2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canim bide cok rahat yeride iyi

hemen doktorunuzu arayin gecmeyen biseyse bilgi vermenizde fayda var allah korusun

Normalde aldim onu dugmeli canim bi tanede normal esortman takimi aldim bi tanede annem pijama takimi almis
Bundan bende aldim kargoya cikmis yarin gelicek su an 78 kiloyum o yuzden esnemeyen bir kumastir diye 2xl aldim daha 2 ay var kilo alirim diye cok buyukse bende degistiricem

3 takım hamile pijamasi çok olmuş anlamında demistim canım sonra giyilmiyor sen 5 6 takım pijama almışsın heralde normallerle birlikte
Kuzumm hamile takimi logusa takimiyla birlikte bi tanede o paylastdigim uzun kollu digerleri normal takim o onden dugmelide hamile takim ama normal olarakta giyiliyor

Bak bu canim bide ben usurum diye uzun kolluda aldim Bulunsun dedim
Pijamaları lcw den aldım canım siyah 99.99 mavi olan 89.99 geceliği trendyoldan almıştımEki Görüntüle 2681689 Eki Görüntüle 2681690 Eki Görüntüle 2681692
Bi lohusa bi normal takım birde L beden eşofman takımı aldım canım
Maşallah Kızlar hepiniz çok güzel hazırlık yapmışsınız tü tü tü güle güle giyin inşallah hepimizi Allah kurtarsın. Ben de böyle yapayım bari peki foto çekimi için ne giymeyi düşünüyorsunuz

Merhaba, hafif ağrılar oldu ama dayanılmaz ve geçmeyen uzun süreli değildi. Normal doğum da sezeryan da ağır bir süreç ama bikaç haftaya eskisi gibi hissetmeye başlamıştım.
Canım bende 2 sezaryen doğum yaptım ama genel anesteziyle oldu spinal anestezi olan arkadaşlar baş ve bel ağrısından bahsedince onu sormuştum ağrı olmasa bile panik atağım var sakinliğini koruyamam diye düşünüyorum daha şimdi 2 ay var diyip unutmaya çalışıyorum yoksa çok heyecan oluyor

Ben işk doğumumdan önce korkmaktan değil ama belki cahillikten hiç bilgi almamıştım doğum yapanlardan. Keşke daha çok merak edip öğrenseymişim dedim sonradan. Kaç cm açıldıktan sonra epidural yapılıyo vajinal doğum öncesi onu bile hastanede son dakikada öğrendim. Kısacası bilgi edinmek önemli. Allah’ın izniyle bütün anneler sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar.

Benim de epiduraldi

Kizalar arkadasim 4 aylik hamile rahimde süruntu alınmış ve e coli bakterisi cikmis.. serum felan yazılmış kendisine . Böyle bir durumla karşılasan var mi acaba .rahimde e coli hic duymamistim

Sakinleştirici veriyorlar canım aslında doktorumla konuş. İstersen bebeği gördükten sorna uyuyabilirsin benim gibi.

Epiduralde fark ne oluyor
Belden omuriliğe anestezi veriyorlar anestezi uzmanı kişiye uygun bir kokteyl yapıyor tabiri caizse yani öyle biliyorumki sezeryanla vajinal doğum aynı olmadığı için kattığı ilaçlarda farklılık olabiliyor. Ben 12 saat suni sancıdan sonra dayanamayıp yaptırdım. Anında ağrım geçti ve gerekli açılma sağlandı. Doktor elle bak kafası dedi şaşırdım :) sonra çok kısa sürede doğdu. Kendi kasmışsın rahatlayınca açıldı dediler

Hazırlıkları baya bitirdiniz bayanlar hastane çantalarını ne zaman hazirlicaksiniz darısı kendime
[/QUOTE]
Benim erken dogum riski olduğu için, 3 hafta sonra hazirlicem herşey hazır yıkanacak ve ütüleyip yerleştirilecek o kadar

Günaydın kizcelerim . Butun gece sancidan uyuyamadım . ishal olmuşum ama çok kötü . Bu ilaçların hangisi ishal yapıyor .bilen varmı
Kendi deneyimime göre demir yapıyor olabilir. Önceki hamileliğimde progestan kullandım ocean mummy de kullandım ishal gibi bir yan etki görmedim

Kızlar bende korse siparisi verdim ,gülşah mutlu diye bir kadin yeni dogum yapmış çok memnunum demiş...bakalım deneyeceğim

Özel bişey yaptığımı hatırlamıyorum onu hastanede sormam lazım benim de tekrar

Lcw dan hamile pijamasi değilde normal pijama baksana canım normal pijamalar var yumuşak kadifeler pamuklular vs doğumdan sonra hamile pijamasina pek gerek yok bedeni rahat olunca
Aslında haklısın önden düğmeli dagiden kırmızı kareli bi pijama takımı aldım baharda daha giyinmedim havalar ısınınca rahatta bi model ama lohusa takımlarında da gözüm var nedense eminim verdiğimiz fiyatın kalitesini karşılamıyor incecik iç gösteren urun çoğu beğendiğim modeller 380 tl 2 takım alsam dünya para normal lcw pentiden alsam kaç takım gelir uzun yillarda giyerim de ama kendime söz geçiremiyorum Du bakiyim pijama işini en sona bıraktım alınca paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…