2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızımda 63 ile doğum yapmıstım sanırm 70leri göreceğim ben..
Karnında bir top var gbi zaten kol bacak normal
Oglumu 52 kiloyla hamile kalip 72 ile doğurmuştum
2 yil.sonra kizimi 57 kiloyla hamile kalip 70 kiloyla
3 numaramla 70 kiloyla hamile kalip su an 80 daha 2 ay var normalde kilo almayan yapim vardi kizimla arada 8 sene var bu arada yas gectikce kilo aliyom galiba daha 31im

Evet bende 31 im iki çocuğu da 50 den 65 e doğurdum bunu da heralde 60 dan 75 e gidiyor

amin canim tecrubeli olmak bi başka Allah seninde yardimcin olsun 2 bebekte iyi ya bıcır bıcır olacaklar

Bencede biz oturup aglayalim yada aglamayalim 3 cocuklu olcaz ikimizde peslerinde kosmaktan eririz yaa umitliyim ben
Ben öyle bir gazla bekliyorum ki emzirmek bana çok kilo verdiriyor birde spora yazilicam şu anda diyet yapamamanın verdiği hırsla gün sayıyorum sutum kesilmeyecek şekilde beslenip en kısa sürede vericem inşallah diyet yapmak benim işim

Yaa bunlar çok tatlı
Bende pembe rengini çok beğendim.
Bu tür şeylere baktıkça içim kıpır kıpır oluyor.
Kapının önüne bende koyayım bari
Odada masa yapmicam malum ziyaretci olmicak esim doktorun odasina bile hic girmedi okadar sıkı esenler medipol hic bisey yapmadanda durmam bu mantikli geldi bana

Bende 30um.oldum olası kilo problemim hiç olmadı hayatımda 60ları kızıma hamile iken gördüm şok olmustum
Kızımda 50kilo ile hamile kaldım... 63ile doğum yaptım..
Bu bebeğimde 55ile hamile kaldım ama bunda da 70lerin şokunu yaşayacağım sanırm...
Demek istediğim hep zayıftım ideal kilom 58 60 civarı...
Bünye ile ve doğum sayısı ile çok alakalı bu kilo....
Yne de dikkat etmek gerekiyor canım elinden geleni yap...

Evet ya ne kadar dikkat edersek sonrası o kadar kolay olur bizim icin

Odada masa yapmicam malum ziyaretci olmicak esim doktorun odasina bile hic girmedi okadar sıkı esenler medipol hic bisey yapmadanda durmam bu mantikli geldi bana

Bence de kapının önünde havalı görünür .
Masayı da abartmadan süsleme yapmayı düşünüyorum.O da fotoğraflandırmak için ...
Arada organizasyonlar ne yapmış diye bakıyorum.
Ama abartılı şeyler hoşuma gitmiyor. Ne kadar sade o kadar güzel.

Benim 3. Oldugu icin bazi seylerde hevesimi aldim ama ozamanlar masa yapma populer degildi gecen yil yigenim oldu ozaman ona yaptik istedigimiz gibi herkes organizasyonmu tuttunuz demisti foto kayitliysa resim atiyim canim fikir olir erkek anneleri icin

Eklentiler

• 20190619_074217.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 20190619_073934.webp
    24 KB · Görüntüleme: 43
  • 20190619_073924.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 20190619_073535.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 20190619_073530.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…