2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doktora sorunca Burdan da yazarmısın canım bundan çekenimiz çok sanki
Merhaba canım anca yazabiliyorum doktor vajinal muaneye yaptı rahim boyu normal bir sıkıntı gözükmüyor dedi kalsiyum ve magnezyum eksikliği olabilir test yapılsın dedi ama sonucu yarın alacağım ben sonucu almadan kullanmaya başladım zararı yok sonuçta ve sanki daha iyi gibiyim yada hafta sonu iyi hissettim evde kendimi bilemiyorum rahim ve bebek büyüyor o yüzden ağrılar olabilir diye düşünüyorum ilk gebeliğim tecrübesizim sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Kızlar inanır mısınız? Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri cinsel hayatımız olmadı
Zaten doktor da bu ay , muayeneye gelir gelmez cinsel ilişkiyi önermiyorum dedi.
Bacılar belki bana kuduruk diyeceksiniz ama alakası yok ben ilk çocuğum doğana kadar her hafta bi kere düzenli ve çok abartmadan cinsel hayatımız devam ettirdim hiç sıkıntı yaşamadım çok rahat bi doğum yapmıştım, bu oğlumdada hala devam ediyoruz henüz bi sıkıntı yaşamadım inş yaşamamda ayrıca bunu doktorlarda tavsiye ediyo ama her gebelik bir değil sizler yinede dikkatli olun

Benim de koyacak yerim yok aslında o yüzden mantıklı geldi ama sürekli katlayıp acarken zarar görüyormudur diye düşünüyorum.

İkinci de olsa yine aynı heyecan demekki

Ne yapacağım bilmem eşim girmezse ben çok yalnız hissederim ama yardımcı olma konusunda ona güvenemiyorum annem mutlaka olmalı annem gelirde kv dururmu olay çıkar çocuklarım gün sayıyor ameliyat haneden çıkınca ilk biz göreceğiz bebeğimizi diyorlar

Yani iki anne eşim ve çocuklarım en azından doğuma girerken ve sonrasında 15 20 dk bulunmalı gibi sonrasında giderler ve annem kalır sadece keşke olabilse

Merhaba canım Benimde ilk gebelik canım tecrübesizlikten her ağrıdan korkuyorum Magnezyum bana da iyi geldi ama yorgun olduğum zaman yine ağrılar artıyor. bende 10 gün sonra gidecem doktora ağrılar akıntılar çok sorum var

Canim cok cok gecmis olsun atlaticaktir merak etme dualarimiz seninle

Biz devam ettik bu haftaya kadar haftada bir de olsa. Bir kanama ya da zorlu bir durum oluşmadı ama bundan sonra doktora bir soracagim, son iki ay kaldı çünkü. Bir yandan yürüyüş ve cinsellik normal doğuma yardımcı oluyor da deniyor. Bir yandan göbek aldı başını gidiyor tabiki. Eşim anlayisli benim de ama benden daha istekli bir de aradaki bağı koparmayalim diye dusunduk. Bakalım son iki aya girince ben erkenden uyur oldum zaten. Sanki cinsel dürtüler de azaldı gibi ben de. Hormonlardan sanirim

Buca tınaztepe hastanesinde yatıyo kızım ben eve çıktım şükür süt sağıyorum biriktiriyorum yarın görmeye gidicem inşallah
Tez zamanda kavuşun sağlıkla insallah. Arkadaşımın bebeği de erken gelmişti. Sizin gibi sütünü sağdı götürdü hastaneye. Çıktı şimdi sağlıklı bebek de. Sizinki de öyle olacak merak etmeyin. Erkenden gelmek istemiş minnoş

Canım dualarımız sizinle inşallah en kısa sürede sağsaglim çıkar bebişin hastaneden

Benim de hamileliği öğrendiğimde bitti,dr um hemen yasakladı,daha önce 1 kalp durma,1 düşük olduğu için riske girmeyelim dedi,,miyomum var bir de..

Aynı şekilde, bir düşük yaşadığımdan dolayı riske atmak istemedik.
Bir de arayı uzatmadan kürtajdan iki ay sonra hamile kaldım.
O acıyı tekrar yaşamamak adına çok dikkatli olmaya çalışıyoruz.

Hehe iyimiş
Haklısın her gebelik bir değil. İnşallah doğumumuz rahat geçer.
Sağlıkla bebişlerimize kavuşmak dileğiyle

Kızlar kimseyi üzmek istemem ama bi kaç gündür çok etkilendiğim için aklıma geldikçe ağlıyorum. Tabi normalde de üzüleceğim birşey ama bu ara hormonlarım tavan yaptı galiba. İzlediğim şeyin detayını anlatmayacam eminim herkes çok üzülür. burda konuşuyoruz annelik ne kadar güzel evlat için hazırlıklar tatlı telaşlar. Ama annelik duygusundan yoksun insanları görünce çok şaşırıyorum nasıl olabilir diye o çocuklar için çok üzülüyorum

Eşinizden çok anneniz kesinlikle daha iyi yardımcı olur .
Kv hep öyle ama heveslenmesi güzel
Ne yazık ki kötü bir dönemden geçiyoruz. Allah herkese sağlık versin.
Hastaneler bu konuda çok titiz.
Böyle devam ederse , bir refakatçi olarak bende annemi düşünürüm.

Benim bebegimde asiri hareketli kizlar ne gece ne gunduzumuz nede aksamimiz var.bende hastane icin bisey yapmicam sadece kapi susu yaptim birde balin standi alicam 2 adet hastanenin oda kapisinin disina koyucam.Hediyelik icin dusunuyorum mumlar var onlardan sadecw kendi ailem icin dusunuyorum 20 adet felan cikolata yaptiririm buyuk ihtimalle kimse gelmese bile dagitmak iyidir diye dusunuyirum olmadi kendimiz yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…