Ufak ufak başla bence canım hem böle ne eksik kalmış görebiliyorsunDarısı başıma
En iyisi canım çok yorucu oluyor yavaş yavaş bitirmek gerekli artık çamaşır faslımız bitsin bende biberonlara geçecemBen geçen hafta bitirdim çok şükür kendi utulerimiz kaldı bitek çamaşır görmek istemiyorum resmenşimdi kaynatilacaklar var biberon emzik falan sonra valize koydum mü tamamdır sıra bebisi beklemeye kalacak
Allah bebişine güç kuvvet versin.Inşallah sağlıkla çıkar küvezden.Benimde ilki 32 haftalikken suyum geldi sezaryen oldum 10 gün kuvezde kaldı.şimdi 10 yaşında yaşıtlarını yakaladıda gecti ilk 1 yılda.inşallah senin bebişinde öyle olacak.olumlu düşün pozitif düşün sen güçlü olki o da güçlü olsun bebek hissediyor.dualarimiz seninleCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Benim bebişde sabah tekmeleriyle uyaniyordum aksamda yemekten sonra cok hareketli oluyordu simdi cok azaldı hareketleri.2 gün once kontrolum vardı dra sordum.nekadar süre hareket etmezse endiselenmeliyim diye.azda olsa hareket ediyorsa skntı yok ama gün icinde hiç hareket etmesse ozaman skntı dedi.en ufak tıpırtıyı dinler oldum şimdi.Bende bebegimin asiri hareketini hissedemiyorum enson kontrolde sorun cikmadi kalpatisi vs normaldi
İlk hamileligim yada ben anlamıyorum
Mesela sabah aksam hisseidyorum
Ogle vakitlerinde hissetmiyorum pek
Sabah aksamda asiri tekme değil gıdıklama gibi hisseidyorum bu arada 28.haftaya gireceğim
Canim çok çok geçmiş olsun. Sen nasilsin? Bebiş nasılmış?Cuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Canim 24 25. Haftalarda kontrole gitmis miydin ? Nasildi o zamana bebiş?28+3 de doğum yaptım ama gelişimi karın çevresi geri kalmış 24 25 haftaya uyumlu
anladim bazıları kipir kipir benimki baştan beri cok hareketli degildiBenim bebişde sabah tekmeleriyle uyaniyordum aksamda yemekten sonra cok hareketli oluyordu simdi cok azaldı hareketleri.2 gün once kontrolum vardı dra sordum.nekadar süre hareket etmezse endiselenmeliyim diye.azda olsa hareket ediyorsa skntı yok ama gün icinde hiç hareket etmesse ozaman skntı dedi.en ufak tıpırtıyı dinler oldum şimdi.
Sicak çok etkiliyor. Son iki aydir İstanbul'daydim ne uyku uyuyabiliyordum ne nefes alabiliyordum. Buraya sık sık yazdım nefes alamıyorum diye geceleri. Su çok içiyordum ama iyi geliyor. Hafta başı eşimle dublin'e döndük burasi şu an 12 derece kendime geldim, bebek gibi uyumaya başladım, hem serin hem havası temiz diye. Eğer mümkünse evin içini 24-25e sabitleyip klima açın derim. Bol bol hafif tuzlu ayran, soda, su, soğuğa yakın ılık duş bunlar çok iyi geliyordu turkiyedeyken bana. Serin serin meyveler bir de bol su içmek, zeytinyagli soğuk yemekler yemek. Bunlarla biraz kendime geliyordum oradaykenGünaydın hayırlı pazarlar arkadaşlarım. Çok sıcak bir gün. Akıntı konusu açılmış bu ara bendende geliyor şeffaf renkli peçete koyuyorum en sonki idrar testimde lökosit 7 epitel 6 çıkmıştı manurol şase kullandım ama idrarimda koku alıyorum bu ara suyu azalttım içince Migdem bulaniyor. Sıcaklardan üst bacak aram mosmor pişik içinde neredeyse diz kapagima kadar elbise giydiğim için oldu evde sürekli iç çamaşırımı ince pamuklu bol pijamalar giyiniyorum gün içerisinde su icinde kaliyor. Bepantol sürdüm geçmiyor pudra iyi gelirmiş pudra alicam .Sicak çok sıcak anlayacağıniz
Benimki de değil, hatta bazı günler durgun, sonraki gün hareketli biraz daha, sonra yine duruluyor . Takip ederken psikolojim bozuldu bıraktım. En son geçen hafta doktordaydim kilosu suyu falan iyiydi haftasıyla uyumluydu hersey. Haftaya pazartesi yine randevum var.anladim bazıları kipir kipir benimki baştan beri cok hareketli degildi
Baanda enson doktor sıkıntı yokdedi bende takip etmiyorum burdan yaizlinca panik oluyorumBenimki de değil, hatta bazı günler durgun, sonraki gün hareketli biraz daha, sonra yine duruluyor . Takip ederken psikolojim bozuldu bıraktım. En son geçen hafta doktordaydim kilosu suyu falan iyiydi haftasıyla uyumluydu hersey. Haftaya pazartesi yine randevum var.
