2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok güzel liste yapmışsın canım teşekkür ederiz bir listede 3 ay diğerinde 3-6 ay yazıyor ya onların farkı ne? Benim aldıklarım 0-3 ay ya da 3-6 ay bu beden konusu kafamı karıştırıyor

Çok güzel liste yapmışsın canım teşekkür ederiz bir listede 3 ay diğerinde 3-6 ay yazıyor ya onların farkı ne? Benim aldıklarım 0-3 ay ya da 3-6 ay bu beden konusu kafamı karıştırıyor
işte markadan markaya farklılık gösteriyor. mesela 3-6alıyoruz ama kalıpları küçük o yüzden öyle bir ayrım yaptım. 4-5gibi giyemeyebileceği şeyler oluyor boyu uzunsa. o sebeple 3-6beni yanıltıyor

Kızlar gecmıs olsun dılekleriniz için cok tesekkur ederımKendimizi koruyalım dikkat edelim insallahInsallah tum sıkıntılarımızı hafif hafif gecırıp atlatırız. Hepimizin bir derdi sorunu sıkıntısı var hemen hemen.Anne olmak kolay degil en nihayetinde hepimiz bilincindeyiz. Az yada cok gulerek hatırlayacağımız anılarımız olacak bu surec sonunda ve kucagımızda misss yavrularımız Sabredip ınsallah guzel mukafatlar alacagızSabrımızı ve sukrumuzu artırsın Rabbim

Kızlar dünden beri kıyafet yıkama işlemine giriştim hanımefendi şimdiden evi kapladı Daha da bitmedi bunları ütülemekte bu sıcakta biraz zor gelecek
Eki Görüntüle 2682624
Ben geçen hafta bitirdim çok şükür kendi utulerimiz kaldı bitek çamaşır görmek istemiyorum resmen şimdi kaynatilacaklar var biberon emzik falan sonra valize koydum mü tamamdır sıra bebisi beklemeye kalacak

Çok geçmiş olsun canım neyseki farketmissin hemen Allah korusun erkenden müdahale edilmiş bişey olmaz merak etme kuvezde buyur güzelce gelişir kavuşursun bebeğine kurtarmıştır o kendini dualarımız seninle bizim hastane de yarım kilo doğan bebekler bile büyüdü canım korkma ben sağlıkla çıkacağına inaniyorum

Hepsi şahane güle güle giysin inslhh

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine bebek hareketliyse bisey olmamistir insallah Rabbim tum anneleri bebislerini korusun insallah

Canim cok sukur hissedip gitmissin insallah saglicakla birlikte eve donmenizi basip etsin Rabbim dualarimiz minik prensesinle...

Bende bebegimin asiri hareketini hissedemiyorum enson kontrolde sorun cikmadi kalpatisi vs normaldi
İlk hamileligim yada ben anlamıyorum
Mesela sabah aksam hisseidyorum
Ogle vakitlerinde hissetmiyorum pek
Sabah aksamda asiri tekme değil gıdıklama gibi hisseidyorum bu arada 28.haftaya gireceğim

İlkinden değilde her bebek farkli oluyor o nedenle canım onemli olan rutinde olandan daha az olursa hareketi kontrol ettirmek içini ferah tut uykucudur belkide senin bebisin benim ilk oğlum son aya kadar minik hareketleri vardi son ay daha belirgin hissetmistim simdiki oglusta hic durmuyo disardan görünüyor karsimda biri olunca tuhaf oluyorum onlarda görüyorsa diye

Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda bebeğini sana kavuştursun şafi adıyla şifasını versin

banada oyle geldi sanki paso yatiyor
Ablamın kizi cok hareketliydi
Benimki oğlan
Ultrasonda da genelde yatıyor doktor zor kaldırıyor
Eğer sikinti olsa kalpatisini felan etkilerdi sanırm

Canım geçenlerde bende pişik olmuştum , eczaneden Hametan aldık , akşam sürdüm sabahına geçti .. dene istersen

banada oyle geldi sanki paso yatiyor
Ablamın kizi cok hareketliydi
Benimki oğlan
Ultrasonda da genelde yatıyor doktor zor kaldırıyor
Eğer sikinti olsa kalpatisini felan etkilerdi sanırm
Aynen canım sorun olsa doktorun mutlaka söylerdi endiselenme

Canım benim çok geçmis olsun iyi ki farketmişsin Allah uzun ömürler versin evladına 28 haftadan sonra yaşamsal sınırı geçmiş oluyor bebekler dualarımız seninle ve bebeğinde
Sen nasılsın ameliyatın nasıl geçti lütfen kendini de ihmal etme güce ve enerjiye ihtiyacın olacak kendine iyi bak bir an evvel toparlan ki bebeğine bakacaksın
Bu arada ilk kim doğum yapacak derken ilk doğumumuz gerçekleşti

Evet canım şimdi bile zorlandım ileriki haftalarda daha zor olurdu. Benim herşey tamam canım eksik kalmadı. İşte yıkama işlemimiz hala sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…