2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Al benden de o kadar ya hem parama kıyamıyorum hem çok hevesim var pişman olmak istemiyorum almadım diye

Al benden de o kadar ya hem parama kıyamıyorum hem çok hevesim var pişman olmak istemiyorum almadım diye
Yaaa dusuncelerimiz aynı desene ben kesin pişman olacağımı bildiğim için sanırım alacağım. Düğünümle ilgili o zamanlar yeni yeni popüler olan dans koreografiler vardı düğüne son 2 hafta kalınca acaba gitsem mi gitmesem mi kursa diye çok arada kaldım yorulur muyuz zaman yeter mi diye gitmedik kaç yıl geçti düğün cd izlerken bi düğünde görürken iç geçiririm keske gitseydik diye bazen küçük detaylar eksik olunca zaman geçince keske diyebiliyorsun. Belki son anne oluşum olur 2.yi yaşayamam bile eminim 50 yaşına gelince almadım diye hayıflanırım ☺

Canim hastane odasi sicak oluyor kisin ameliyat olmamdan biliyorum birde bebeklere gore sicaklik ayarlandigi icin dahada sicak oluyor o yuzden kisa kollu burde uzun kollu koyacam logusa takimininda sabahligi var birde hirka ayarladim o sekilde ayarladim
Bundan bende aldim kargoya cikmis yarin gelicek su an 78 kiloyum o yuzden esnemeyen bir kumastir diye 2xl aldim daha 2 ay var kilo alirim diye cok buyukse bende degistiricem
denersin canim ama sana buyuk gelebilir
hepbirlikte canim foto cekimi icin ben daha once burda paylasmistim logusa takimi onu Giyecem

Canım hastane sıcak oluyor bide ben lohusa takımını uzun kollu lizözlü aldım üşürsem Pijama üstünede lizöz giyerim yine.

Kızlar ben incia nin bebek deterjanını sipariş verdim gelmesini bekleyemedim marketten gidip bunu aldim unibabynin mühendisinoglu bunu incelememiş ama içeriği iyi gibi bebeğimin kıyafetlerini yikadim sonra pişman oldum acaba zararlı mıdır diye çift durulama yaptım kokusu hiç yok gerçekten tam istediğim gibi ama bilemedim sadece beyaz giysinlerini yıkadım orta ve koyular yunluler duruyor kullanmasam mi Dig er deterjan gelene kadar beklesem mi acaba .
Bu ürünlerin içeriği sürekli değişiyormuş nereye kadar takip edebiliriz ki

Eklentiler

• 20200828_195317.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 25
Sakinleştirici veriyorlar canım aslında doktorumla konuş. İstersen bebeği gördükten sorna uyuyabilirsin benim gibi.
Ama zaten ağrı kesici yapıyorlar narkoz derken hepsi süte geçiyor birde sakinleştirici ilaç o da süte geçecek genel anestezi olduktan sonra sonunda bebegi görmek için iki kez narkoz almaya gerek var mi ki

Ben hastanede çekim yaptırırmıyım emin değilim virüsten dolayı çoğu hastane kabul etmiyormuş zaten. Dış mekan hamile çekimimi yaptırdım ben bu elbiseyi giyip

Ben de bu görüşteyim tüm baskılara rağmen tavsiye edilen şekilde giydirdim Eskişehir soğuk bir memleket ama üşütüp hasta olmadı hiç şimdi 2,5 yaşında kızım resimdeki tabloya göre giydirdim

ben kendi kendime çare olarak iğde ve havucu bulmuştum geçen hamileliğimde bir de ayvaama onun çıkmasına daha var. Çok yaramıştı bu hamileliğimde fazla yanma yaşamıyorum oldu muda havuç yiyorum

Ama zaten ağrı kesici yapıyorlar narkoz derken hepsi süte geçiyor birde sakinleştirici ilaç o da süte geçecek genel anestezi olduktan sonra sonunda bebegi görmek için iki kez narkoz almaya gerek var mi ki
Canim bende seninle ayni kafadayim beni genel anestezi yapsinlar bisey gormiyeyim duymayayim cok pimpirikliyim bu konuda narkozda da uyaninca kotu oluyosun ama yapilacak bisdy yok

Bebeğe temas edecek kıyafetler de önemli ben bütün ailenin çamaşırlarını aynı deterjanla yıkıyorum
Hmm benim çocuklar küçükken bende dikkat ederdim ama artık büyüdüler hassasiyetleri kalmadi diye deterjan kullanıyoruz haliyle şimdi ilk başlar yine dikkat ederiz minnakimiz büyüyene kadar

Hangisini aldın acaba ? Ve ne kadara ? Bende alıcam canım ama referans arıyorum kendime öyle balıklama dalmak istemiyorum bilmeden
ben bunu aldım. 160tl gibi bir fiyatı vardı. geceliği de 50"tl ye aldım

Eklentiler

• Screenshot_20200811_105442_com.android.chrome.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20200823_141121.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…