- 27 Mart 2020
- 792
- 1.622
- 33
- 36
kızlar ben dayanamıyorum artık uykusuzluğa... gidip yatmayı deneyeceğim. herkese hayırlı geceler...
Benim hamileliigmin başından beri var akinti idrar tahlili verdim sikinti yok enfeksiyon da çıkması akintim devam 7aydır
Benim akıntım da sıvılaştı afedersiniz ama rengi sarı bende sürekli çamaşır değiştiriyorum doktor vajinal enfeksiyon deyip fitil vermişti ama değişmedi hiç tedirgin oluyorum bende
Saolun kizlar hepimiz bu konuda muzdaripiz demekki bende gunluk ped kullaniyorum basa cikilmiyo artik.Hepimize gecmis olsun.Canim bendede vardi sikinti yok dedi fitil verdi hamilelikte kroniklesebiliyor tedirgin olma dedi gunluk ped kullaniyorum canasirini ve o bolgeyi terli nemli tutma bana oyle dedi
günlük pedlerin enfeksiyonu arttırdığını söylüyor çoğu doktorSaolun kizlar hepimiz bu konuda muzdaripiz demekki bende gunluk ped kullaniyorum basa cikilmiyo artik.Hepimize gecmis olsun.
Canım bende seninle aynı durumdayım sıvı akıntı ve kaşıntı varIyi aksamlar kizlar akintiniz sivilastimi cok ya benim su gibi afedersiniz pijamamdan bile cikiyo günde 3 4 kez camasir degisitiriyom.Suyummu acaba demek istemiyorum.Onceki gebeligimde de oldu gitmistim akintin demisti ama cok sivi ve yogun haftaya kontrolum
Benim de Demir çok düşük , geçen ay 2 doz damardan ferinject aldım 15 gün arayla , pazartrsi tekrar kan vereceğim ve sonuçlara göre gerekirse yine devam ferinjecte.. ama doktor doğuma kadar toparlamamız lazım dediSelamün aleyküm hanımlar nasılsınız
bugun muayenemiz vardı
elhamdülillah herşey yolunda
31+0 çıktı 31.10 tahmini doğum tarihi
ama nasip Allah bilir ne zaman geleceğini
Kan yani ferritin 3.5 demir de çok düşük olduğu için bugün gittiğim doktor iki ampül yazdı
serum takıldım bakalım nasıl fayda sağlar mı
Bu değerlerde hap ve şurup ile istediğimiz sonucu alamayız dedi
Bir ay sonra yeniden tahlil istedi
bende zaten anemi ve kansızlık olduğundan dolayı
Hep düşük kan ve Demir
Gebelikte bilhassa düşüyor
hepinizi bu mübarek günde Allah'ın selamı ile selamlıyorum
Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah
En son doğum yapacaklar arasındayım heralde benBen de 31 olmuşumayy heyecanlandım şimdi yavaş yavaş yaklaşıyor muyunuz ne
Sabretcez baska yolu yok gibi travazol doktorum vermisti cok rahatlatiyo kullan sende cnmCanım bende seninle aynı durumdayım sıvı akıntı ve kaşıntı varben de enfeksiyon var ama sanırım kronik bende kendimi bildim bileli var ve hiç geçmiyor Ama akıntı baya arttı
Canim parfumsuz kullanirsan ve 2 saate bir degisirsen sikinti olmaz yoksa diger turlu hic gecmez Daha kotu olurgünlük pedlerin enfeksiyonu arttırdığını söylüyor çoğu doktor
Bekarken bende senin gibiydim kullanmadigimsey kalmamisti evlendikten sonra bi kadin Dogumcu suan adini hatirlamiyorum 5 gunluk fitil verdi 15 gun arayla ondan sonra tamamen gecti kurtuldum tabi bu tun ic camasirlarini 90 derecede kaynatip utuledim ozellikle doktor soyledi sukur hicbiseyim kalmadi suan kaşıntım yok sadece akinti oda hamilelikte oluyormus hafif enfeksiyon cikti fitil verdi onu kullanacamCanım bende seninle aynı durumdayım sıvı akıntı ve kaşıntı varben de enfeksiyon var ama sanırım kronik bende kendimi bildim bileli var ve hiç geçmiyor Ama akıntı baya arttı
Canım benim yüksekti ,2 hafta dikkat ettim düştü.dr hergun ölç 145 olursa gel dedi..şükür ki düzeldi...bana meyveyi kestirmişti,hamurisini,,azalt dedi o kadar...abur cubur zaten yemem..sende dikkat edersen duzeliuorİyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün şeker yüklemesi yaptırdım 3 birimlik bir sınırı aşma durumu var değerimde
Doktorumuz diyet verdi tatlısız karpuzsuz falan napacağım bilmiyorum
Sagol canımÇok geçmiş olsun canım bizde sabaha kadar her taraf açık eşim kafasına kadar çekiyor pikeyi bende Gobegimi sırtımı açıyorum serinlemek için bi gün yamulucam ama ne zaman
Iyi aksamlar kizlar akintiniz sivilastimi cok ya benim su gibi afedersiniz pijamamdan bile cikiyo günde 3 4 kez camasir degisitiriyom.Suyummu acaba demek istemiyorum.Onceki gebeligimde de oldu gitmistim akintin demisti ama cok sivi ve yogun haftaya kontrolum
Canım benim yüksekti ,2 hafta dikkat ettim düştü.dr hergun ölç 145 olursa gel dedi..şükür ki düzeldi...bana meyveyi kestirmişti,hamurisini,,azalt dedi o kadar...abur cubur zaten yemem..sende dikkat edersen duzeliuor
Ben ne zaman günlük ped kullansam mantar oluyorum O yüzden 2 yaprak peçete koyuyorum sık sık değiştiriyorum canimgünlük pedlerin enfeksiyonu arttırdığını söylüyor çoğu doktor
Çok tesekür ederim bakıyım bende.Alcamda karar verememiştimCnm ben ilk çocuğumda almıştım internetten missbelti eminim duyan çok olmuştur mükemmel bi toparlayıcılığı var ve fiyatının ucuzluğuda ayrıca mest etmişti beni 3 yıl önce 15tl ye almıştım kesinlikle sanada tavsiye ederim
bende ayni demir cok düştüBenim de Demir çok düşük , geçen ay 2 doz damardan ferinject aldım 15 gün arayla , pazartrsi tekrar kan vereceğim ve sonuçlara göre gerekirse yine devam ferinjecte.. ama doktor doğuma kadar toparlamamız lazım dedi
Açılışı ben yapabilirimEn son doğum yapacaklar arasındayım heralde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?