2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merabalar kizlar coranayi cevrende okadar cok duymaya basladimki korkmaya basladim disariya cikmiyoruz ama esim ogretmen seminerdir falan disarda titiz davraniyo ama nasil bulastigi hakkinda kesin sonuclar yok hayirlisiyla bi dogursaydik saglicakla bir an once su salginin tedavisi bulunmasi dilegiyle

Eveeet bende anlamazdım elimle tutardım dursun diye ekşi ve acı yiyince olurmuş daha çok
Şuan hissettiğim o mu yanii
Ben de hıçkırığı nasıl hissedeceğimi bilmiyordum doktor bebeğin hıçkırıyor mu artık diye aorunca ben de nasıl birşey olması gerektiğini bilmiyorum demiştim o da karnın seğirir gibi olur düzenli hafif ritmik vuruşlardır deyince farkettim hıçkırdığınıben normal tekme atıyor sanıyordum

Kuzum korkma bu sen de anksiyeteye sebep olur o da iyi bir şey değil hamile için. Benim en yakın iki arkadaşım ve ailesine bulaştı çok şükür hepsi çok hafif atlattılar grip gibi oldular burunları akmadı eklem ağrıları ve tat koku almada sorun yaşadılar bir de halsizlik oldu . Birinin 7 kişilik ailesine diğerinin 2 kişilik ailesine bulaştı ama geçti bile. Evet bize inşallah bulaşmaz ama yüreğini rahat tutmaya çalış

Çok teşekkür ederim hepımız sağlıkla doğuralım ınsallah

Gittin mi canım

Selam ogretmenlerim biz bugun basladik odevlere öğretmenimiz bizim cok ustumuze düşüyokitap aldirdi bile.

Eklentiler

• IMG-20200831-WA0020.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 20
Henüz gidemedim saat 19.00’a randevu verdiler canım tedirgin tedirgin bekliyorum ama bebeğim arada hareket ediyor çok şükür o yüzden biraz rahatlıyorum.
bugün kağan kocatepenin bi videosunu izledim 28 haftadan sonra bebeklerin davranış aışkanlıkları değişiyormuş daha az veya daha çok hareket edebilirlermiş tabi sen yine de bi doktora görünmelisin ama çok da tedirgin olmamaya çalış stres iyi değil :/
videoyu buraya bırakıyorum

Evet hocam temas etmeden evden calışmak hiç zoruma gitmez. Daha önce yapmadım hiç bilmiyorum nasıl olacak.
Sizden baska acık var mı ki?belki ilden ile değişiyordur .
Bana direkt vermisler listede ismini gördüm bende
Bi sorsaymışlar daha nazik bir hareket olurdu. Ama idari izinliylen görev verebiliyormuşlar.

bakanliktan gelen yazida idari izinli öğretmenlerden evde uzaktan egitime katilmasi gerekiyormus ben birsey talep etmedim kendileri yazmislar
Merhaba ben aralık forumundayım ama kasımda doğum olacak gibi ,o yuzden burayı da takip ediyorum. Ben de öğretmenim canlı ders tanımlanmış bana ben de idari izne çıktığımı hatırlatınca sildiler derslerimi. Istirahatteyiz çünkü.. Ek ders de almıyoruz diye biliyorum. Sanirim zorunlu degil

Merhaba bakanlığın yaziisni atti mudur idari iiznliler evden uzkatan egiitm verebilir yazıyordu

İdari izinde ekders ödemesi yapılır

Peki hocam idari izinliyken ekders de alıyor musunuz?
Hocam seminer ekders ini alacağız
Ama ders verilmediği sürece diğer ekders leri alamıyorsunuz..
Şu an uzaktan eğitim ekderslerini alacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…