu spinal anestezi olan arkadaşlar baş ve bel ağrısından bahsedince onu sormuştum ağrı olmasa bile panik atağım var sakinliğini koruyamam diye düşünüyorum daha şimdi 2 ay var diyip unutmaya çalışıyorum yoksa çok heyecan oluyor
Epiduralde fark ne oluyorBenim de epiduraldi
Sakinleştirici veriyorlar canım aslında doktorumla konuş. İstersen bebeği gördükten sorna uyuyabilirsin benim gibi.Canım bende 2 sezaryen doğum yaptım ama genel anesteziyle oldu spinal anestezi olan arkadaşlar baş ve bel ağrısından bahsedince onu sormuştum ağrı olmasa bile panik atağım var sakinliğini koruyamam diye düşünüyorum daha şimdi 2 ay var diyip unutmaya çalışıyorum yoksa çok heyecan oluyor
Ben yeşilanne ürünlerini sonett ve çeşitli granül sabunlar kullandım daha önce. Bu sefer siveno sıvo sabun aldım güzel yıkıyorBebek deterjani ne aldiniz kizlar benim araştırmam Minoris baby iyi olarak çıktı ama onunda biraz fiyatı yüksek sizler ne kullanıyorsunuz
Belden omuriliğe anestezi veriyorlar anestezi uzmanı kişiye uygun bir kokteyl yapıyor tabiri caizse yani öyle biliyorumki sezeryanla vajinal doğum aynı olmadığı için kattığı ilaçlarda farklılık olabiliyor. Ben 12 saat suni sancıdan sonra dayanamayıp yaptırdım. Anında ağrım geçti ve gerekli açılma sağlandı. Doktor elle bak kafası dedi şaşırdım :) sonra çok kısa sürede doğdu. Kendi kasmışsın rahatlayınca açıldı dedilerEpiduralde fark ne oluyor
Kendi deneyimime göre demir yapıyor olabilir. Önceki hamileliğimde progestan kullandım ocean mummy de kullandım ishal gibi bir yan etki görmedimGünaydın kizcelerim. Butun gece sancidan uyuyamadım . ishal olmuşum ama çok kötü . Bu ilaçların hangisi ishal yapıyor .bilen varmı
Bana annem almıştı bie kez bile giydirmedimGünaydın annelerbu iç zıbından kaç tane almak lazım? Göbek bağı düşene kadar tulumların içine fln hep bundan mı giydiriyoruz?
Özel bişey yaptığımı hatırlamıyorum onu hastanede sormam lazım benim de tekrarGunaydin, deneyimli anneler bebeği nasıl giydirecegimizi anlatsa ilk başta ne güzel olur ☺ benim gibi ilk bebeği olacaklar ve ailesi yardıma gelemeyecekler için süper olur. Eşim ve ben bebeği hastaneden getirdikten sonra öylece kalakalacagiz. Mesela göbeği düşene kadar nasıl giyindirmeli, göbek düşünce napmaliyiz? Gazlı bez falan mı koyulacak oraya?
Kimse önermedi gerçekten bende de iki tane oldu, ekstra alayım diyorum almayayım o zamanBana annem almıştı bie kez bile giydirmedim
Aslında haklısın önden düğmeli dagiden kırmızı kareli bi pijama takımı aldım baharda daha giyinmedim havalar ısınınca rahatta bi model ama lohusa takımlarında da gözüm var nedense eminim verdiğimiz fiyatın kalitesini karşılamıyor incecik iç gösteren urun çoğu beğendiğim modeller 380 tl 2 takım alsam dünya para normal lcw pentiden alsam kaç takım gelir uzun yillarda giyerim de ama kendime söz geçiremiyorumLcw dan hamile pijamasi değilde normal pijama baksana canım normal pijamalar var yumuşak kadifeler pamuklular vs doğumdan sonra hamile pijamasina pek gerek yok bedeni rahat olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?