2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Dualarimiz seninle rabbim bebeginin yardimcisi olsun insallah hayata simsiki tutunur yasama sanslari yuksek rabbim onun yaninda olsun minnoşunu melekler korusun kac haftalik canim

Kızlar dünden beri kıyafet yıkama işlemine giriştim hanımefendi şimdiden evi kapladı Daha da bitmedi bunları ütülemekte bu sıcakta biraz zor gelecek
Eki Görüntüle 2682624
Çok zorlandım ben o da çoğunu eşim yaptı iyiki başlamışsın canım sonradan çok zorlanirdik bizim beşik gelmedi ama yıkayıp ütüleyip kaldırdım şimdilik. Gelince uyku seti nevresim takımı bide pijama takımlarımi alınca yıkar ütülerim. Evi gelmeden işgal ettiler

Çok geçmiş olsun canım yaşamsal sınırı atlattı inşallah kuvezde iyi olacak dualarımız bebeğinle Allah kucağına alıp hastaneden çıkacağı günleri de nasip etsin

Ahhh canım çok geçmiş olsun Allah korumuş sen yine de yakınlarda bi doktora görün istersen.

Günaydın hayırlı pazarlar arkadaşlarım. Çok sıcak bir gün. Akıntı konusu açılmış bu ara bendende geliyor şeffaf renkli peçete koyuyorum en sonki idrar testimde lökosit 7 epitel 6 çıkmıştı manurol şase kullandım ama idrarimda koku alıyorum bu ara suyu azalttım içince Migdem bulaniyor. Sıcaklardan üst bacak aram mosmor pişik içinde neredeyse diz kapagima kadar elbise giydiğim için oldu evde sürekli iç çamaşırımı ince pamuklu bol pijamalar giyiniyorum gün içerisinde su icinde kaliyor. Bepantol sürdüm geçmiyor pudra iyi gelirmiş pudra alicam .Sicak çok sıcak anlayacağıniz

Oy kıyamam ya Allah şifa versin bir an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah

inşallah toplarlayıp sağsalim gelir evinize

bu hafta çok sıcak olacakmış. pişik bende oldum geçen ama çamaşırımın geldiği yerler afedersiniz. güzelce yıkayıp kurutup hametan sürdüm. o gece çamaşırsız yattım geçti. bacak aram elbise giyince benim de sürtüyor bazen. krem sürüyorum hep.

Rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah

kızlar oğluşun kıyafetleri ayırdım. markadan markaya bedensel farklılıklar oluyor. ona göre ayırdım hepsini. eksikleri görmüş oldum. 3 aya kadar herşey tamam gibi. özellikle ilk dönem giyebileceğimiz şeylerde eksiğimiz yok. biraz 6 ay gibi giyilebilecek takviyeler alacağım. resimledim ve listeledim. yenidoğan-3ay için eksik olmadığından size de fikir olabilir ekleyeyim.

Eklentiler

• IMG_20200830_120642.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20200830_123808.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20200830_121828.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20200830_124239.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20200830_122601.webp
    74 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20200830_124400.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…