Bende bunlardan yaptiracam canimBen bunlardan gördüm rengarenkleri de var ama benim fikrim tabi tavsiye etmem üretildiği yerler ve sağlık açısından pek güvenilir değil. Bunun yerine güvenilir bir markanın lokumunu veya bademli şekerini ambalaja koymayı düşünüyorum canım.
hayirlisi olsun hakkımızdaHayırlısıyla bir dogursak da kurtulsak ya insan sorumlu hissediyor kendini içinde başka bir canlı büyürken. Rahat hissetmek stres yapmamak da çok çok önemli. Herseyi akışına bırak diyorum kendi kendime. Annem benim kadar düşünmemiş, ultrasona falan girmemiş, tek sancıyla normal yoldan doğurmuş. Kafa rahat olunca diyorum bazen vücutta yolunu bulur herhalde.
Cuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Ben evet hediyelikler yaptiriyorum fakat ne annemin evine nede memleketten donunce kendi evime kimseyi almayacam onlar Ablam tarafindan eşe dosta dagitilacak Onuda yaptirmazsam icime dert olur vallaKızlar sizler iyiden iyiye bebekle misafir kabul etmeye hazirlaniyorsunuz hediyelikler aldınız virüs hızla artıyor okulların açılacağını zannetmiyorum ama ola ki denemek için açılırsa çocuklar hastalanmasa bile okulda birbirinden alıp hepsi eve taşıyacak virüsü ve evlerde anne babalara kronik hastalara yaşlılara herkese bulaşacak tam bir kaos oluşacak gibi senaryolar aklımda dolaşıyor ben şimdiden hiç böyle hazırlıklar yapmıyorum bulunduğum yerde çok güzel şekerciler var her türlü hediyelik de yapıyorlar gidişat iyi olursa ki sanmıyorum çikolata vs yaptırırım diyorum
Biz 1 ay oldu canim biraktik bebegimide tam olarak hissetmeye baslayinca insandaha bi tedirgin oluyor o yuzden doktorada Acikcasi hic sormadik Şuan bebege odaklanmis durumdayizArkadaşlar cinsel hayatınız ne durumda? Bu konuda doktorunuz birşey dedi mi? Son iki ayda cinsellik erken doğumu tetikliyor diye yazılar da oluyorum, normal doğumu kolaylastiyor diye de okuyorum. Benim eşim de yakınlaşmak istiyor sürekli ben emin olamiyorum
Biz mesela Virus ciktigindan bu yana haala bi aile dostumuz haric hic kimseyle gorusmuyoruz Bu virus varkende gorusmeyi dusunmuyoruzKızlar sizler iyiden iyiye bebekle misafir kabul etmeye hazirlaniyorsunuz hediyelikler aldınız virüs hızla artıyor okulların açılacağını zannetmiyorum ama ola ki denemek için açılırsa çocuklar hastalanmasa bile okulda birbirinden alıp hepsi eve taşıyacak virüsü ve evlerde anne babalara kronik hastalara yaşlılara herkese bulaşacak tam bir kaos oluşacak gibi senaryolar aklımda dolaşıyor ben şimdiden hiç böyle hazırlıklar yapmıyorum bulunduğum yerde çok güzel şekerciler var her türlü hediyelik de yapıyorlar gidişat iyi olursa ki sanmıyorum çikolata vs yaptırırım diyorum
Allahim bi an önce kucağında almayı nasip etsin insallahCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Evet akide şekeri farklı şekillerde de varŞeker mi canım bunlar
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben yine uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir inşallah.
Benim hamilelik biraz sıkıntılı geçiyor. Pleasantam çok aşağıda, ağrım ve kramplarım çok oluyor. Doktor 26. Haftaya kadar bekleyelim ama bu şekilde normal doğum çok zor dedi. Benim de ilk bebeğim normal doğum. Bunun da öyle olmasını çok isterdim. Ve dün de ayağım kaydı merdivenlerden düştüm. Allahtan kalça ve sırt üstü düştüm, o koruma iç güdüsüyle de karnımı yukarıda tutacağım diye kalçam ve sırtım çok zedelendi. Şu an pandemiden dolayı Maşukiyede kalıyorum doktorum filan İstanbulda. Ayda bir gidiyorum. Bebekde sıkıntı yok, kasık sancım, kasılmam yok çok şükür kanamam da yok diye gitmedim doktora. Tabi kırık bir çanak ve ezilmiş sırtı saymazsakAman siz dikkat edin güzeller. Korkunç bir durum. En fenası da korku.
