Başı büyük diye ne dediler de korkuttular canım benim de ayrıntılı ultrasonda herşey normaldi ama 2 kontrol oldu baş ölçüsünün haftasına göre 1 hafta önde gittiğini söylüyor. Diğerleri de geriBenim de kızımda 10 gün önde başı büyük filan diye çok korkuttular hatta hastane değiştirdim çok fazla gereksiz özel test tahlil yapmak istiyorlardı. Son haftalara kadar büyük dediler ama 3300 doğdu gayet ortalama. Yani ultrason %100 hesaplama yapamıyo. İçini ferah tut dengeli güzel beslen inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ah canım çok geçmiş olsunÇok sağol canım izledim aslında benim hareketlerden dolayı bir tedirginliğim olmadı kızım kıpır kıpır zaten çok şükür. Bulanık görme ardından kasık ağrısı olunca korktum. Muayene oldum vajinal muayene de yaptı bir sıkıntı yok şükür. Sadece bebeğimin gelişimi, boyu kilosu 7-10 gün kadar geride. Artık 2 haftada bir çağırdı kontrole inşallah bir dahakine haftasına baya yaklaşmış olur üzüldüm ağladım gelince. Çok iştahlı değilim benim yüzümden olabilir diye
Telefondan bilgi almaya çalışıyorum çoğuna ulaşamadım bi tek telefonda medicana hastanesi herseye tek tek yanıt verdi.Yeni dogan ünitesi varmış canım. Dogum ücreti 4000 civarı sanırım ama eylülde fiyat güncelleneckmiş. Sen yinede iyi araştır herşeyi
Benim doktorun çok yakın arkadaşı olduğu için onu öneriyor ama sen bunları anlattıkça gitmeye çekiniyorumbastan alismasaydim eger kesinlikle seher sarı seecrdim
Tolgaya hrsey soramiyrosun insani boyle gicik eder yanivar ama alsitim iste birakamiyorum
Bastan beri ona gidiyorum
Annen en doğrusunu yapıyor canım hamilesin bi müddet görüşmemeniz en iyisi olur. Allah şifa versin baban için inş tez zamanda atlatır. Bol bol dua et çok üzülmen bebeğini de etkiler dikkat etGunaydin kizlar babam bir haftadir cok kotuydu mide agrisi asiri bir terleme istahssizlik dr gitti malesef cigerinde lekelnmeler vardi test yaptirdik negatif cikti icimiz ferahladi fakat sikayegleri arhmaya basladi bas donmesi falan tekrar yaptirdik malesef corona testi pozitif cikti bu sefer hatali cikabiliyomus yani cigeflerinde problem oldugu icin bugun hastaneye yatacak annem kronik hasta insallah ona bulasmamistir yanimida getiremiyorum gelmiyo sen hamilesin diyo tek basina evde kalcak simdi cok uzuluyorum bugune kadar hep destek oldu bana cocuklarima o bakti buyuttu ben bisey yapamiyorum llutfen dua edin babama hayirlisiyla bi saglikli dogursaydik bebisleri elim kolum baglandi insllah bir an once tedavisi bulunurda kurtuluruz su salgindan
Ah canım çok geçmiş olsunolsun 7-10 gün bir şey değil ki geri yakalayabilir gününü ama beslenme gerçekten önemli protein ağırlıklı beslenmeye zorlasan kendini daha doğrusu herşeyden ye tabi biraz zorla balık yağları da faydalı oluyor iştah açısından da doktoruna danışıp alsan nasıl olur acaba
Çok sağol canım artık çok dikkat edeceğim dediğin gibi protein ağırlıklı besleneceğim daha çok. Muz, kaşar maden suyuda bebeğe kilo aldırıyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum.
Ah canım çok geçmiş olsunolsun 7-10 gün bir şey değil ki geri yakalayabilir gününü ama beslenme gerçekten önemli protein ağırlıklı beslenmeye zorlasan kendini daha doğrusu herşeyden ye tabi biraz zorla balık yağları da faydalı oluyor iştah açısından da doktoruna danışıp alsan nasıl olur acaba
Çok sağol canım artık çok dikkat edeceğim dediğin gibi protein ağırlıklı besleneceğim daha çok. Muz, kaşar maden suyuda bebeğe kilo aldırıyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum.
