Al benden de o kadar ya hem parama kıyamıyorum hem çok hevesim var pişman olmak istemiyorum almadım diyeAslında haklısın önden düğmeli dagiden kırmızı kareli bi pijama takımı aldım baharda daha giyinmedim havalar ısınınca rahatta bi model ama lohusa takımlarında da gözüm var nedense eminim verdiğimiz fiyatın kalitesini karşılamıyor incecik iç gösteren urun çoğu beğendiğim modeller 380 tl 2 takım alsam dünya para normal lcw pentiden alsam kaç takım gelir uzun yillarda giyerim de ama kendime söz geçiremiyorumDu bakiyim pijama işini en sona bıraktım alınca paylaşırım
Al benden de o kadar ya hem parama kıyamıyorum hem çok hevesim var pişman olmak istemiyorum almadım diye
Öle diyorlar canım ben bi lohusa takımı lizözlü,bir gecelik sabahlık birde pijama takımı koyacam yanımasezeryanla gecelik dahami rahat oluyor
Canim hastane odasi sicak oluyor kisin ameliyat olmamdan biliyorum birde bebeklere gore sicaklik ayarlandigi icin dahada sicak oluyor o yuzden kisa kollu burde uzun kollu koyacam logusa takimininda sabahligi var birde hirka ayarladim o sekilde ayarladimKızlar kısa kolluyla üşümez miyiz lcw bende beğendim ama kısa kol sabahlikta yok takımı kasım ayında doğum yapacağız. Ben japone kollara sabahlikta olsa hiç bakmıyorum artık yarım kol bide sabahligi olsun istiyorum uzun kol seçenek yok gibi belki ekim gibi çıkar diye düşündüm modeller bekliyorum
denersin canim ama sana buyuk gelebilirBundan bende aldim kargoya cikmis yarin gelicek su an 78 kiloyum o yuzden esnemeyen bir kumastir diye 2xl aldim daha 2 ay var kilo alirim diye cok buyukse bende degistiricem
hepbirlikte canim foto cekimi icin ben daha once burda paylasmistim logusa takimi onu GiyecemMaşallah Kızlar hepiniz çok güzel hazırlık yapmışsınız tü tü tügüle güle giyin inşallah hepimizi Allah kurtarsın. Ben de böyle yapayım bari peki foto çekimi için ne giymeyi düşünüyorsunuz
Kumaşı yumuşacık ben çok beğendim bunuBen de aynısını aldım bunun .. bide beyaz bi model aldım
Evet büyükmüş bayağı o zaman biraz daha karnım olur diye M alacam bendeLcw nin kalıplar çok geniş bana M bile büyük oldu
Canım hastane sıcak oluyor bide ben lohusa takımını uzun kollu lizözlü aldım üşürsem Pijama üstünede lizöz giyerim yine.Kızlar kısa kolluyla üşümez miyiz lcw bende beğendim ama kısa kol sabahlikta yok takımı kasım ayında doğum yapacağız. Ben japone kollara sabahlikta olsa hiç bakmıyorum artık yarım kol bide sabahligi olsun istiyorum uzun kol seçenek yok gibi belki ekim gibi çıkar diye düşündüm modeller bekliyorum
Ama zaten ağrı kesici yapıyorlar narkoz derken hepsi süte geçiyor birde sakinleştirici ilaç o da süte geçecek genel anestezi olduktan sonra sonunda bebegi görmek için iki kez narkoz almaya gerek var mi kiSakinleştirici veriyorlar canım aslında doktorumla konuş. İstersen bebeği gördükten sorna uyuyabilirsin benim gibi.
Ben hastanede çekim yaptırırmıyım emin değilim virüsten dolayı çoğu hastane kabul etmiyormuş zaten. Dış mekan hamile çekimimi yaptırdım ben bu elbiseyi giyipMaşallah Kızlar hepiniz çok güzel hazırlık yapmışsınız tü tü tügüle güle giyin inşallah hepimizi Allah kurtarsın. Ben de böyle yapayım bari peki foto çekimi için ne giymeyi düşünüyorsunuz
Riskli gebeliğin yoksa sorun olmaz canım ben sürekli yolculuk yaptım 9 saat yol geldimNasılsınız hanımlar ben bu ayda yolculuk yaptım memlekete geldim smdi iki hafta kalıp geri dönün inşallah bı sknti olmaz
ben valal bir gecelik birde pijama takimi koyarım kacgun kalacaz ki sezeryan bile olsaÖle diyorlar canım ben bi lohusa takımı lizözlü,bir gecelik sabahlık birde pijama takımı koyacam yanıma
Ben de bu görüşteyim tüm baskılara rağmen tavsiye edilen şekilde giydirdim Eskişehir soğuk bir memleket ama üşütüp hasta olmadı hiç şimdi 2,5 yaşında kızım resimdeki tabloya göre giydirdim1 numara bebek bezleri göbek oyuntulu oluyor. orayı aşağıya getireceksiniz. göbek kuruyup düşene kadar göbek çevresi kuru tutulmalı. göbekte kan olabilir. uzun süre devam etmediği sürece normal. kendiliğinden geçecektir.
