2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hadi bakalim iyi olmuş canım kaygın gitmis

Canım emzirirken spor yapmak kaslarda bir çeşit asitin birikmesine ve sütün ekşimesine sebep oluyor. Bundan dolayı da bebek emmeyi bırakıyor. Benim çok arkadaşımın başına geldi. Tabi senin tercihin, belki biliyorsundur ama aklımda kalan bi bilgiydi söyleyeyim dedim. Diyet de sütü azaltıyor biliyorsun. İnşallah bol bol sütlerimiz olur artırmak için uğraşıp strese girmeyiz. İlk çocuğumda sütsüzlükten çok çekmiştim. Artsın diye yiyip içmediğim şey kalmamıştı sonuç doğuma gittiğim kilodan daha çok kilo almıştım sonra da kaldı işte zaten az olan süt tamamen bitmesin derken ikinciye hamile kaldım dombil dombil geziyorum

Bnm sütüm çok olur hep canım inşallah bunda da çok olur çok moral bozuklukları sıkıntılar yaşadım iştahsızlık vs hiç yiyemezdim bazen ama sütüm akar giderdi o yüzden ne spor ne diyet yapmadım kolayca giderdi doğum kiloları dediğin şeyi de hiç bilmiyorum ama hiç de duymadım hem emziren hem spor yapan çok kişi var aslında arkadaşına özel birşey olmalı yada çok ağır spor yapmış olmalı dediğin şey laktik asitse eğer o alışmadan aniden yoğun spor yapmaktan olur ağrıda yapar

Bende balon düşünmüştüm çok hoş görünüyorlar . İnternetten mi sipariş vereceksiniz nasıl olacak . Uçan balın mu oluyor
Yok bunlar normal balon maliyeti cok düşük bizim burda satiliyo ama internwt daha ucuz tam sute arastimadim bi kac gun icinde bakicam insallah dedigim gibi helyumlu balon deil normal

Haklısın bünye meselesi . Ben 52 idim hamile olduğumu öğrendim. İlk zaman 49 a düştüm. Bugün tartıldım 57 yim ilk defa bu rakamı görüyorum tartıda bakalım ne kadar alcam daha

En son ocak ayında olmuştu ameliyattan önce sonra ameliyatliyim diye yapmadık şubatta transfer sonra bebek kanamalar doktora sorsak belki onaylardı ama hiç yanaşmadık .Geçen soruyordu doğumdan sonra kanama ne zaman biter kanama bitse bile 40 gün beklemek gerek falan sesli düşünüyordu garibemm ☺☺

Maalesef canım görünce kahroluyorum nasıl bir vicdan bi erkek için ahirette sınavları agir olacak. Sokakdaki hayvanlar onlardan bin kat daha iyi anne

Virüs yayılsa da ben herşeyini yaptıracağım kızlar kapi süsü sipariş verdim modeli ekliyorum ledli çift isim olacak .Ikramlik olarak çikolata hediye olarak da şu magnetten yaptıracağım Bir çok rengi var bunlar evde kalacak .Birde en büyük hayalimdi bir gün bende hastane de doğum yataginda yatmak nasip olursa ayak ucunda yatağın uçan balonlar bağlamak isterdim helyum gazıyla doldurulmus mavi gri balonlar alacağım gelirken orda bırakırız ev içinde bi kaç tane alır yatagimin başına bağlarım
Hastaneye ziyaretçi kısa süreli gelebilir dediler bana camekandan gosteriyorlarmis büyükler o şekil görür eve de annem kız kardeşim kayinvalidem dedesi amcaları yengeleri illaki gelir . Cok kabalik defiliz zaten herkes ailesiyle 3 kisi halinde gelebilirler bizimkiler virüs konusunda çok dikkatli gelse bile maske siperlik ellerinde dezenfektanla oturup yerinden kipirdamadan az durur giderler bebeğin old odaya kimseye sokmam salonda otururlar gittikten sonrada ev yine havandirilir temizlenir. Bunlar dışında kimseyi kabul etmeyeceğim.Esimin tarafından gelmek isteyen var şimdiden yol yapıyorlar bebiş doğsun geliriz diye maalesef kimseyi kabul edemeyeceğim dedim.Hatta bayramda yazmıştım oturmaya gelmek istiyorlar bütün gün dışarıdalar maske taktıkları yok bana gelmek istiyorlar tatilini köyüne vs gittiler Şimdilik bu şekil düşündüm.

Eklentiler

• Screenshot_20200827-114811_Instagram.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20200831-054634_Chrome.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20200831-054514_Instagram.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 57
Benim akıntım da sıvılaştı afedersiniz ama rengi sarı bende sürekli çamaşır değiştiriyorum doktor vajinal enfeksiyon deyip fitil vermişti ama değişmedi hiç tedirgin oluyorum bende
Benimde çok fazla bende değiştiriyorum sürekli peceteye sildigimde yeşilimsi sarımsı camasirda beyaz duruyor . Enfeksiyon yok ama iki gündür de acayip kaşıntı var deli olcam
Benim de en başından beri sarımsı akıntım oluyor. Dr uma sürekli söylüyorum kaşıntı be koku olursa kültür alıp tahlil yaparız dedi. İkisi de yok zaten. Ayrıca rahmin böyle temizlenmesi. İyidir dedi. Sizinki tahlil yapmadan nasıl verdi fitil

En güzeli canım yapmak istediklerini yaptır içinde kalmasın ben de kapı süsü magnet hediyelik onları araştırıyorum
Hastaneye süsleme olarak ne götürürüm ona karar veremedim esas süslemeyi evde yapmayı düşündük aslında ziyeretçi kabul etmeyeceğiz ama yine de evin kapısında evin bir köşesinde süsler olsun istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…