Benim gibi pleasanta pozisyonu çok aşağıda kalan var mı merak ettim.
bende boyle düşünüyorumKızlar sizler iyiden iyiye bebekle misafir kabul etmeye hazirlaniyorsunuz hediyelikler aldınız virüs hızla artıyor okulların açılacağını zannetmiyorum ama ola ki denemek için açılırsa çocuklar hastalanmasa bile okulda birbirinden alıp hepsi eve taşıyacak virüsü ve evlerde anne babalara kronik hastalara yaşlılara herkese bulaşacak tam bir kaos oluşacak gibi senaryolar aklımda dolaşıyor ben şimdiden hiç böyle hazırlıklar yapmıyorum bulunduğum yerde çok güzel şekerciler var her türlü hediyelik de yapıyorlar gidişat iyi olursa ki sanmıyorum çikolata vs yaptırırım diyorum
Rabbim en kısa zamanda kavuşmak nasip etsin dua ederim minik kıza cok güçlü olsun inşallahCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Benim eşim hiç yakınlaşmak istemiyor artık canım korkuyor bende kaçınıyorum konu oraya gelmeden karnim küçükken belli olmadan iyiydik belli oldu olalı bekliyoruz hatta sabırsızlıkla doğumu bekliyor bende hiç konsantre olamıyorum yanıyorum zaten geceleri erteliyoruz romantik romantik takılıyoruz sariliyoruz felan sonra güzel güzel uyuyoruzArkadaşlar cinsel hayatınız ne durumda? Bu konuda doktorunuz birşey dedi mi? Son iki ayda cinsellik erken doğumu tetikliyor diye yazılar da oluyorum, normal doğumu kolaylastiyor diye de okuyorum. Benim eşim de yakınlaşmak istiyor sürekli ben emin olamiyorum
Canım keşke şu lanet hastalık olmasa da sevincimizi yakınlarımızla paylaşabilsek ben virüs biter zannediyordum güzel şeyler hayal ediyordum malesef bitmek yerine artarak gidiyorBen evet hediyelikler yaptiriyorum fakat ne annemin evine nede memleketten donunce kendi evime kimseyi almayacam onlar Ablam tarafindan eşe dosta dagitilacak Onuda yaptirmazsam icime dert olur valla
Ben iyiyim çok şükür süt sağıyorum biriktiriyorum sezeryan da iyi geçti şükürCanım benim çok geçmis olsun iyi ki farketmişsin Allah uzun ömürler versin evladına 28 haftadan sonra yaşamsal sınırı geçmiş oluyor bebekler dualarımız seninle ve bebeğinde
Sen nasılsın ameliyatın nasıl geçti lütfen kendini de ihmal etme güce ve enerjiye ihtiyacın olacak kendine iyi bak bir an evvel toparlan ki bebeğine bakacaksın
Bu arada ilk kim doğum yapacak derken ilk doğumumuz gerçekleşti
İyiyim çok şükür bebeğim de iyi olucak inşallahCanim çok çok geçmiş olsun. Sen nasilsin? Bebiş nasılmış?
Canım ben sans bileklikleri aldım... 30adet aldım aslında bir 70 80 almam lazımdı veremem diye bu skeilde aldımKızlar sizler iyiden iyiye bebekle misafir kabul etmeye hazirlaniyorsunuz hediyelikler aldınız virüs hızla artıyor okulların açılacağını zannetmiyorum ama ola ki denemek için açılırsa çocuklar hastalanmasa bile okulda birbirinden alıp hepsi eve taşıyacak virüsü ve evlerde anne babalara kronik hastalara yaşlılara herkese bulaşacak tam bir kaos oluşacak gibi senaryolar aklımda dolaşıyor ben şimdiden hiç böyle hazırlıklar yapmıyorum bulunduğum yerde çok güzel şekerciler var her türlü hediyelik de yapıyorlar gidişat iyi olursa ki sanmıyorum çikolata vs yaptırırım diyorum
Cok sukur bizim cevremizde kimsede virus yok Hii bulasmaz olmayacak diyemem allaha sukur ama yinede tedbirli olmak gerekiyor ablam biz memlekete donunce samimi olduklarımıza verecek bilmiyorum disardami dagitacak ama tabiki duruma gore hareket edilecek 2.dalga gelirse boyle bisey mumkun degil birde hemen dogumdan sonra dagitilacak diye bi kayde yok virusun gidisatina gore duruma bakar valla benle eşim disinda şoyle bakiyorumda herkes normal hayata dönmuş burda Hamile arkadaslarimiz tatile gidenlerimiz oldu kimsede yorum yapmadi aaa virus var sen neden tatile gidiyorsun denmedi ki herkesin kendi dusuncesi isteyen istedigini yapar bende 5 yil sonra bebegime rabbim nasip ederse kavusacam onun icin icimde kalmasin istiyorum hediyelikler curumez etmez olmadi 1 yil sonra veririz ben yaptirayimdeCanım keşke şu lanet hastalık olmasa da sevincimizi yakınlarımızla paylaşabilsek ben virüs biter zannediyordum güzel şeyler hayal ediyordum malesef bitmek yerine artarak gidiyor
Ablan bunları nerde dağıtacak canım dışarda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?