Maşallah maşallaaahBen hastanede çekim yaptırırmıyım emin değilim virüsten dolayı çoğu hastane kabul etmiyormuş zaten. Dış mekan hamile çekimimi yaptırdım ben bu elbiseyi giyip
Eki Görüntüle 2681886
Yeterlidir canım benim evime uzak olur diye fazla götüreceğim herşeyiben valal bir gecelik birde pijama takimi koyarım kacgun kalacaz ki sezeryan bile olsa
Aynen bana da hızlı olduMaşallah maşallaaah ☺☺ Hızlı çıktın
Yani genel anestezi normalde daha ağır spinalden, çünkü spinal direkt sinire yapılıyor dolaşıma çok karışıp bebeğe gitmiyor diye biliyorum. Uyuturken verdikleri narkoz değil, sakinleştirici dozunu artırıyorlar sormuştum. Hani bi seçenek olabilir diye dedim. Bir şey soracağım genelde uyanırken nası oluyor?Ama zaten ağrı kesici yapıyorlar narkoz derken hepsi süte geçiyor birde sakinleştirici ilaç o da süte geçecek genel anestezi olduktan sonra sonunda bebegi görmek için iki kez narkoz almaya gerek var mi ki
Yikama canim bende az cok bu isin icinde oldugum icin unibaby nivea dalin bunlari onermiyorumKızlar ben incia nin bebek deterjanını sipariş verdim gelmesini bekleyemedim marketten gidip bunu aldim unibabynin mühendisinoglu bunu incelememiş ama içeriği iyi gibi bebeğimin kıyafetlerini yikadim sonra pişman oldum acaba zararlı mıdır diye çift durulama yaptım kokusu hiç yok gerçekten tam istediğim gibi ama bilemedim sadece beyaz giysinlerini yıkadım orta ve koyular yunluler duruyor kullanmasam mi Dig er deterjan gelene kadar beklesem mi acaba .
Bu ürünlerin içeriği sürekli değişiyormuş nereye kadar takip edebiliriz ki
Ben çok kolay uyandım ilkinde noluyor demistim ağrım vardı ama daha ameliyat masasından sedyeyle alırlarken uyanmıştım sizlanarak ağrım vardı biraz yavaş alıp koysalar diyordum içimden ameliyat haneden çıktığımı asansöre bindirdiklerini vs hatırlıyorum hep sanki nasıl oluyor biliyor musun derin derin bi uykudan uyanır gibi sanki durun seslenmeyin de az daha uyuyayım der gibiYani genel anestezi normalde daha ağır spinalden, çünkü spinal direkt sinire yapılıyor dolaşıma çok karışıp bebeğe gitmiyor diye biliyorum. Uyuturken verdikleri narkoz değil, sakinleştirici dozunu artırıyorlar sormuştum. Hani bi seçenek olabilir diye dedim. Bir şey soracağım genelde uyanırken nası oluyor?
Benim de ilk doğumum genel anestezi ile oldu .. o kadar rahattı ki anlatamam ... ben zaten hiç normal doğumu ya da spinali düşünmedim korkudanYani genel anestezi normalde daha ağır spinalden, çünkü spinal direkt sinire yapılıyor dolaşıma çok karışıp bebeğe gitmiyor diye biliyorum. Uyuturken verdikleri narkoz değil, sakinleştirici dozunu artırıyorlar sormuştum. Hani bi seçenek olabilir diye dedim. Bir şey soracağım genelde uyanırken nası oluyor?
