2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim bir skntım yok çok sükür hersey yolunda şimdilik.bacak krampları dışında o da genelde sabahları uyanınca oluyor.Son kontrolümde bebek ters duruyor dedi dr.başı asagıdamı dedim.yok yukarda başı keyfi yerinde dedi.ters ne demekki.başı yukarda olunca tersmi oluyorki.sırtımı dönük demek istediki.keyfi yerinde diyince üstelemedim

Ben geçen hafta bitirdim çok şükür kendi utulerimiz kaldı bitek çamaşır görmek istemiyorum resmen şimdi kaynatilacaklar var biberon emzik falan sonra valize koydum mü tamamdır sıra bebisi beklemeye kalacak
En iyisi canım çok yorucu oluyor yavaş yavaş bitirmek gerekli artık çamaşır faslımız bitsin bende biberonlara geçecem

Allah bebişine güç kuvvet versin.Inşallah sağlıkla çıkar küvezden.Benimde ilki 32 haftalikken suyum geldi sezaryen oldum 10 gün kuvezde kaldı.şimdi 10 yaşında yaşıtlarını yakaladıda gecti ilk 1 yılda.inşallah senin bebişinde öyle olacak.olumlu düşün pozitif düşün sen güçlü olki o da güçlü olsun bebek hissediyor.dualarimiz seninle

Benim bebişde sabah tekmeleriyle uyaniyordum aksamda yemekten sonra cok hareketli oluyordu simdi cok azaldı hareketleri.2 gün once kontrolum vardı dra sordum.nekadar süre hareket etmezse endiselenmeliyim diye.azda olsa hareket ediyorsa skntı yok ama gün icinde hiç hareket etmesse ozaman skntı dedi.en ufak tıpırtıyı dinler oldum şimdi.

Canim çok çok geçmiş olsun. Sen nasilsin? Bebiş nasılmış?

anladim bazıları kipir kipir benimki baştan beri cok hareketli degildi

Sicak çok etkiliyor. Son iki aydir İstanbul'daydim ne uyku uyuyabiliyordum ne nefes alabiliyordum. Buraya sık sık yazdım nefes alamıyorum diye geceleri. Su çok içiyordum ama iyi geliyor. Hafta başı eşimle dublin'e döndük burasi şu an 12 derece kendime geldim, bebek gibi uyumaya başladım, hem serin hem havası temiz diye. Eğer mümkünse evin içini 24-25e sabitleyip klima açın derim. Bol bol hafif tuzlu ayran, soda, su, soğuğa yakın ılık duş bunlar çok iyi geliyordu turkiyedeyken bana. Serin serin meyveler bir de bol su içmek, zeytinyagli soğuk yemekler yemek. Bunlarla biraz kendime geliyordum oradayken

anladim bazıları kipir kipir benimki baştan beri cok hareketli degildi
Benimki de değil, hatta bazı günler durgun, sonraki gün hareketli biraz daha, sonra yine duruluyor . Takip ederken psikolojim bozuldu bıraktım. En son geçen hafta doktordaydim kilosu suyu falan iyiydi haftasıyla uyumluydu hersey. Haftaya pazartesi yine randevum var.

Baanda enson doktor sıkıntı yokdedi bende takip etmiyorum burdan yaizlinca panik oluyorum

Kizlar doğum sancısı nasıl birşey . Yani ilk hafif hafif vuruyor sonramı şiddetleniyor. Benim belime belime ağrı vuruyor arasıra bide sürekli wc gitme isteği var . Ama bebegim hareketli dönüyor . Çatı agrisida arttı .yarın yine Dr gideceğim.

Ben de tam olarak aynıyım.31.haftaya girdim. Durum bu.

Baanda enson doktor sıkıntı yokdedi bende takip etmiyorum burdan yaizlinca panik oluyorum
Hayırlısıyla bir dogursak da kurtulsak ya insan sorumlu hissediyor kendini içinde başka bir canlı büyürken. Rahat hissetmek stres yapmamak da çok çok önemli. Herseyi akışına bırak diyorum kendi kendime. Annem benim kadar düşünmemiş, ultrasona falan girmemiş, tek sancıyla normal yoldan doğurmuş. Kafa rahat olunca diyorum bazen vücutta yolunu bulur herhalde.

ben de bu hafta yıkayıp ütüleyeceğim. deterjan olarak baby me granül aldım. bir de baby me yumuşatıcı. baby me nin bir de çamaşır suyu tozu var. onu da lekeler için tavsiye ederim.
bizim de şampuan, bez gibi eksiklerimiz kaldı.

Gelenleri kabul etmeyi çok düşünmüyorum ama ikram etmek için şöyle bişey yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ??Eki Görüntüle 2682749
Ben bunlardan gördüm rengarenkleri de var ama benim fikrim tabi tavsiye etmem üretildiği yerler ve sağlık açısından pek güvenilir değil. Bunun yerine güvenilir bir markanın lokumunu veya bademli şekerini ambalaja koymayı düşünüyorum canım.

Ohhh serin serin rahatlarsın canım vallahi buz gibi suyun altına giriyorum titreye titreye çıkıyorum yine aynı.Eylul 20 den sonra serinler heralde rahatlarız inş

Aynen canim bu dediklerinin hepsini ben uguluyorum yoksa kafami kaldiramam bu hafta turkiye capinda agustos ayinin ortalaa sicakliginin 5 derece uzerinde olacakmis umarim bu senenin son sicaklaridir gecen hafta az serinledi dedik yine sicaklar basladi buralar istanbuldan falan daha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…