2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Daha önce tahlil yaptığında az miktarda enfeksiyon var demişti ozaman ilaç vermişti şimdi durumu anlattığımda bida gerek duymadı daha önce varlığını bildiği için fitil verdi temizlesin diye. Benim doktorum afedersin çökeleksi bi beyaz taneleri olursa mantar şüphesi olur hemen ara dedi. İdrarda yanma hep sıkışıkmış hissi olursa da idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi

Kesinlikle kimse gelmese bile kendin için yap tülden kapı susluyorlar ya ondan da yapicam .Evi süslemek daha mantıklı 1 hafta kadar baktıkça bizi mutlu eder.3 lü sunum ikramlıkliklar var görmüşsündür illaki gümüşü sarısı oluyor bende yok ondan almayi düşünüyorum evinde varsa masayida süsleyebilirsin içine çikolatani lokumunu badem şekerlerini vs ne koyacaksan ondan da koyubikirsin bide lohusa şerbeti de yapicam O büyük şişelerden var bende kimse içmezse ben içerim

mrb kızlar yıllık izindeydim 2 haftadır. bu hafta esim basladı ben bu haftada evdeyim sonraki hafta ise baslayacam ins. cok okuyamadım simdi geri kaldığım yerleri okudum 35yagmur35 allah yardımcınız olsun sağ salim kızınla beraber sağlıkla taburcu olursun ins kzum.

bu hafta evdeyken belki kıyafetleri yıkarım dedim. minoris almıstım indirimden ilk aylarda onunla yıkayacağım ama once makıneyi bi bos calıstırayım diyorum. 30 da yıkayacağız demi?

bir de ben hic 10 hastane cıkısı almadım 3-4 tane 5 li aldım yeter diye düsünüyorum cunku battaniye de aldım yine 4-5 tane 10luların icinden cıkan o kruvaze yarım ic zıbın yok bende teklı satılıyor galiba ama link bulamadım bir kac tane ondan alcam bir kac tane de eldiven ins.

oyy maşallah hem bebiş iyi hem az kilo ile bu zamana gelmissiniz..
kilo takıntım hep vardı hala var.. 63 ile baslayip 76 ya ulaştım ki yarin kontrolüm 78 olmusumdur..
kutsal kilolar bunlar diyerek bende kendimi avutuyorum
dediginiz gibi saglikla gelsin bebişler

Lohusa şerbeti önemli olmazsa olmaz o illaki bir iki çat kapı gelen olacaktır diye düşünüyorum bunlara ek olarak küçük şişelerde kolonya yaptırmayı düşünüyorum sonuçta bozulacak birşey değil pandemi hafifler ziyaretler başlarsa o zaman bile hediye edebilirim diye düşündüm

Kızlar inanır mısınız? Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri cinsel hayatımız olmadı
Zaten doktor da bu ay , muayeneye gelir gelmez cinsel ilişkiyi önermiyorum dedi.

iyiymissss..
benim ilk gebelik düşük ile sonuclaninca eşim bendeki korkuyu gördü 2 ay ilişmedi bana dr ilk muayenede bir sorun yok demesine rağmen..
10 günde 2 haftada 1 ile gecistiriyorum artik..ben dr a soramam bunu iyi hatirlattin 6 ay bitti sormak lazım.

Aynen canım ekşimez kokmaz sonrasında verirsin inşallah

Bende yaptım valla içimde kalmasın diye illaki fotoğraf çekeriz nasip olursa hepsini kendim yapıyorum zaman geçiririm diye küvez eteklwriyle terliği bitirdim paylaştım sizinle de şimdi takı yastığını yapıyorum o daha bitmedi

Eklentiler

• 3B933A3D-827E-4D15-A3B3-01CAEB854CF7.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 2C0E3349-ED4D-43E7-ACE3-225BE94FF3C2.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 7C972DFD-8A07-456D-9E4E-1D9B0759E937.webp
    87,4 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar ben dün bir anda bulanık görmeye başladım 10-15 dakika sürdü başıma ağrı girdi evde tansiyon aleti yoktu hemen eczaneye gittik tansiyon normal çıktı. Sabahta aynı şeyi yaşadım doktoruma sordum tansiyon düşüklüğünden olabilir endişe etmeye gerek yok dedi. Dün geceden beri kasıklarımda da hafif ağrı var halen geçmedi.Daha önce hiç kasık ağrısı olmamıştı. Onun için muayene etmem gerekir dedi. Çarşamba günüydü normalde kontrolümüz bugüne aldım inşallah bir sıkıntı yoktur ya insan herşeyden tedirgin oluyor

Maşallah ne kadar yeteneklisin canım ellerine sağlık çok güzel olmuş renklerin uyumu süper güzel günlerde kullan inş

Ellerine sağlık sahane olmuslar yap tabi ikiz annesi olmak kolay mı hakkındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…