Dualarimiz seninle rabbim bebeginin yardimcisi olsun insallah hayata simsiki tutunur yasama sanslari yuksek rabbim onun yaninda olsun minnoşunu melekler korusun kac haftalik canimCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Çok zorlandım ben o da çoğunu eşim yaptı iyiki başlamışsın canım sonradan çok zorlanirdik bizim beşik gelmedi ama yıkayıp ütüleyip kaldırdım şimdilik. Gelince uyku seti nevresim takımı bide pijama takımlarımi alınca yıkar ütülerim. Evi gelmeden işgal ettilerKızlar dünden beri kıyafet yıkama işlemine giriştim hanımefendi şimdiden evi kapladıDaha da bitmedi bunları ütülemekte bu sıcakta biraz zor gelecek
Eki Görüntüle 2682624
Çok geçmiş olsun canım yaşamsal sınırı atlattı inşallah kuvezde iyi olacak dualarımız bebeğinle Allah kucağına alıp hastaneden çıkacağı günleri de nasip etsinCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Vakti geldiğinde sağlıkla doğsunlar inşallah canımBenimde öle olacak galiba doktor tüp bebek kıymetli normal şansına bırakmayız 38 de alıyoruz genelde diyor
Ahhh canım çok geçmiş olsun Allah korumuş sen yine de yakınlarda bi doktora görün istersen.Günaydın kızlar nasılsınız? Ben yine uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir inşallah.
Benim hamilelik biraz sıkıntılı geçiyor. Pleasantam çok aşağıda, ağrım ve kramplarım çok oluyor. Doktor 26. Haftaya kadar bekleyelim ama bu şekilde normal doğum çok zor dedi. Benim de ilk bebeğim normal doğum. Bunun da öyle olmasını çok isterdim. Ve dün de ayağım kaydı merdivenlerden düştüm. Allahtan kalça ve sırt üstü düştüm, o koruma iç güdüsüyle de karnımı yukarıda tutacağım diye kalçam ve sırtım çok zedelendi. Şu an pandemiden dolayı Maşukiyede kalıyorum doktorum filan İstanbulda. Ayda bir gidiyorum. Bebekde sıkıntı yok, kasık sancım, kasılmam yok çok şükür kanamam da yok diye gitmedim doktora. Tabi kırık bir çanak ve ezilmiş sırtı saymazsakAman siz dikkat edin güzeller. Korkunç bir durum. En fenası da korku.
Benim gibi pleasanta pozisyonu çok aşağıda kalan var mı merak ettim.
Solunum cihazına bağlı kan değerleri iyi dedilerCanım çok üzüldüm, ama korkma, inşallah kızını alıp evine gideceksin, dualarımız sizinle, doktorlar ne diyorlar?
Haftası iyi ama gelişim olarak karın çevresi geri haftada 810 gram şuan ama iyi olucak inşallah kızım inanıyorumÇok çok iyi olur inşallah canım haftası iyi, inşallah sıkıca tutunacak annesi merak etme.
28+3 de doğum yaptım ama gelişimi karın çevresi geri kalmış 24 25 haftaya uyumluDualarimiz seninle rabbim bebeginin yardimcisi olsun insallah hayata simsiki tutunur yasama sanslari yuksek rabbim onun yaninda olsun minnoşunu melekler korusun kac haftalik canim
Allahin izniyle hayata tutunur28+3 de doğum yaptım ama gelişimi karın çevresi geri kalmış 24 25 haftaya uyumlu
Hayır henüz bişey diyemiyorlar yarın nasipse görmeye gidicem o zaman daha net belli olucak inşallahAllahin izniyle hayata tutunurdoktorlarda iyi demis bu sureci beraber atlatip bebeginle hastaneden cikacaksin insallah ne kadar kuvezde kalacak doktorlar bisey soyluyormu
MaşallahAçılışı ben yapabilirimkasım anneliğinden ekim anneliğine geçiş yapmış olacağım büyük ihtimalle
Darısı başımaKızlar dünden beri kıyafet yıkama işlemine giriştim hanımefendi şimdiden evi kapladıDaha da bitmedi bunları ütülemekte bu sıcakta biraz zor gelecek
Eki Görüntüle 2682624
Bizleri haberdar et dualarimiz sizinle tez zamanda rabbim cikmayi nasip etsinHayır henüz bişey diyemiyorlar yarın nasipse görmeye gidicem o zaman daha net belli olucak inşallah
Oy kıyamam ya Allah şifa versin bir an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallahCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
inşallah toplarlayıp sağsalim gelir evinizeCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
bu hafta çok sıcak olacakmış. pişik bende oldum geçen ama çamaşırımın geldiği yerler afedersiniz. güzelce yıkayıp kurutup hametan sürdüm. o gece çamaşırsız yattım geçti. bacak aram elbise giyince benim de sürtüyor bazen. krem sürüyorum hep.Günaydın hayırlı pazarlar arkadaşlarım. Çok sıcak bir gün. Akıntı konusu açılmış bu ara bendende geliyor şeffaf renkli peçete koyuyorum en sonki idrar testimde lökosit 7 epitel 6 çıkmıştı manurol şase kullandım ama idrarimda koku alıyorum bu ara suyu azalttım içince Migdem bulaniyor. Sıcaklardan üst bacak aram mosmor pişik içinde neredeyse diz kapagima kadar elbise giydiğim için oldu evde sürekli iç çamaşırımı ince pamuklu bol pijamalar giyiniyorum gün içerisinde su icinde kaliyor. Bepantol sürdüm geçmiyor pudra iyi gelirmiş pudra alicam .Sicak çok sıcak anlayacağıniz
Rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla büyüsün gelişsin inşallahCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
İnşallah güzel haberler alırsın sağlıklı bir şekilde bebeğinizi evinize getirmek nasip olsunHayır henüz bişey diyemiyorlar yarın nasipse görmeye gidicem o zaman daha net belli olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?