Bende aynen senin gibi dusunuyorum canim birde o şans bileklerinden bende yaptiracamCanım ben sans bileklikleri aldım... 30adet aldım aslında bir 70 80 almam lazımdı veremem diye bu skeilde aldım
Kimseyi davet etmeyeceğim.. Eve kimseyi kabul etmeyeceğim.. Annem ve kardeşlerim denk geldikleri tanıdıklara vericek. Kzıım da bile öyle olmustu 1yıl sonra bile verdiğim olmustuKızımın apartmandan arkadaslarına vericem... Bu sekilde ayarladım.
Oy benim minik kuşuuumCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Cnm korkma ama normalde baş aşağı doğum pozisyonunda durması lazım şuan ters dönmüş, ben de 1 aydır gidemiyordum bu cuma gidicem bakalım durumumuz nasıl inş bi sıkıntı yoktur ve vücudumu gerince yani esneyince hemen bacaklarıma kıramp giryo ağrıdan ölüyorum o an hareket ettiremiyorum sağlıkla bi doğuraydık iyidiBenim bir skntım yok çok sükür hersey yolundaşimdilik.bacak krampları dışında o da genelde sabahları uyanınca oluyor.Son kontrolümde bebek ters duruyor dedi dr.başı asagıdamı dedim.yok yukarda başı keyfi yerinde dedi.ters ne demekki.başı yukarda olunca tersmi oluyorki.sırtımı dönük demek istediki.keyfi yerinde diyince üstelemedim
Ay çok şükür benimde cevremde de ailemde de kimsede daha görülmedi ama öyle normal hayata falan da daha dönemedik hele de tatile vs öyle ihtiyacım var ki ama şu dönemde Allah korusun kendimi bebeğimi çocuklarımı riske atamam biz çocuklarımla evde ders oyun öyle idare ettik ediyoruzCok sukur bizim cevremizde kimsede virus yok Hii bulasmaz olmayacak diyemem allaha sukur ama yinede tedbirli olmak gerekiyor ablam biz memlekete donunce samimi olduklarımıza verecek bilmiyorum disardami dagitacak ama tabiki duruma gore hareket edilecek 2.dalga gelirse boyle bisey mumkun degil birde hemen dogumdan sonra dagitilacak diye bi kayde yok virusun gidisatina gore duruma bakar valla benle eşim disinda şoyle bakiyorumda herkes normal hayata dönmuş burda Hamile arkadaslarimiz tatile gidenlerimiz oldu kimsede yorum yapmadi aaa virus var sen neden tatile gidiyorsun denmedi ki herkesin kendi dusuncesi isteyen istedigini yapar bende 5 yil sonra bebegime rabbim nasip ederse kavusacam onun icin icimde kalmasin istiyorum hediyelikler curumez etmez olmadi 1 yil sonra veririz ben yaptirayimde
O bende de oluyor bu günlerde magnezyumu iyiyim diye içmedim gece uykuda gerinince hemen kramp giriyor hemde öyle bir ağrıyor ki bıçak saplanmış gibiCnm korkma ama normalde baş aşağı doğum pozisyonunda durması lazım şuan ters dönmüş, ben de 1 aydır gidemiyordum bu cuma gidicem bakalım durumumuz nasıl inş bi sıkıntı yoktur ve vücudumu gerince yani esneyince hemen bacaklarıma kıramp giryo ağrıdan ölüyorum o an hareket ettiremiyorum sağlıkla bi doğuraydık iyidi
Tadı çıkmıyor canım ya bende çok özlemiştim hamileliği karnim büyüse diyordum hele şimdi diyorum 3. Gebelik dahası yok bugünler bir daha gelmeyecek diyorum doya doya yaşa yok olmuyor rabbim vaktine saatine eriştirsin bir an evvel atlatalım havalarında yeniden isinmasinin etkisi galiba zor geçiyor bi süpürge tutmaya kalksam eve nefes nefese kalıyorum kac kere kapatıp süpürgeyi dinleniyorumBende diuroum bir an evvel dogsaydu diye sonra tadına var bugünler bir daha gelmez diyorum. Hevesini al tadını çıkar
Ama işte her ikisi de olamıyor
Aynen Eylül ayında başlarım diye düşünmüştüm hem bebek deterjanı falan almam lazım bi kaç eksiğim var. Hem de biraz olsun havalar serinlerUfak ufak başla bence canım hem böle ne eksik kalmış görebiliyorsun
Benimde önceki alınanlar yıkandı utulendi ama sonradan alınanlar ve benim kendi çamaşırlarım kaldı yikanmadilar bende bir ara onları halledicemEvet canım şimdi bile zorlandım ileriki haftalarda daha zor olurdu. Benim herşey tamam canım eksik kalmadı. İşte yıkama işlemimiz hala sürüyor
