Erken doğuma sebep olabiliyor diye bende okumuştum. Bi aydır bizde bıraktık canım hem göbeğim hemde çatı ağrılarım yüzünden eşim tedirgin oluyor birde bebe anlıyormuş gibi hareket edip duruyor o anlardaArkadaşlar cinsel hayatınız ne durumda? Bu konuda doktorunuz birşey dedi mi? Son iki ayda cinsellik erken doğumu tetikliyor diye yazılar da oluyorum, normal doğumu kolaylastiyor diye de okuyorum. Benim eşim de yakınlaşmak istiyor sürekli ben emin olamiyorum
Evet Bursa’nın sıcağı biraz zorlar bi hafta sıcaklar olup serinleyecek diyorlar canım yavaş yavaş yaparsınAynen Eylül ayında başlarım diye düşünmüştüm hem bebek deterjanı falan almam lazım bi kaç eksiğim var. Hem de biraz olsun havalar serinler
Seninde çok iş kalmamış canım. İnsan bitirdikçe hafifliyor valla hep kafamda yapacaklarımı sayıp duruyordum.Benimde önceki alınanlar yıkandı utulendi ama sonradan alınanlar ve benim kendi çamaşırlarım kaldı yikanmadilar bende bir ara onları halledicem
Bebeğin nevresimleri vs hep hallettim yatak kılıfını vs hep yıkadım hazırladım kaldirdim
Erken doğuma sebep olabiliyor diye bende okumuştum. Bi aydır bizde bıraktık canım hem göbeğim hemde çatı ağrılarım yüzünden eşim tedirgin oluyor birde bebe anlıyormuş gibi hareket edip duruyor o anlarda
Arkadaşlar cinsel hayatınız ne durumda? Bu konuda doktorunuz birşey dedi mi? Son iki ayda cinsellik erken doğumu tetikliyor diye yazılar da oluyorum, normal doğumu kolaylastiyor diye de okuyorum. Benim eşim de yakınlaşmak istiyor sürekli ben emin olamiyorum
Amin inşHerkese selam arkadaşlar , yazdıklarınızı okuyorum . Ben çok bisey yazmıyorum ama herkesten haberim var hepımıze allah kolaylık versın . Doktor kontrolüm vardı 29. Haftamdayım . Bebek 40 cm 1400 gram .toplamda 4 kilo aldım henüz ben . 72 kiloyum Suan 68 ıle hamıle kalmıştım . Hamılelıgım çok güzel gecıyor . Doğal yaşamdayım köydeyım . Doğanın tam ıcınde sadece organık besleniyorum . Doğumu da Giresun’da yapacağım . İstanbul’da degıl . İnsallah normal doğum olcak . Bacak krampı en büyük sorunum su aralar . Magnezyum kullanmam gerek sanırım vitamın kullanmıyorum . Belkı bu ay başlayacağım. Bebegım erkek. Bir ay sonra odasını yapıp kıyafetlerını hazırlamak planım . Dua ediyorum herkese . Sağlıkla gelsın meleklerımız
Hediyelik, kapı süsü, isimli çikolatası falan hepsini yaptırmak istiyorum benimde ilk gebelik olunca heves ediyorum. Dediğin gibi sonradan dağıtılır zamanı yok bunun. Eşim çalışıyor çikolata falan iş yerindeki arkadaşlarına dağıtır. Virüs olmasa bile Ben zaten gurbetteyim anneler dışında kimse hemen ziyarete gelemez bizi.ben de hediyelik yaptırdım ama fiyatı uyguna geldiği için paket içinde 30tane anahtarlık vardı sadeceben misafir ya da hastaneye ziyaretçi gelecek düşüncesiyle yaptırmadım. fotoğrafçı bile sormadım hastane alıyormu diye. evde dursun hatıra olsun. elbet virüs bitecek o zaman anısı kalsın veririm arkadaşlarıma ve çevreme.
misafir vs kabul etmiyorum ama güvendiğim 2-3kapı var oralara gidiyorum bende. annemler kvalidemler de bu 3 kapının içinde.
bu arada ben kızımı kreşe başlatıyorum ayın ortasında. evde çalışma ile beraber çok zorlamaya başladı beni. artık dayanamıyorun bunalıyorum çok. eşim zaten işe gidip geliyor tam bir izolasyon yok evimizde.
