- 2 Mart 2013
- 447
- 403
- 123
Merhaba canım anca yazabiliyorum doktor vajinal muaneye yaptı rahim boyu normal bir sıkıntı gözükmüyor dedi kalsiyum ve magnezyum eksikliği olabilir test yapılsın dedi ama sonucu yarın alacağım ben sonucu almadan kullanmaya başladım zararı yok sonuçta ve sanki daha iyi gibiyim yada hafta sonu iyi hissettim evde kendimi bilemiyorum rahim ve bebek büyüyor o yüzden ağrılar olabilir diye düşünüyorum ilk gebeliğim tecrübesizim sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız inşallahDoktora sorunca Burdan da yazarmısın canım bundan çekenimiz çok sanki
Bacılar belki bana kuduruk diyeceksiniz ama alakası yokKızlar inanır mısınız? Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri cinsel hayatımız olmadı
Zaten doktor da bu ay , muayeneye gelir gelmez cinsel ilişkiyi önermiyorum dedi.
Benim de koyacak yerim yok aslında o yüzden mantıklı geldi ama sürekli katlayıp acarken zarar görüyormudur diye düşünüyorum.Bence çok kullanışlı görünüyor en azindan bir yere kaldırılır yer kaplamaz benimki kapanır model değil diğer çocuklarımın küveti çıkarttım aşağıdan erken çıkartmış oldum banyoda kenarda duruyor ve çok yer tutuyor
Yaa o bendede oluyor sabahlari uyanirken her defasinda unutuyorum yine geriliyorum ve bacagima fena kramp giriyor normal degilmi
İkinci de olsa yine aynı heyecan demekkiaynen benim de eşim çalışıyor. ikimizde aynı kurumdayız ben uzaktan çalışıyorum. bende onları düşünerek çikolata ya da şeker dağıtacağım eşim vasıtasıyla. ikinci gebeliğim de olsa ilkinden çok eksiği kalmasın istedim bende
Ben artık Bursa’da değilim ama bu zamana kadar çok çektim nemli sıcağından hamilelikte Allah yardımcın olsunOf sorma geceleri kaç kere uyanıyorum ter içinde . Bi an önce serinler inşallah
Ne yapacağım bilmem eşim girmezse ben çok yalnız hissederim ama yardımcı olma konusunda ona güvenemiyorum annem mutlaka olmalı annem gelirde kv dururmu olay çıkar çocuklarım gün sayıyor ameliyat haneden çıkınca ilk biz göreceğiz bebeğimizi diyorlarKimse gelemeyeceğinden dolayı aynı şekilde dayanamayıp 15 adetlik magnet yaptırdım. Biliyorum hastanem organizasyoncu dahil dışardan kimseyi kabul etmiyor. Ama ne yapayım ister istemez çok özeniyorum.
Az adet çikolata alıp süsleme yaparım kendi çapımda :) Fotoğraflandırmak istiyorum. Güzel bir anı kalsın diye.
Bazı hastanelerin kendi fotoğrafçısı var anlaşmalı.
Gerçekten çok zor süreç yaşıyoruz. Allah hepimizi korusun
Kesinlikle haklısınız. Gittiğim hastaneye de danıştım. Kimseyi kabul etmeyeceklerini hatta Kasım'a kadar da bu durumun böyle devam edeceğini söyledi. Bir refakatçi olacakmış.
Ah ne diyorsun sen 3. De olsa ilk gibi yolları gözleniyor sanki hiç olmamış bebek görmemiş büyütmemiş gibi evcek göbüş seviyoruzİkinci de olsa yine aynı heyecan demekki
Merhaba canım Benimde ilk gebelik canım tecrübesizlikten her ağrıdan korkuyorumMerhaba canım anca yazabiliyorum doktor vajinal muaneye yaptı rahim boyu normal bir sıkıntı gözükmüyor dedi kalsiyum ve magnezyum eksikliği olabilir test yapılsın dedi ama sonucu yarın alacağım ben sonucu almadan kullanmaya başladım zararı yok sonuçta ve sanki daha iyi gibiyim yada hafta sonu iyi hissettim evde kendimi bilemiyorum rahim ve bebek büyüyor o yüzden ağrılar olabilir diye düşünüyorum ilk gebeliğim tecrübesizim sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Canim cok cok gecmis olsun atlaticaktir merak etme dualarimiz seninleCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Tez zamanda kavuşun sağlıkla insallah. Arkadaşımın bebeği de erken gelmişti. Sizin gibi sütünü sağdı götürdü hastaneye. Çıktı şimdi sağlıklı bebek de. Sizinki de öyle olacak merak etmeyin. Erkenden gelmek istemiş minnoşBuca tınaztepe hastanesinde yatıyo kızım ben eve çıktım şükür süt sağıyorum biriktiriyorum yarın görmeye gidicem inşallah
Bende 55ile basladım, dün tartıldım 64üm...Bende tartiya ciktim bugun cikmaz olaydim gecen hafta 79a yakindi bugun de 80.00 di cikmicam bidaha su an tam 10 kilo almis oldum
Canım dualarımız sizinle inşallah en kısa sürede sağsaglim çıkar bebişin hastanedenCuma günü bebeğin hareketlerinde azalma hissettim gittim suyu azalmış gelişimi yavaşlamış kalp atışları düşmeye başladı acil sezaryen oldum kızım şuan küvezde daha çok çok küçük nolur dua edin sıkıca tutunsun hayata
Benim de hamileliği öğrendiğimde bitti,dr um hemen yasakladı,daha önce 1 kalp durma,1 düşük olduğu için riske girmeyelim dedi,,miyomum var bir de..
Bacılar belki bana kuduruk diyeceksiniz ama alakası yokben ilk çocuğum doğana kadar her hafta bi kere düzenli ve çok abartmadan cinsel hayatımız devam ettirdim hiç sıkıntı yaşamadım çok rahat bi doğum yapmıştım, bu oğlumdada hala devam ediyoruz henüz bi sıkıntı yaşamadım inş yaşamamda ayrıca bunu doktorlarda tavsiye ediyo ama her gebelik bir değil sizler yinede dikkatli olun
Evet hep aynıdır eminim çok güzel bir duyguAh ne diyorsun sen 3. De olsa ilk gibi yolları gözleniyor sanki hiç olmamış bebek görmemiş büyütmemiş gibi evcek göbüş seviyoruz
Ne yapacağım bilmem eşim girmezse ben çok yalnız hissederim ama yardımcı olma konusunda ona güvenemiyorum annem mutlaka olmalı annem gelirde kv dururmu olay çıkar çocuklarım gün sayıyor ameliyat haneden çıkınca ilk biz göreceğiz bebeğimizi diyorlar
Yani iki anne eşim ve çocuklarım en azından doğuma girerken ve sonrasında 15 20 dk bulunmalı gibi sonrasında giderler ve annem kalır sadece keşke olabilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?