Off o krampları hic deme valla yoruldugum günün gecesi özellikle bacaģımı her uzattığımda kramp giriyor ağlayasım geliyor resmenO bende de oluyor bu günlerde magnezyumu iyiyim diye içmedim gece uykuda gerinince hemen kramp giriyor hemde öyle bir ağrıyor ki bıçak saplanmış gibi
Evet ya benimde şu anda aynen öyle kıtır kıtır karin kaslarımı zorluyor ittiriyor dizlerimi ayaklarımı ceviz kadar elime geliyor dokununca bilemiyorum yumruk gibi bazen çıkıyor fildir fildir dönüyor son zamanları nasıl unutmuşum diyorum 1250 g bebek böyle hareket ediyor son günler bu karnim ne kadar büyüyecek hareketler daha ne kadar sert olacak kimbilirBende buaralar çok hareketli hele akşam ben elimde vuruyorum oda oraya vuruyor dedim sıpa simdi seni cikarip isiririm yani sarilip opesim geldi annesiyle oyun yapiyor minik sipam daha simdidenAllahım insallah vicdanli sevecen merhametli evlat nasip etsin hepimize vaktinde sağlıkla alalim kucagimiza
Simdiden oyun yapıyor oyle mıBende buaralar çok hareketli hele akşam ben elimde vuruyorum oda oraya vuruyor dedim sıpa simdi seni cikarip isiririm yani sarilip opesim geldi annesiyle oyun yapiyor minik sipam daha simdidenAllahım insallah vicdanli sevecen merhametli evlat nasip etsin hepimize vaktinde sağlıkla alalim kucagimiza
Bende öyle... Diyorum bu son olur ne güzel işte bak kendine foto çekin işte ne bileyim elin karnında gez filanTadı çıkmıyor canım ya bende çok özlemiştim hamileliği karnim büyüse diyordum hele şimdi diyorum 3. Gebelik dahası yok bugünler bir daha gelmeyecek diyorum doya doya yaşa yok olmuyor rabbim vaktine saatine eriştirsin bir an evvel atlatalım havalarında yeniden isinmasinin etkisi galiba zor geçiyor bi süpürge tutmaya kalksam eve nefes nefese kalıyorum kac kere kapatıp süpürgeyi dinleniyorum
Bence çok kullanışlı görünüyor en azindan bir yere kaldırılır yer kaplamaz benimki kapanır model değil diğer çocuklarımın küveti çıkarttım aşağıdan erken çıkartmış oldum banyoda kenarda duruyor ve çok yer tutuyorBanyo küveti için katlanır olan model var ya kullanışlımı acaba kullanan yada alan var mı nasıl?
Yaa o bendede oluyor sabahlari uyanirken her defasinda unutuyorum yine geriliyorum ve bacagima fena kramp giriyor normal degilmiCnm korkma ama normalde baş aşağı doğum pozisyonunda durması lazım şuan ters dönmüş, ben de 1 aydır gidemiyordum bu cuma gidicem bakalım durumumuz nasıl inş bi sıkıntı yoktur ve vücudumu gerince yani esneyince hemen bacaklarıma kıramp giryo ağrıdan ölüyorum o an hareket ettiremiyorum sağlıkla bi doğuraydık iyidi
ilk hamilelik olunca vede zor olunca o kadar hosuma gidiyorki hamilelik her anin her saniyenin tadini cikarmaya calisiyorum bilmiyorum yaaa hamilelik çokkk hosuma gitti benimBende diuroum bir an evvel dogsaydu diye sonra tadına var bugünler bir daha gelmez diyorum. Hevesini al tadını çıkar
Ama işte her ikisi de olamıyor
Amin canimAy çok şükür benimde cevremde de ailemde de kimsede daha görülmedi ama öyle normal hayata falan da daha dönemedik hele de tatile vs öyle ihtiyacım var ki ama şu dönemde Allah korusun kendimi bebeğimi çocuklarımı riske atamam biz çocuklarımla evde ders oyun öyle idare ettik ediyoruz
Canım senin de rabbim içine sindirdin herşey gönlünce olsun inşallah
ayni durumu bende yasiyorumBende buaralar çok hareketli hele akşam ben elimde vuruyorum oda oraya vuruyor dedim sıpa simdi seni cikarip isiririm yani sarilip opesim geldi annesiyle oyun yapiyor minik sipam daha simdidenAllahım insallah vicdanli sevecen merhametli evlat nasip etsin hepimize vaktinde sağlıkla alalim kucagimiza
Canim biz tedirgin bu çift olarak , önceki kızımda da gebelik boyunca nolur nolmaz diye hiç birlikte olmadık, bunda da . Doktorumuz böyle bisi demedi. Bu bizim tercihimiz.Arkadaşlar cinsel hayatınız ne durumda? Bu konuda doktorunuz birşey dedi mi? Son iki ayda cinsellik erken doğumu tetikliyor diye yazılar da oluyorum, normal doğumu kolaylastiyor diye de okuyorum. Benim eşim de yakınlaşmak istiyor sürekli ben emin olamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?