2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim yaptirdiklarim bunlar fiyat inan hatirlamiyorum biraz oldu ben yaptirali baska sayfada sadece10lu takima istedikleri fiyata 1tk 10lu 2tk 3lü yaptirmistim zam yapicaz diyodu belkide zamlanmistir.
Aynen ya neyse bakalım seninkiler çok güzel olmuş güle güle kullanın

Gözlerimden uyku akıyor ama bu saatte migde bulantisindan burun tikanikligindan ayaklarimdaki kaşıntıdan uyuyamiyorum. Sokakda derin bir sessizlik bizim evde sadece saatlerin sesi offf Allahim ne huzur verici keske uyuyabilsem ☹
Canım senin ayakların neden kaşınıyor? Tansiyon baktırıyor musun?

Gözlerimden uyku akıyor ama bu saatte migde bulantisindan burun tikanikligindan ayaklarimdaki kaşıntıdan uyuyamiyorum. Sokakda derin bir sessizlik bizim evde sadece saatlerin sesi offf Allahim ne huzur verici keske uyuyabilsem ☹
Bende ilk yattigimda uyku tutmuyor canım sabahları erkenden kalktigim halde gece 2 ye kadar dön dön uyuyamiyorum

Spinal ile epidural arasındakş fark nedir

Spinal ile epidural arasındakş fark nedir
İki anestezi yönteminin de uygulanış şekli aynıdır. İkisi de belden aşağısını uyuşturmak için omurilik bölgesinden yapılır. -Ancak epidural anestezide ilaç omurilik etrafında bulunan zarın dışına enjekte edilirken, spinal anestezide bu zar geçilir ve içindeki sıvıya verilir. Diye buldum internette

Neredeyse 23.haftadan beri şiş canım tansiyonum normal şimdilik 11-8 genelde .Hiç ayaktada durmuyorum tuz çok az kullanıyorum ama çok tatlı kaşınıyor
Kuruyor mu acaba nemlendirici mi sürsen?
Dedim acaba tansiyonla ilgili bi problem bi oldu, doktoruna dedin mi ayaklarının kaşıntısını??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…