2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Başı büyük diye ne dediler de korkuttular canım benim de ayrıntılı ultrasonda herşey normaldi ama 2 kontrol oldu baş ölçüsünün haftasına göre 1 hafta önde gittiğini söylüyor. Diğerleri de geri evet ölçümden ölçüme çok farkediyormuş ama insan stres yapıyor ya

Benim bebegimde 28 hafta konturolunde basi 30 hafta bacak ve karin 29 haftayla uyumlu cikti önden gidiyoruz 1bucuk hafta bi dahaki kontrole 3hafta sonra gel 1ay beklemeyelim dedi Dr. sekerden süphelendi seker falanda cikmadi ama ilk gunden beri 1hafta ondeydi biraz daha one gecmis tomtis olacak galiba

Ah canım çok geçmiş olsun olsun 7-10 gün bir şey değil ki geri yakalayabilir gününü ama beslenme gerçekten önemli protein ağırlıklı beslenmeye zorlasan kendini daha doğrusu herşeyden ye tabi biraz zorla balık yağları da faydalı oluyor iştah açısından da doktoruna danışıp alsan nasıl olur acaba

Kızlar geceleri uyuyamıyorum , yan yatınca bebeğim çok vuruyor eziliyor zannediyorum sırt üstü malum yatmıyorum derken geceleri uykusuz geçiyor böyle olupta çözüm bulan ya da beni rahatlatacak bi fikre sahip olan var mı bebeğim ezildiği için mi vuruyor diye düşünmeye başladım

Yeni dogan ünitesi varmış canım. Dogum ücreti 4000 civarı sanırım ama eylülde fiyat güncelleneckmiş. Sen yinede iyi araştır herşeyi
Telefondan bilgi almaya çalışıyorum çoğuna ulaşamadım bi tek telefonda medicana hastanesi herseye tek tek yanıt verdi.

bastan alismasaydim eger kesinlikle seher sarı seecrdim
Tolgaya hrsey soramiyrosun insani boyle gicik eder yanivar ama alsitim iste birakamiyorum
Bastan beri ona gidiyorum
Benim doktorun çok yakın arkadaşı olduğu için onu öneriyor ama sen bunları anlattıkça gitmeye çekiniyorum Benim doktorum çok ilgili hastası olmayan insanlar bile sosyal medyadan soru sorsa cevap veriyor müsait oldukça

Annen en doğrusunu yapıyor canım hamilesin bi müddet görüşmemeniz en iyisi olur. Allah şifa versin baban için inş tez zamanda atlatır. Bol bol dua et çok üzülmen bebeğini de etkiler dikkat et

Bende 3.30 uyandım 6 ya kadar uyuyamadım rahat edemiyorum artık dönemiyorum hiç yattığım taraf acıyor diğerine döneyim diyorum 10 dk sürüyor sonra uykum kaçıyor

Merhaba Arkadaşlar doğum iznindeyken işten çıkışı mı verirlerse yasal haklarım ne olur ?

Benim bebeğimde aynı şekilde vuruyor eziliyor mu diye bazen bende düşünüyordum ama doktorlar özlelikle sola doğru yatın dediğine göre birşey olmuyordur bence. Hatta birkaç yerde okumuştum sola yatınca kan akışı daha iyi olduğu için de öyle hareket ediyor olabilir.

Maşallah canım tombiş bebişler pek tatlı oluyor tam ısırmalık olur

Pok gibi bir günden herkese merhaba kizlar . İdrarda yine kan cikti her iki bobrektede taş var . Sag düşüyor sol Dr du et hareket etmesin dedi çok büyük 9 mm . Daha önce düşürdüm biliyorum yani o ağrıyı . Enfeksiyon çıktı ayrıca bu tahlilde . Taş böbrek kanalını kapatmış müdahale edemiyorlar . Erken doğumu tetikleye bilir enfeksiyon mecbur tedavi göreceksin dedi doktor oy say say bitmiyor anlicaniz .

Ben hamile yastığı kullanıyorum onunla bi nebze rahat uyuyabiliyorum canım

ya şöyle tolganın bilmislige tavrı fena
Ama alaninda iyi mecbur kaldım rahim filminide o cekt bana herks onu onerdi samsunda
Kardesimle gititm gecende kardesim cokkibar adam dedi cidddn kibar
Ama iste boyle lafsokamsi var arada birde ben hapalri içemedim kusmadan2 dolayi
Her dediğini yapacaksin hemen tavir alıyor
Simdi kan ve demir eksikligi cikfi3 verdirdiği haplar kusturuor
Söylemeye cekiniyorum iceceksin vs diyecek
Bakalim iğne a vurdurursa amenna kanigneleri oluyormuş

Canim cok uzuldum cok gecmis olsun rabbim her ikisinede saglik versin şu siralar bu bela kolay atlatiliyor duyduklarim var icini ferah tut insan tabi yanlarinda olmak heleki annen tekmis yardimci olacak kimse yokmu senin disinda sen zaten gidemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…