Kızlar resmen bittik yorgunluktan çamaşırları dün yikama ütülemeye başladık şu saate kadar anca bitti yaklaşık 10 kez makina çalışırdım.Bayagi kendi içinde böldüm kıyafetleri renk verir ne olur ne olmaz diye su ekledigim vermiş kendi içinde beyaz kısmı hafif grileşmiş önü arkası kolları bu yeni haliydi leke çıkartıcı döktüm yine makinaya attım ama çıkmamış bir çözümü var mi yoksa evlik mi oldu .Bundan sonra alırken tek renk almaya dikkat edicem ya
Ben olsam aldığım firmaya iade ederdim, kızımda yaşamıştım öyle bir durum mağazaya götürdüm firma ile görüştüler anında iadem gerçekleşti, boyamamalı çünkü.
Ben olsam aldığım firmaya iade ederdim, kızımda yaşamıştım öyle bir durum mağazaya götürdüm firma ile görüştüler anında iadem gerçekleşti, boyamamalı çünkü.
Merhaba arkadaslarBugun 4.gunum evimde dinleniyorum. Fena üşütmüşüm. Nefes alamayıp acillik bile oldum. Malesef ilk kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Gogus ve sırtta nefes aldıkça guldukce hapsırıp oksurdukce agrı oluyordu. Bugun ilk kez daha iyiyim. Antibiyotik kullanmak korkutuyor ama kullanmasam daha kötü olabilir diye mecburen kullanıyorum. Umarım herkes iyidir. Hava sıcak diye terliyken ruzgar yemeyin. ozellikle soguk buzlu seyler yiyip içmeyin. Ben yandım siz yanmayın
Çok geçmiş olsun canım bizde sabaha kadar her taraf açık eşim kafasına kadar çekiyor pikeyi bende Gobegimi sırtımı açıyorum serinlemek için bi gün yamulucam ama ne zaman
Merhaba arkadaslarBugun 4.gunum evimde dinleniyorum. Fena üşütmüşüm. Nefes alamayıp acillik bile oldum. Malesef ilk kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Gogus ve sırtta nefes aldıkça guldukce hapsırıp oksurdukce agrı oluyordu. Bugun ilk kez daha iyiyim. Antibiyotik kullanmak korkutuyor ama kullanmasam daha kötü olabilir diye mecburen kullanıyorum. Umarım herkes iyidir. Hava sıcak diye terliyken ruzgar yemeyin. ozellikle soguk buzlu seyler yiyip içmeyin. Ben yandım siz yanmayın
Iyi aksamlar kizlar akintiniz sivilastimi cok ya benim su gibi afedersiniz pijamamdan bile cikiyo günde 3 4 kez camasir degisitiriyom.Suyummu acaba demek istemiyorum.Onceki gebeligimde de oldu gitmistim akintin demisti ama cok sivi ve yogun haftaya kontrolum
Iyi aksamlar kizlar akintiniz sivilastimi cok ya benim su gibi afedersiniz pijamamdan bile cikiyo günde 3 4 kez camasir degisitiriyom.Suyummu acaba demek istemiyorum.Onceki gebeligimde de oldu gitmistim akintin demisti ama cok sivi ve yogun haftaya kontrolum
Benim akıntım da sıvılaştı afedersiniz ama rengi sarı bende sürekli çamaşır değiştiriyorum doktor vajinal enfeksiyon deyip fitil vermişti ama değişmedi hiç tedirgin oluyorum bende
Benimde çok fazla bende değiştiriyorum sürekli peceteye sildigimde yeşilimsi sarımsı camasirda beyaz duruyor . Enfeksiyon yok ama iki gündür de acayip kaşıntı var deli olcam
Benim akıntım da sıvılaştı afedersiniz ama rengi sarı bende sürekli çamaşır değiştiriyorum doktor vajinal enfeksiyon deyip fitil vermişti ama değişmedi hiç tedirgin oluyorum bende
Canim bendede vardi sikinti yok dedi fitil verdi hamilelikte kroniklesebiliyor tedirgin olma dedi gunluk ped kullaniyorum canasirini ve o bolgeyi terli nemli tutma bana oyle dedi
Bende de akıntı vardı, enfeksiyon varmış en son kasıklarıma vurdu ağrısı. Antibiyotik kullandım. Ama şeffaf akıntı benim bildiğim 30 haftadan sonra normal, doğuma hazırlanıyor vücut.
Selamün aleyküm hanımlar nasılsınız
bugun muayenemiz vardı
elhamdülillah herşey yolunda
31+0 çıktı 31.10 tahmini doğum tarihi
ama nasip Allah bilir ne zaman geleceğini
Kan yani ferritin 3.5 demir de çok düşük olduğu için bugün gittiğim doktor iki ampül yazdı
serum takıldım bakalım nasıl fayda sağlar mı Bu değerlerde hap ve şurup ile istediğimiz sonucu alamayız dedi
Bir ay sonra yeniden tahlil istedi
bende zaten anemi ve kansızlık olduğundan dolayı
Hep düşük kan ve Demir
Gebelikte bilhassa düşüyor
hepinizi bu mübarek günde Allah'ın selamı ile selamlıyorum
Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah
Akıntım var benim ama su gibi değil. Çok fazla degil.Gebeliğin basindan beri var. Rengi şeffaf ya da beyaz gibi. Bir de ben günlük ped kullanıyorum günde bir kez degistiyorum o kadar oluyor.