Öyle arkadaşa can kurbanAynen bana da hızlı olduArkadaşlarımın süpriziydi herşeyi ayarlamıslardı
Onu merak ediyordum nasıl oluyor diye. Genelde hep kötü şeyler anlatılıyor ya... Demek ki milletin abartması:))Ben çok kolay uyandım ilkinde noluyor demistim ağrım vardı ama daha ameliyat masasından sedyeyle alırlarken uyanmıştım sizlanarak ağrım vardı biraz yavaş alıp koysalar diyordum içimden ameliyat haneden çıktığımı asansöre bindirdiklerini vs hatırlıyorum hep sanki nasıl oluyor biliyor musun derin derin bi uykudan uyanır gibi sanki durun seslenmeyin de az daha uyuyayım der gibi
Ikinci doğum yine aynı ameliyathanede oldu onda çok daha kolay oldu aşamaları bildiğimden kendimi hazırladım heralde herşeyin farkindaydim kolay uyandım sersemlik hali hiç olmadı hemen aldım bebeğimi kucağıma yattığım yerden
Spinal de çok rahat valla hiç endişe etme. Hatta uyuşukluk devam ettiği için ağrı sızı bir süre olmuyor bile :)Benim de ilk doğumum genel anestezi ile oldu .. o kadar rahattı ki anlatamam ... ben zaten hiç normal doğumu ya da spinali düşünmedim korkudansadece genel anestezi sonrası gaz çıkarmada sıkıntı yaşadım , iki tane kara hap verdiler falan anca öyle çıktı... eve gittiğimde de çok şükür rahattım , süpürge bile açacaktım şimdi 7,5 sene aradan sonra belli spinal yaparım diye düşünüyorum ama cesaretimi toplayabilirsem ... benden 2 gün önce çok yakın arkadaşım normal doğum yaptı ama kesiydi basurdu derken uzunca bir süre yataktan kalkamamıştı.. biraz bünye meselesi doğum olayı yani ... Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Benimde bu 10 yıl aradan sonra 2ci bebek (ilki 2010 2cisi 2020) 2030da tekrar gaza gelmezsemde son olur diye düsünüyorum Allah onlara sağlık versinYaaa dusuncelerimiz aynı desene ben kesin pişman olacağımı bildiğim için sanırım alacağım. Düğünümle ilgili o zamanlar yeni yeni popüler olan dans koreografiler vardı düğüne son 2 hafta kalınca acaba gitsem mi gitmesem mi kursa diye çok arada kaldım yorulur muyuz zaman yeter mi diye gitmedik kaç yıl geçti düğün cd izlerken bi düğünde görürken iç geçiririm keske gitseydik diye bazen küçük detaylar eksik olunca zaman geçince keske diyebiliyorsun. Belki son anne oluşum olur 2.yi yaşayamam bile eminim 50 yaşına gelince almadım diye hayıflanırım ☺
Yok ya ne bilim bunye meselesi mi bazıları daha mi şanssız yada abartıyorlar mi bilmem ama şu da olabilir birini 22 birini 24 yaşında doğurdum yani yaşım çok gençti şimdi oldum 31 yaşla birlikte tolere etmek daha mi zor oluyor vücut için bilmiyorum bi şekilde doğuracaz artık öyle yada böyle kaçarı kalmadiOnu merak ediyordum nasıl oluyor diye. Genelde hep kötü şeyler anlatılıyor ya... Demek ki milletin abartması:))
İnşallah yine kolayca geçer gider.
Sen kaç yaşındasın derinBenimde bu 10 yıl aradan sonra 2ci bebek (ilki 2010 2cisi 2020) 2030da tekrar gaza gelmezsemde son olur diye düsünüyorum Allah onlara sağlık versino yüzden bende alıcam muhtemelen
Evet canım benim bebegim Kaan olacakSen kaç yaşındasın derin
Bebeğinin adı kaan olan sen miydin canım
Benim normal yapma secenegim olsaydi epidural normal dogum tercih edecektim daha rahat oluyormus agrisiz dogum canimBen normal doğum yapacağım mecburen, bir aksilik çıkmazsa eğer. Sezaryan seçenek degil yaşadığım yerde, ama bebek dönmezse ya da bir sorun olursa yapıyorlarmış. Normal dogumda epidural seçeneği de varmış. Nasıl bir şey acaba? Daha önce epidural normal doğum yapan oldu mu? Önerir misiniz?
Ay tazecikmişsin valla, benim ilk doğum 27deydi :) şimdi de 31 olacağım ben de valla tolere ederiz merak etme. Daha genciz hıh :)))Yok ya ne bilim bunye meselesi mi bazıları daha mi şanssız yada abartıyorlar mi bilmem ama şu da olabilir birini 22 birini 24 yaşında doğurdum yani yaşım çok gençti şimdi oldum 31 yaşla birlikte tolere etmek daha mi zor oluyor vücut için bilmiyorum bi şekilde doğuracaz artık öyle yada böyle kaçarı kalmadisen bir de normal deneyeceksin çok cesursun
Bende oraya sordum ama biraz pahalı dedi sankiCanim ben rukatasarim dan yaptirdim cok özenli güzel geldi tavsiye ederim
Benim yaptirdiklarim bunlar fiyat inan hatirlamiyorum biraz oldu ben yaptirali baska sayfada sadece10lu takima istedikleri fiyata 1tk 10lu 2tk 3lü yaptirmistim zam yapicaz diyodu belkide zamlanmistir.Bende oraya sordum ama biraz pahalı dedi sanki
Hangisini aldın acaba ? Ve ne kadara ? Bende alıcam canım ama referans arıyorum kendime öyle balıklama dalmak istemiyorum bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?