bebekler sıcağı çok sevmiyorlar aslında. biz aman üşürler diye kat kat giydirip terletiyoruz bunaltıyoruz bebekleri. 1 adet atlet-zıbın (ortamın sıcaklığına göre uzun veya kısa kollu), içten ayağına bir kat çorap. bir alt-üst veya tulum ile üzerine yelek yeterli. başına da şapka. bebeklerin kan dolaşımı hızlı olmadığı için ilk 3 ay kadar ellerini ayaklarını ve başlarını pek ısıtamıyorlar. kan gitmiyor yani. oraları bizim ısıtmamız lazım. ama elleri ayakları soğuk diye de üşüyor bu demeyin. kulakları, sırtı, boynu sıcaksa çocuk tamamdır. üzerini de yine ortama göre müslin veya penye battaniyeyle örtebilirsiniz.
ben kuzenimle birlikte doğurdum, böyle şeyler pek kıyas olmaz ama fikir versin diye söyleyeyim. bu dediğim kıyafetlerin üzerine kuzenim aynı bir kat daha giydiriyordu. yani üst üste iki tane alt-üst gibi düşün. onun bebeği sık sık grip oldu burnu tıkandı vs. bizimki alerjik bünyeli ve zayıf olmasına rağmen üşütmeden atlattı kışı. yani aslında bebekler üşüdükleri için değil terledikleri için hasta oluyorlar.
elbette soğuklarda ben de bir takım içlik yaptım alt-üst, üzerine de yine kalın penyeden alt-üst veya tulum giydirdim.
örneğin içine bu atlet ve altEki Görüntüle 2681143 ile üzerine Eki Görüntüle 2681144 takım soğuklarda giyilebilir. ayağına çorap-patik ile başına şapka. yani ben bu şekil giydirdim. evin sıcağı soğuğu, sizin giyim alışkanlıklarınız, zevkiniz, içinizin nasıl rahat ettiği filan hep bunlar değişken.
selamlar hamişler, mide yanması artık dayanamayacağım seviyelere geldi. geceleri uyuyamıyorum yahu. yemek dahi yiyemiyorum. lokmayı yutarken çektiğim çileyi rarif edemem.
tek rahatlatan maden suyu. onu da doktorum 2ye çıkarabilirsin demişti, ben 3e çıkardım ve hala yeterli değil.
süt de öyle sakinleştirmiyo. siz napıyonuz bu mide yanmasıyla ilgili?
Bebeğe temas edecek kıyafetler de önemli ben bütün ailenin çamaşırlarını aynı deterjanla yıkıyorumKendi pijamalarımızı çamaşırınızı da mi bu granül sabunla yıkasak doğuma götürecekleri emzirme sutyenini felan
Canim bende seninle ayni kafadayim beni genel anestezi yapsinlar bisey gormiyeyim duymayayim cok pimpirikliyim bu konuda narkozda da uyaninca kotu oluyosun ama yapilacak bisdy yokAma zaten ağrı kesici yapıyorlar narkoz derken hepsi süte geçiyor birde sakinleştirici ilaç o da süte geçecek genel anestezi olduktan sonra sonunda bebegi görmek için iki kez narkoz almaya gerek var mi ki
Hmm benim çocuklar küçükken bende dikkat ederdim ama artık büyüdüler hassasiyetleri kalmadi diye deterjan kullanıyoruz haliyle şimdi ilk başlar yine dikkat ederiz minnakimiz büyüyene kadarBebeğe temas edecek kıyafetler de önemli ben bütün ailenin çamaşırlarını aynı deterjanla yıkıyorum
ben bunu aldım. 160tl gibi bir fiyatı vardı. geceliği de 50"tl ye aldımHangisini aldın acaba ? Ve ne kadara ? Bende alıcam canım ama referans arıyorum kendime öyle balıklama dalmak istemiyorum bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?