Çok güzel liste yapmışsın canım teşekkür ederizkızlar oğluşun kıyafetleri ayırdım. markadan markaya bedensel farklılıklar oluyor. ona göre ayırdım hepsini. eksikleri görmüş oldum. 3 aya kadar herşey tamam gibi. özellikle ilk dönem giyebileceğimiz şeylerde eksiğimiz yok. biraz 6 ay gibi giyilebilecek takviyeler alacağım. resimledim ve listeledim. yenidoğan-3ay için eksik olmadığından size de fikir olabilir ekleyeyim.
işte markadan markaya farklılık gösteriyor. mesela 3-6alıyoruz ama kalıpları küçük o yüzden öyle bir ayrım yaptım. 4-5gibi giyemeyebileceği şeyler oluyor boyu uzunsa. o sebeple 3-6beni yanıltıyorÇok güzel liste yapmışsın canım teşekkür ederizbir listede 3 ay diğerinde 3-6 ay yazıyor ya onların farkı ne? Benim aldıklarım 0-3 ay ya da 3-6 ay bu beden konusu kafamı karıştırıyor
Ben geçen hafta bitirdim çok şükür kendi utulerimiz kaldı bitek çamaşır görmek istemiyorum resmenKızlar dünden beri kıyafet yıkama işlemine giriştim hanımefendi şimdiden evi kapladıDaha da bitmedi bunları ütülemekte bu sıcakta biraz zor gelecek
Eki Görüntüle 2682624
Rabbim bagıslasın size minik meleğiniziSolunum cihazına bağlı kan değerleri iyi dediler
Çok geçmiş olsun canım neyseki farketmissin hemen Allah korusun erkenden müdahale edilmiş bişey olmaz merak etme kuvezde buyur güzelce gelişir kavuşursun bebeğine kurtarmıştır o kendini dualarımız seninle bizim hastane de yarım kilo doğan bebekler bile büyüdü canım korkma ben sağlıkla çıkacağına inaniyorumCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
rabbim yardimciniz olsunCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Hepsi şahane güle güle giysin inslhhkızlar oğluşun kıyafetleri ayırdım. markadan markaya bedensel farklılıklar oluyor. ona göre ayırdım hepsini. eksikleri görmüş oldum. 3 aya kadar herşey tamam gibi. özellikle ilk dönem giyebileceğimiz şeylerde eksiğimiz yok. biraz 6 ay gibi giyilebilecek takviyeler alacağım. resimledim ve listeledim. yenidoğan-3ay için eksik olmadığından size de fikir olabilir ekleyeyim.
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine bebek hareketliyse bisey olmamistir insallah Rabbim tum anneleri bebislerini korusun insallahGünaydın kızlar nasılsınız? Ben yine uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir inşallah.
Benim hamilelik biraz sıkıntılı geçiyor. Pleasantam çok aşağıda, ağrım ve kramplarım çok oluyor. Doktor 26. Haftaya kadar bekleyelim ama bu şekilde normal doğum çok zor dedi. Benim de ilk bebeğim normal doğum. Bunun da öyle olmasını çok isterdim. Ve dün de ayağım kaydı merdivenlerden düştüm. Allahtan kalça ve sırt üstü düştüm, o koruma iç güdüsüyle de karnımı yukarıda tutacağım diye kalçam ve sırtım çok zedelendi. Şu an pandemiden dolayı Maşukiyede kalıyorum doktorum filan İstanbulda. Ayda bir gidiyorum. Bebekde sıkıntı yok, kasık sancım, kasılmam yok çok şükür kanamam da yok diye gitmedim doktora. Tabi kırık bir çanak ve ezilmiş sırtı saymazsakAman siz dikkat edin güzeller. Korkunç bir durum. En fenası da korku.
Benim gibi pleasanta pozisyonu çok aşağıda kalan var mı merak ettim.
Canim cok sukur hissedip gitmissin insallah saglicakla birlikte eve donmenizi basip etsin Rabbim dualarimiz minik prensesinle...Cuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
İlkinden değilde her bebek farkli oluyor o nedenle canım onemli olan rutinde olandan daha az olursa hareketi kontrol ettirmek içini ferah tut uykucudur belkide senin bebisinBende bebegimin asiri hareketini hissedemiyorum enson kontrolde sorun cikmadi kalpatisi vs normaldi
İlk hamileligim yada ben anlamıyorum
Mesela sabah aksam hisseidyorum
Ogle vakitlerinde hissetmiyorum pek
Sabah aksamda asiri tekme değil gıdıklama gibi hisseidyorum bu arada 28.haftaya gireceğim
Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda bebeğini sana kavuştursunCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Evet canım iyi fikir yorgunluktan hiç aklıma gelmemişti fotoEn guzel yorgunluk en guzel bölüm ellerine sağlık canim foto cektir bu sekilde ben cektirdim buda bi hatıra
banada oyle geldi sanki paso yatiyorİlkinden değilde her bebek farkli oluyor o nedenle canım onemli olan rutinde olandan daha az olursa hareketi kontrol ettirmek içini ferah tut uykucudur belkide senin bebisinbenim ilk oğlum son aya kadar minik hareketleri vardi son ay daha belirgin hissetmistim simdiki oglusta hic durmuyo disardan görünüyor karsimda biri olunca tuhaf oluyorum onlarda görüyorsa diye
Amin inş hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli gelsinler inşVakti geldiğinde sağlıkla doğsunlar inşallah canım
Canım geçenlerde bende pişik olmuştum , eczaneden Hametan aldık , akşam sürdüm sabahına geçti .. dene istersenGünaydın hayırlı pazarlar arkadaşlarım. Çok sıcak bir gün. Akıntı konusu açılmış bu ara bendende geliyor şeffaf renkli peçete koyuyorum en sonki idrar testimde lökosit 7 epitel 6 çıkmıştı manurol şase kullandım ama idrarimda koku alıyorum bu ara suyu azalttım içince Migdem bulaniyor. Sıcaklardan üst bacak aram mosmor pişik içinde neredeyse diz kapagima kadar elbise giydiğim için oldu evde sürekli iç çamaşırımı ince pamuklu bol pijamalar giyiniyorum gün içerisinde su icinde kaliyor. Bepantol sürdüm geçmiyor pudra iyi gelirmiş pudra alicam .Sicak çok sıcak anlayacağıniz
Aynen canım sorun olsa doktorun mutlaka söylerdi endiselenmebanada oyle geldi sanki paso yatiyor
Ablamın kizi cok hareketliydi
Benimki oğlan
Ultrasonda da genelde yatıyor doktor zor kaldırıyor
Eğer sikinti olsa kalpatisini felan etkilerdi sanırm
Canım benim çok geçmis olsun iyi ki farketmişsin Allah uzun ömürler versin evladına 28 haftadan sonra yaşamsal sınırı geçmiş oluyor bebekler dualarımız seninle ve bebeğindeCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Evde var canım ben zararlı olur diye sürmemiştim akşam yatarken süreceğimCanım geçenlerde bende pişik olmuştum , eczaneden Hametan aldık , akşam sürdüm sabahına geçti .. dene istersen
Evet canım şimdi bile zorlandım ileriki haftalarda daha zor olurdu. Benim herşey tamam canım eksik kalmadı. İşte yıkama işlemimiz hala sürüyorÇok zorlandım ben o da çoğunu eşim yaptı iyiki başlamışsın canım sonradan çok zorlanirdik bizim beşik gelmedi ama yıkayıp ütüleyip kaldırdım şimdilik. Gelince uyku seti nevresim takımı bide pijama takımlarımi alınca yıkar ütülerim. Evi gelmeden işgal ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?