Ben de tam olarak aynıyım.31.haftaya girdim. Durum bu.Bende bebegimin asiri hareketini hissedemiyorum enson kontrolde sorun cikmadi kalpatisi vs normaldi
İlk hamileligim yada ben anlamıyorum
Mesela sabah aksam hisseidyorum
Ogle vakitlerinde hissetmiyorum pek
Sabah aksamda asiri tekme değil gıdıklama gibi hisseidyorum bu arada 28.haftaya gireceğim
Hayırlısıyla bir dogursak da kurtulsak ya insan sorumlu hissediyor kendini içinde başka bir canlı büyürken. Rahat hissetmek stres yapmamak da çok çok önemli. Herseyi akışına bırak diyorum kendi kendime. Annem benim kadar düşünmemiş, ultrasona falan girmemiş, tek sancıyla normal yoldan doğurmuş. Kafa rahat olunca diyorum bazen vücutta yolunu bulur herhalde.Baanda enson doktor sıkıntı yokdedi bende takip etmiyorum burdan yaizlinca panik oluyorum
Şeker mi canım bunlarGelenleri kabul etmeyi çok düşünmüyorum ama ikram etmek için şöyle bişey yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ??Eki Görüntüle 2682749
Ben bunlardan gördüm rengarenkleri de var ama benim fikrim tabi tavsiye etmem üretildiği yerler ve sağlık açısından pek güvenilir değil. Bunun yerine güvenilir bir markanın lokumunu veya bademli şekerini ambalaja koymayı düşünüyorum canım.Gelenleri kabul etmeyi çok düşünmüyorum ama ikram etmek için şöyle bişey yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ??Eki Görüntüle 2682749
Ohhh serin serin rahatlarsın canım vallahi buz gibi suyun altına giriyorum titreye titreye çıkıyorum yine aynı.Eylul 20 den sonra serinler heralde rahatlarız inşSicak çok etkiliyor. Son iki aydir İstanbul'daydim ne uyku uyuyabiliyordum ne nefes alabiliyordum. Buraya sık sık yazdım nefes alamıyorum diye geceleri. Su çok içiyordum ama iyi geliyor. Hafta başı eşimle dublin'e döndük burasi şu an 12 derece kendime geldim, bebek gibi uyumaya başladım, hem serin hem havası temiz diye. Eğer mümkünse evin içini 24-25e sabitleyip klima açın derim. Bol bol hafif tuzlu ayran, soda, su, soğuğa yakın ılık duş bunlar çok iyi geliyordu turkiyedeyken bana. Serin serin meyveler bir de bol su içmek, zeytinyagli soğuk yemekler yemek. Bunlarla biraz kendime geliyordum oradayken
Aynen canim bu dediklerinin hepsini ben uguluyorum yoksa kafami kaldiramam bu hafta turkiye capinda agustos ayinin ortalaa sicakliginin 5 derece uzerinde olacakmis umarim bu senenin son sicaklaridir gecen hafta az serinledi dedik yine sicaklar basladi buralar istanbuldan falan daha fenaSicak çok etkiliyor. Son iki aydir İstanbul'daydim ne uyku uyuyabiliyordum ne nefes alabiliyordum. Buraya sık sık yazdım nefes alamıyorum diye geceleri. Su çok içiyordum ama iyi geliyor. Hafta başı eşimle dublin'e döndük burasi şu an 12 derece kendime geldim, bebek gibi uyumaya başladım, hem serin hem havası temiz diye. Eğer mümkünse evin içini 24-25e sabitleyip klima açın derim. Bol bol hafif tuzlu ayran, soda, su, soğuğa yakın ılık duş bunlar çok iyi geliyordu turkiyedeyken bana. Serin serin meyveler bir de bol su içmek, zeytinyagli soğuk yemekler yemek. Bunlarla biraz kendime geliyordum oradayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?