2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende bunlardan yaptiracam canim

Eklentiler

• A432C95A-DB5C-4CC3-BD3B-6C47DF1F23B3.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 60
hayirlisi olsun hakkımızda

Allah yardımcınız olsun inşallah küvezde toparlar kendini bir an önce kucağınıza alırsınız

Kızlar sizler iyiden iyiye bebekle misafir kabul etmeye hazirlaniyorsunuz hediyelikler aldınız virüs hızla artıyor okulların açılacağını zannetmiyorum ama ola ki denemek için açılırsa çocuklar hastalanmasa bile okulda birbirinden alıp hepsi eve taşıyacak virüsü ve evlerde anne babalara kronik hastalara yaşlılara herkese bulaşacak tam bir kaos oluşacak gibi senaryolar aklımda dolaşıyor ben şimdiden hiç böyle hazırlıklar yapmıyorum bulunduğum yerde çok güzel şekerciler var her türlü hediyelik de yapıyorlar gidişat iyi olursa ki sanmıyorum çikolata vs yaptırırım diyorum

Arkadaşlar cinsel hayatınız ne durumda? Bu konuda doktorunuz birşey dedi mi? Son iki ayda cinsellik erken doğumu tetikliyor diye yazılar da oluyorum, normal doğumu kolaylastiyor diye de okuyorum. Benim eşim de yakınlaşmak istiyor sürekli ben emin olamiyorum

Ben evet hediyelikler yaptiriyorum fakat ne annemin evine nede memleketten donunce kendi evime kimseyi almayacam onlar Ablam tarafindan eşe dosta dagitilacak Onuda yaptirmazsam icime dert olur valla

Biz 1 ay oldu canim biraktik bebegimide tam olarak hissetmeye baslayinca insandaha bi tedirgin oluyor o yuzden doktorada Acikcasi hic sormadik Şuan bebege odaklanmis durumdayiz

Biz mesela Virus ciktigindan bu yana haala bi aile dostumuz haric hic kimseyle gorusmuyoruz Bu virus varkende gorusmeyi dusunmuyoruz

Allahim bi an önce kucağında almayı nasip etsin insallah icini ferah tut bol bol dua et.

Geçmiş olsun

bende boyle düşünüyorum
Hastaneye 1refakatci alinacak zaten ziyaretçi kabul edilmez diye düşünüyorum

Rabbim en kısa zamanda kavuşmak nasip etsin dua ederim minik kıza cok güçlü olsun inşallah

Benim eşim hiç yakınlaşmak istemiyor artık canım korkuyor bende kaçınıyorum konu oraya gelmeden karnim küçükken belli olmadan iyiydik belli oldu olalı bekliyoruz hatta sabırsızlıkla doğumu bekliyor bende hiç konsantre olamıyorum yanıyorum zaten geceleri erteliyoruz romantik romantik takılıyoruz sariliyoruz felan sonra güzel güzel uyuyoruz

Ben de kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum da insan da özeniyor yine de daha herhangi bir hazırlık yapmadim ikramlık için. Dediğiniz gibi belki gidişata göre biseyler ayarlarım inşallah sağlıkla doğsun kuzuların hepsi de. İnsanda hep bir tedirginlik

Ben evet hediyelikler yaptiriyorum fakat ne annemin evine nede memleketten donunce kendi evime kimseyi almayacam onlar Ablam tarafindan eşe dosta dagitilacak Onuda yaptirmazsam icime dert olur valla
Canım keşke şu lanet hastalık olmasa da sevincimizi yakınlarımızla paylaşabilsek ben virüs biter zannediyordum güzel şeyler hayal ediyordum malesef bitmek yerine artarak gidiyor
Ablan bunları nerde dağıtacak canım dışarda mı

Ben iyiyim çok şükür süt sağıyorum biriktiriyorum sezeryan da iyi geçti şükür

Canım ben sans bileklikleri aldım... 30adet aldım aslında bir 70 80 almam lazımdı veremem diye bu skeilde aldım
Kimseyi davet etmeyeceğim.. Eve kimseyi kabul etmeyeceğim.. Annem ve kardeşlerim denk geldikleri tanıdıklara vericek. Kzıım da bile öyle olmustu 1yıl sonra bile verdiğim olmustu Kızımın apartmandan arkadaslarına vericem... Bu sekilde ayarladım.

Cok sukur bizim cevremizde kimsede virus yok Hii bulasmaz olmayacak diyemem allaha sukur ama yinede tedbirli olmak gerekiyor ablam biz memlekete donunce samimi olduklarımıza verecek bilmiyorum disardami dagitacak ama tabiki duruma gore hareket edilecek 2.dalga gelirse boyle bisey mumkun degil birde hemen dogumdan sonra dagitilacak diye bi kayde yok virusun gidisatina gore duruma bakar valla benle eşim disinda şoyle bakiyorumda herkes normal hayata dönmuş burda Hamile arkadaslarimiz tatile gidenlerimiz oldu kimsede yorum yapmadi aaa virus var sen neden tatile gidiyorsun denmedi ki herkesin kendi dusuncesi isteyen istedigini yapar bende 5 yil sonra bebegime rabbim nasip ederse kavusacam onun icin icimde kalmasin istiyorum hediyelikler curumez etmez olmadi 1 yil sonra veririz ben yaptirayimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…