Allah hepimizi korusun inş
aynen benim de eşim çalışıyor. ikimizde aynı kurumdayız ben uzaktan çalışıyorum. bende onları düşünerek çikolata ya da şeker dağıtacağım eşim vasıtasıyla. ikinci gebeliğim de olsa ilkinden çok eksiği kalmasın istedim bendeHediyelik, kapı süsü, isimli çikolatası falan hepsini yaptırmak istiyorum benimde ilk gebelik olunca heves ediyorum. Dediğin gibi sonradan dağıtılır zamanı yok bunun. Eşim çalışıyor çikolata falan iş yerindeki arkadaşlarına dağıtır. Virüs olmasa bile Ben zaten gurbetteyim anneler dışında kimse hemen ziyarete gelemez bizi.
ben de hediyelik yaptırdım ama fiyatı uyguna geldiği için paket içinde 30tane anahtarlık vardı sadeceben misafir ya da hastaneye ziyaretçi gelecek düşüncesiyle yaptırmadım. fotoğrafçı bile sormadım hastane alıyormu diye. evde dursun hatıra olsun. elbet virüs bitecek o zaman anısı kalsın veririm arkadaşlarıma ve çevreme.
misafir vs kabul etmiyorum ama güvendiğim 2-3kapı var oralara gidiyorum bende. annemler kvalidemler de bu 3 kapının içinde.
bu arada ben kızımı kreşe başlatıyorum ayın ortasında. evde çalışma ile beraber çok zorlamaya başladı beni. artık dayanamıyorun bunalıyorum çok. eşim zaten işe gidip geliyor tam bir izolasyon yok evimizde.
Allah hepimizi korusun inş
Kızlar sizler iyiden iyiye bebekle misafir kabul etmeye hazirlaniyorsunuz hediyelikler aldınız virüs hızla artıyor okulların açılacağını zannetmiyorum ama ola ki denemek için açılırsa çocuklar hastalanmasa bile okulda birbirinden alıp hepsi eve taşıyacak virüsü ve evlerde anne babalara kronik hastalara yaşlılara herkese bulaşacak tam bir kaos oluşacak gibi senaryolar aklımda dolaşıyor ben şimdiden hiç böyle hazırlıklar yapmıyorum bulunduğum yerde çok güzel şekerciler var her türlü hediyelik de yapıyorlar gidişat iyi olursa ki sanmıyorum çikolata vs yaptırırım diyorum
Kayınvalidem yardım eder banaAmin inşMaşallah canım size iyi haberler almak güzel ağrılardan magnezyum etkili vitaminde önerecektir doktor. çoğu doktor kullandırıyor. Eşyaları hazırlamakta yorucu biraz yardımcı kimse yoksa ağırlaşmadan başlamak iyi olur
Benim dahiliye dr 145 ve üstü dedi canimyuklemeden 1 saat sonra benimde 148 cıktı
2 saat sonra 113 e düştü..
dr sonucu 1 eylülde görecek diyetlik ya da insulinlik bi oran değil değil mi 113..hangisini baz aliyorlarsa artik.
Benim de hamileliği öğrendiğimde bitti,dr um hemen yasakladı,daha önce 1 kalp durma,1 düşük olduğu için riske girmeyelim dedi,,miyomum var bir de..Kızlar inanır mısınız? Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri cinsel hayatımız olmadı
Zaten doktor da bu ay , muayeneye gelir gelmez cinsel ilişkiyi önermiyorum dedi.
Of sorma geceleri kaç kere uyanıyorum ter içinde . Bi an önce serinler inşallahEvet Bursa’nın sıcağı biraz zorlar bi hafta sıcaklar olup serinleyecek diyorlar canım yavaş yavaş yaparsın
Buca tınaztepe hastanesinde yatıyo kızım ben eve çıktım şükür süt sağıyorum biriktiriyorum yarın görmeye gidicem inşallahOy benim minik kuşuuumçok erken gelmiş ama tabi ki tutunacak annesi onlar çok güçlüler. Görebildin mi hiç? Sütün geliyor mu kuzum gelmezse de hiç strese girme mamayla öyle güzel toparlanıyorlar ki şaşıracaksın bile. Çok çok geçmiş olsun canım iyi olduğunuza sevindim, inşallah daha iyi olacaksınız bizi haberdar et sık sık olur mu?
Bu arada hemşerimsin sanırım izmirli misin canım hangi hastanedesiniz?
İlk ya ondaYaa o bendede oluyor sabahlari uyanirken her defasinda unutuyorum yine geriliyorum ve bacagima fena kramp giriyor normal degilmi
ilk hamilelik olunca vede zor olunca o kadar hosuma gidiyorki hamilelik her anin her saniyenin tadini cikarmaya calisiyorum bilmiyorum yaaa hamilelik çokkk hosuma gitti benim❤❤
Amin caniminsallah bugunlerde gecer biran once
ayni durumu bende yasiyorumbende diyorum sen bi gel o elini ayagini isiracam diyorum sipa ya cok zilli bu
Rabbim bir an önce sizi kavuştursun bebişede şifa versin güçlüdür o toparlar bir an önceBuca tınaztepe hastanesinde yatıyo kızım ben eve çıktım şükür süt sağıyorum biriktiriyorum yarın görmeye gidicem inşallah
Rabbim sağ salim kavuştursun canım benim inşaallahBuca tınaztepe hastanesinde yatıyo kızım ben eve çıktım şükür süt sağıyorum biriktiriyorum yarın görmeye gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?