2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bir de epiduralde hareket edersiniz ama spinalde edemezsiniz.

Kuruyor mu acaba nemlendirici mi sürsen?
Dedim acaba tansiyonla ilgili bi problem bi oldu, doktoruna dedin mi ayaklarının kaşıntısını??
Genelde her akşam buz koyup sonrasında kremle masaj yapıyoruz o rahatlatıyor bir kaç gündür yapılmadı Tepki veriyor ayaklarım su surecde bol param olsa vallahi kendime masajcı tutardım oyle canim yaniyor doktora hiç söylemedim kaşıntıyı şiş ligi gösterdim normal dedi

Gözlerimden uyku akıyor ama bu saatte migde bulantisindan burun tikanikligindan ayaklarimdaki kaşıntıdan uyuyamiyorum. Sokakda derin bir sessizlik bizim evde sadece saatlerin sesi offf Allahim ne huzur verici keske uyuyabilsem ☹
Canım kasıntı önemli özellikle ayak ve ellerdeki...
Dr nin haberi olsun kan alıp bakması laızm

Ya ben aklını karıştırmak istemem ama kaşıntı bir şeylerin belirtisi olabilir, bi sor istersen doktoruna canım.

Canım el kol ayaktaki kaşıntının bir sebebide kolestrol diye biliyorum

Merhaba arkadaslarBugun 4.gunum evimde dinleniyorum. Fena üşütmüşüm. Nefes alamayıp acillik bile oldum. Malesef ilk kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Gogus ve sırtta nefes aldıkça guldukce hapsırıp oksurdukce agrı oluyordu. Bugun ilk kez daha iyiyim. Antibiyotik kullanmak korkutuyor ama kullanmasam daha kötü olabilir diye mecburen kullanıyorum. Umarım herkes iyidir. Hava sıcak diye terliyken ruzgar yemeyin. ozellikle soguk buzlu seyler yiyip içmeyin. Ben yandım siz yanmayın

Gecmis olsun canım

Kızlar resmen bittik yorgunluktan çamaşırları dün yikama ütülemeye başladık şu saate kadar anca bitti yaklaşık 10 kez makina çalışırdım.Bayagi kendi içinde böldüm kıyafetleri renk verir ne olur ne olmaz diye su ekledigim vermiş kendi içinde beyaz kısmı hafif grileşmiş önü arkası kolları bu yeni haliydi leke çıkartıcı döktüm yine makinaya attım ama çıkmamış bir çözümü var mi yoksa evlik mi oldu .Bundan sonra alırken tek renk almaya dikkat edicem ya

Eklentiler

• IMG-20200717-WA0042.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 50
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Merhaba dogum sonrası icin korse alan oldumu aldıysanız nerden aldınız netten almak istiyorum ama hic bilgim yok
Cnm ben ilk çocuğumda almıştım internetten missbelti eminim duyan çok olmuştur mükemmel bi toparlayıcılığı var ve fiyatının ucuzluğuda ayrıca mest etmişti beni 3 yıl önce 15tl ye almıştım kesinlikle sanada tavsiye ederim

canım renk mendili kullansaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…