- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Daha önce tahlil yaptığında az miktarda enfeksiyon var demişti ozaman ilaç vermişti şimdi durumu anlattığımda bida gerek duymadı daha önce varlığını bildiği için fitil verdi temizlesin diye. Benim doktorum afedersin çökeleksi bi beyaz taneleri olursa mantar şüphesi olur hemen ara dedi. İdrarda yanma hep sıkışıkmış hissi olursa da idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediBenim de en başından beri sarımsı akıntım oluyor. Dr uma sürekli söylüyorum kaşıntı be koku olursa kültür alıp tahlil yaparız dedi. İkisi de yok zaten. Ayrıca rahmin böyle temizlenmesi. İyidir dedi. Sizinki tahlil yapmadan nasıl verdi fitil
Fiyatına henüz dikkat etmemiştimÇok güzel gözüküyor ama pahalı ya plastik sonuç da ben ondan alamiycam
Kesinlikle kimse gelmese bile kendin için yap tülden kapı susluyorlar ya ondan da yapicam .Evi süslemek daha mantıklı 1 hafta kadar baktıkça bizi mutlu eder.3 lü sunum ikramlıkliklar var görmüşsündür illaki gümüşü sarısı oluyor bende yok ondan almayi düşünüyorum evinde varsa masayida süsleyebilirsin içine çikolatani lokumunu badem şekerlerini vs ne koyacaksan ondan da koyubikirsin bide lohusa şerbeti de yapicam O büyük şişelerden var bende kimse içmezse ben içerimEn güzeli canım yapmak istediklerini yaptır içinde kalmasın ben de kapı süsü magnet hediyelik onları araştırıyorum
Hastaneye süsleme olarak ne götürürüm ona karar veremedim esas süslemeyi evde yapmayı düşündük aslında ziyeretçi kabul etmeyeceğiz ama yine de evin kapısında evin bir köşesinde süsler olsun istiyoruz
Herkese selam arkadaşlar , yazdıklarınızı okuyorum . Ben çok bisey yazmıyorum ama herkesten haberim var hepımıze allah kolaylık versın . Doktor kontrolüm vardı 29. Haftamdayım . Bebek 40 cm 1400 gram .toplamda 4 kilo aldım henüz ben . 72 kiloyum Suan 68 ıle hamıle kalmıştım . Hamılelıgım çok güzel gecıyor . Doğal yaşamdayım köydeyım . Doğanın tam ıcınde sadece organık besleniyorum . Doğumu da Giresun’da yapacağım . İstanbul’da degıl . İnsallah normal doğum olcak . Bacak krampı en büyük sorunum su aralar . Magnezyum kullanmam gerek sanırım vitamın kullanmıyorum . Belkı bu ay başlayacağım. Bebegım erkek. Bir ay sonra odasını yapıp kıyafetlerını hazırlamak planım . Dua ediyorum herkese . Sağlıkla gelsın meleklerımız
Lohusa şerbeti önemli olmazsa olmaz oKesinlikle kimse gelmese bile kendin için yap tülden kapı susluyorlar ya ondan da yapicam .Evi süslemek daha mantıklı 1 hafta kadar baktıkça bizi mutlu eder.3 lü sunum ikramlıkliklar var görmüşsündür illaki gümüşü sarısı oluyor bende yok ondan almayi düşünüyorum evinde varsa masayida süsleyebilirsin içine çikolatani lokumunu badem şekerlerini vs ne koyacaksan ondan da koyubikirsin bide lohusa şerbeti de yapicam O büyük şişelerden var bende kimse içmezse ben içerim
Bana uzaktan eğitim verilmediKızlar idari izinde olan öğretmenlerden uzaktan eğitim yapan var mi
Kızlar inanır mısınız? Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri cinsel hayatımız olmadı
Zaten doktor da bu ay , muayeneye gelir gelmez cinsel ilişkiyi önermiyorum dedi.
Kızlar doktor kontrolleri ne zaman sıklaşıyor 2 haftada bire düşücek yahu
bana yapmışlar simdi gordumBana uzaktan eğitim verilmedi
Aynen canım ekşimez kokmaz sonrasında verirsin inşallahLohusa şerbeti önemli olmazsa olmaz oillaki bir iki çat kapı gelen olacaktır diye düşünüyorum bunlara ek olarak küçük şişelerde kolonya yaptırmayı düşünüyorum sonuçta bozulacak birşey değil pandemi hafifler ziyaretler başlarsa o zaman bile hediye edebilirim diye düşündüm
Bende yaptım valla içimde kalmasın diye illaki fotoğraf çekeriz nasip olursaKesinlikle kimse gelmese bile kendin için yap tülden kapı susluyorlar ya ondan da yapicam .Evi süslemek daha mantıklı 1 hafta kadar baktıkça bizi mutlu eder.3 lü sunum ikramlıkliklar var görmüşsündür illaki gümüşü sarısı oluyor bende yok ondan almayi düşünüyorum evinde varsa masayida süsleyebilirsin içine çikolatani lokumunu badem şekerlerini vs ne koyacaksan ondan da koyubikirsin bide lohusa şerbeti de yapicam O büyük şişelerden var bende kimse içmezse ben içerim
Canım ben 32 de çalışamaz raporu alacağımı söylemiştim haftaya da raporu almış olacağım belki ondan vermedilerbana yapmışlar simdi gordum
Daha oncede hic yapmamistim
Maşallah ne kadar yeteneklisin canım ellerine sağlık çok güzel olmuş renklerin uyumu süper güzel günlerde kullan inşBende yaptım valla içimde kalmasın diye illaki fotoğraf çekeriz nasip olursahepsini kendim yapıyorum zaman geçiririm diye küvez eteklwriyle terliği bitirdim paylaştım sizinle de şimdi takı yastığını yapıyorum o daha bitmedi
Ellerine sağlık sahane olmuslar yap tabi ikiz annesi olmak kolay mı hakkındırBende yaptım valla içimde kalmasın diye illaki fotoğraf çekeriz nasip olursahepsini kendim yapıyorum zaman geçiririm diye küvez eteklwriyle terliği bitirdim paylaştım sizinle de şimdi takı yastığını yapıyorum o daha bitmedi
Olabilir cnmCanım ben 32 de çalışamaz raporu alacağımı söylemiştim haftaya da raporu almış olacağım belki ondan vermediler
Amin inşallah çok sağolun hepimiz aldıklarımızı yaptıklarımızı güzel günlerde kullanalım inşallahMaşallah ne kadar yeteneklisin canım ellerine sağlık çok güzel olmuş renklerin uyumu süper güzel günlerde kullan inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?