Bende 3.30 uyandım 6 ya kadar uyuyamadım rahat edemiyorum artık dönemiyorum hiç yattığım taraf acıyor diğerine döneyim diyorum 10 dk sürüyor sonra uykum kaçıyorGünaydın kızlarSabaha kadar doğru düzgün uyumadigim için her sabah sanki kemiklerim kırılmış vaziyette kalkıyorum her yerim uyuşmuş yorgun halde.Ve çok dikkat etmeme rağmen sürekli gernesiyorum bir zararı olur mu
Benim bebeğimde aynı şekilde vuruyor eziliyor mu diye bazen bende düşünüyordum ama doktorlar özlelikle sola doğru yatın dediğine göre birşey olmuyordur bence. Hatta birkaç yerde okumuştum sola yatınca kan akışı daha iyi olduğu için de öyle hareket ediyor olabilir.Kızlar geceleri uyuyamıyorum , yan yatınca bebeğim çok vuruyor eziliyor zannediyorum sırt üstü malum yatmıyorum derken geceleri uykusuz geçiyor böyle olupta çözüm bulan ya da beni rahatlatacak bi fikre sahip olan var mıbebeğim ezildiği için mi vuruyor diye düşünmeye başladım
Maşallah canım tombiş bebişler pek tatlı oluyor tam ısırmalık olurBenim bebegimde 28 hafta konturolunde basi 30 hafta bacak ve karin 29 haftayla uyumlu cikti önden gidiyoruz 1bucuk hafta bi dahaki kontrole 3hafta sonra gel 1ay beklemeyelim dedi Dr. sekerden süphelendi seker falanda cikmadi ama ilk gunden beri 1hafta ondeydi biraz daha one gecmis tomtis olacak galiba
Ben hamile yastığı kullanıyorum onunla bi nebze rahat uyuyabiliyorum canımKızlar geceleri uyuyamıyorum , yan yatınca bebeğim çok vuruyor eziliyor zannediyorum sırt üstü malum yatmıyorum derken geceleri uykusuz geçiyor böyle olupta çözüm bulan ya da beni rahatlatacak bi fikre sahip olan var mıbebeğim ezildiği için mi vuruyor diye düşünmeye başladım
ya şöyle tolganın bilmislige tavrı fenaBenim doktorun çok yakın arkadaşı olduğu için onu öneriyor ama sen bunları anlattıkça gitmeye çekiniyorum☺ Benim doktorum çok ilgili hastası olmayan insanlar bile sosyal medyadan soru sorsa cevap veriyor müsait oldukça
Canim cok uzuldum cok gecmis olsun rabbim her ikisinede saglik versin şu siralar bu bela kolay atlatiliyor duyduklarim var icini ferah tut insan tabi yanlarinda olmak heleki annen tekmis yardimci olacak kimse yokmu senin disinda sen zaten gidemezsinGunaydin kizlar babam bir haftadir cok kotuydu mide agrisi asiri bir terleme istahssizlik dr gitti malesef cigerinde lekelnmeler vardi test yaptirdik negatif cikti icimiz ferahladi fakat sikayegleri arhmaya basladi bas donmesi falan tekrar yaptirdik malesef corona testi pozitif cikti bu sefer hatali cikabiliyomus yani cigeflerinde problem oldugu icin bugun hastaneye yatacak annem kronik hasta insallah ona bulasmamistir yanimida getiremiyorum gelmiyo sen hamilesin diyo tek basina evde kalcak simdi cok uzuluyorum bugune kadar hep destek oldu bana cocuklarima o bakti buyuttu ben bisey yapamiyorum llutfen dua edin babama hayirlisiyla bi saglikli dogursaydik bebisleri elim kolum baglandi insllah bir an once tedavisi bulunurda kurtuluruz su salgindan
Evet canım uzun uğraşlar sonucundaAy ıns cnm hıc zaman nasıl gevtı anlamayız ılk bebekmı senınde
Benım suları azalmıs endolu kestık cnm drlar goruscekler nstye bagladılarEvet canım uzun uğraşlar sonucunda
Inş şancı çıkmaz canım endol u bana haftada 1 vermişti suyu azaltıyor diyeBenım suları azalmıs endolu kestık cnm drlar goruscekler nstye bagladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?