2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim benim de ferritin aynı sekil 4 fakat dr .sadece 14 mg olan demir ilaci verdi..yani yetmez diye düşünüyorum ama anlamadım kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum daha çok kanama olacak zaten .bu yeter deyip gönderdi. Korkuyorum bende

İyi akşamlar arkadaşlar,

Bugün şeker yüklemesi yaptırdım 3 birimlik bir sınırı aşma durumu var değerimde
Doktorumuz diyet verdi tatlısız karpuzsuz falan napacağım bilmiyorum
Geçmiş olsun canım az kaldı zatenn doğuma yaparsın sen başarırsın

Çok geçmiş olsun ya üzüldüm

İyi akşamlar arkadaşlar,

Geçmiş olsun canım şeker önemli malesef dikkat etmek lazım sonlara yaklaşıyoruz artık dayanacağız mecbur

aman allah korusun canım yaa wala okuyunca ben korktum

Çok geçmiş olsun canım Allahım korusun dikkat et her işinde yardım iste birilerinden kendin yapma

İyi akşamlar arkadaşlar,

Valla canim 3 birim ne suan bilemedim ama sinir 140 iken benim 176 cikti nerdeyse 2 aydir tatli hamurisi karpuz dondurma beyaz ekmek bile yasak malesef dayanicaz az kaldi zaten bide benim kiz onde gidiyor iyice korkuyorum dikkat etmeme ragmen sabir diyorum korkma dikkat et hersey bebisler icin

Canım çok üzüldüm, ama korkma, inşallah kızını alıp evine gideceksin, dualarımız sizinle, doktorlar ne diyorlar?

Çok çok iyi olur inşallah canım haftası iyi, inşallah sıkıca tutunacak annesi merak etme.

Kuzum çok üzgünüm ama içini ferah tut artık haftası gereği küvezde gelişebilir inş tutunacaktır canım dualarımız sizinle

Kızlar dünden beri kıyafet yıkama işlemine giriştim hanımefendi şimdiden evi kapladı Daha da bitmedi bunları ütülemekte bu sıcakta biraz zor gelecek
Eki Görüntüle 2682624
En guzel yorgunluk en guzel bölüm ellerine sağlık canim foto cektir bu sekilde ben cektirdim buda bi hatıra

İnsallah saglikla hepbirlikte evinize döneceksiniz canım dualarım seninle Allah ım acil sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…