- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Canim benim de ferritin aynı sekil 4 fakat dr .sadece 14 mg olan demir ilaci verdi..yani yetmez diye düşünüyorum ama anlamadımBenim de Demir çok düşük , geçen ay 2 doz damardan ferinject aldım 15 gün arayla , pazartrsi tekrar kan vereceğim ve sonuçlara göre gerekirse yine devam ferinjecte.. ama doktor doğuma kadar toparlamamız lazım dedi
Geçmiş olsun canım az kaldı zatenn doğuma yaparsın sen başarırsınİyi akşamlar arkadaşlar,
Bugün şeker yüklemesi yaptırdım 3 birimlik bir sınırı aşma durumu var değerimde
Doktorumuz diyet verdi tatlısız karpuzsuz falan napacağım bilmiyorum
Çok geçmiş olsun ya üzüldümGünaydın kızlar nasılsınız? Ben yine uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir inşallah.
Benim hamilelik biraz sıkıntılı geçiyor. Pleasantam çok aşağıda, ağrım ve kramplarım çok oluyor. Doktor 26. Haftaya kadar bekleyelim ama bu şekilde normal doğum çok zor dedi. Benim de ilk bebeğim normal doğum. Bunun da öyle olmasını çok isterdim. Ve dün de ayağım kaydı merdivenlerden düştüm. Allahtan kalça ve sırt üstü düştüm, o koruma iç güdüsüyle de karnımı yukarıda tutacağım diye kalçam ve sırtım çok zedelendi. Şu an pandemiden dolayı Maşukiyede kalıyorum doktorum filan İstanbulda. Ayda bir gidiyorum. Bebekde sıkıntı yok, kasık sancım, kasılmam yok çok şükür kanamam da yok diye gitmedim doktora. Tabi kırık bir çanak ve ezilmiş sırtı saymazsakAman siz dikkat edin güzeller. Korkunç bir durum. En fenası da korku.
Benim gibi pleasanta pozisyonu çok aşağıda kalan var mı merak ettim.
Çok tesekür ederim bakıyım bende.Alcamda karar verememiştim
[/QUOTE
Rica ederim cnm durumlarınız nasıl bu arada
Geçmiş olsun canım şeker önemli malesef dikkat etmek lazım sonlara yaklaşıyoruz artık dayanacağız mecburİyi akşamlar arkadaşlar,
aman allah korusun canım yaa wala okuyunca ben korktumGünaydın kızlar nasılsınız? Ben yine uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir inşallah.
Benim hamilelik biraz sıkıntılı geçiyor. Pleasantam çok aşağıda, ağrım ve kramplarım çok oluyor. Doktor 26. Haftaya kadar bekleyelim ama bu şekilde normal doğum çok zor dedi. Benim de ilk bebeğim normal doğum. Bunun da öyle olmasını çok isterdim. Ve dün de ayağım kaydı merdivenlerden düştüm. Allahtan kalça ve sırt üstü düştüm, o koruma iç güdüsüyle de karnımı yukarıda tutacağım diye kalçam ve sırtım çok zedelendi. Şu an pandemiden dolayı Maşukiyede kalıyorum doktorum filan İstanbulda. Ayda bir gidiyorum. Bebekde sıkıntı yok, kasık sancım, kasılmam yok çok şükür kanamam da yok diye gitmedim doktora. Tabi kırık bir çanak ve ezilmiş sırtı saymazsakAman siz dikkat edin güzeller. Korkunç bir durum. En fenası da korku.
Ben küçük pamuklu bezler ayarladım naylonsu herşey kaşıntı da yapıyor. Sık sık değiştiriyorumEvet onu duydum ama esofman degismektende sikildim sık sık degistircez artik 1 haftadir cogaldi bu kadar kasinti vardi travazol kullandim hafifledi gitti oylePapatya1646
Pamuklu ürünler kullanıyorum canım ped bana her türlü kaşıntı yapıyorCanim parfumsuz kullanirsan ve 2 saate bir degisirsen sikinti olmaz yoksa diger turlu hic gecmez Daha kotu olur
Evet havlu peçete de pede göre rahat olabilir canımBen ne zaman günlük ped kullansam mantar oluyorum O yüzden 2 yaprak peçete koyuyorum sık sık değiştiriyorum canim
Çok geçmiş olsun canım Allahım korusun dikkat et her işinde yardım iste birilerinden kendin yapmaGünaydın kızlar nasılsınız? Ben yine uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir inşallah.
Valla canim 3 birim ne suan bilemedim ama sinir 140 iken benim 176 cikti nerdeyse 2 aydir tatli hamurisi karpuz dondurma beyaz ekmek bile yasak malesef dayanicaz az kaldi zaten bide benim kiz onde gidiyor iyice korkuyorum dikkat etmeme ragmen sabir diyorum korkma dikkat et hersey bebisler icinİyi akşamlar arkadaşlar,
Benimde öle olacak galiba doktor tüp bebek kıymetli normal şansına bırakmayız 38 de alıyoruz genelde diyorAçılışı ben yapabilirimkasım anneliğinden ekim anneliğine geçiş yapmış olacağım büyük ihtimalle
En güzel manzara :)Kızlar dünden beri kıyafet yıkama işlemine giriştim hanımefendi şimdiden evi kapladıDaha da bitmedi bunları ütülemekte bu sıcakta biraz zor gelecek
Eki Görüntüle 2682624
Canım çok üzüldüm, ama korkma, inşallah kızını alıp evine gideceksin, dualarımız sizinle, doktorlar ne diyorlar?Cuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Çok çok iyi olur inşallah canım haftası iyi, inşallah sıkıca tutunacak annesi merak etme.Cuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Kuzum çok üzgünüm ama içini ferah tut artık haftası gereği küvezde gelişebilir inş tutunacaktır canım dualarımız sizinleCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
En guzel yorgunluk en guzel bölüm ellerine sağlık canim foto cektir bu sekilde ben cektirdim buda bi hatıraKızlar dünden beri kıyafet yıkama işlemine giriştim hanımefendi şimdiden evi kapladıDaha da bitmedi bunları ütülemekte bu sıcakta biraz zor gelecek
Eki Görüntüle 2682624
İnsallah saglikla hepbirlikte evinize döneceksiniz canım dualarım seninle Allah ım acil sifa versinCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?