2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
hayırlı olsun canım
inşallah bir an önce anneciğinin kollarına kavuşsun güzel kızın
iyi haberlerini bekliyoruz

Banada vrmis cnm eger hep boyle evden devam ederse 32de calisabilir raporumu alacaksin
Evet canım.. Ben bildirmiştim uzaktan eğitim olursa beni dahil edin hocam diye yazdım. İdari izindeyken bile ddim o da tamam hocam siz bilirsiniz demişti...
Dahil etmiş.
32'de çalışabilir raporu alacağım 14 eylülde çalışabilir olarak göreve başlıyor oluyorm...

bakanliktan gelen yazida idari izinli öğretmenlerden evde uzaktan egitime katilmasi gerekiyormus ben birsey talep etmedim kendileri yazmislar

Eveeet bende anlamazdım elimle tutardım dursun diye ekşi ve acı yiyince olurmuş daha çok

Merhaba. Böyle bir hakları var mı ya idarenin? İdari izin dediğiniz çalışmama durumu değil mi? Benm de 2 hafta sonra idari iznim başlayacak. Müdür evden ders ver diyor.
Ben kendim sectim canım.....
Ama bilmiyorum bizler normalde dahil oluyor muyuz?

Ben varım canım dogum iznime ayrılmadıkca öğretmen isteyemiyorlarmış. Rica ettiler okula gelmeden canlı ders yapar mısınız diye. Brnde kabul ettim. Öğrencilerim mağdur olsun istemem
Bende kendim bu teklifte bulundum hocam
Uzaktan oldugu sürece izinli de olsam her seye dahil olurum ddim
Bize de görevlendirme 2hoca gelecek görünüyor ben gitmeden peki naısl istemişler? 1hoca gelebilirdi ihtiyaç vardı ama 2.hoca nasıl geliyor onu anlayamadım bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…