park yatak kullanacağım ben. odasını sonra yapacağım.Günaydın kızlar yatak odasına anne yanında nasıl bir beşik kullanmayı düşünüyorsunuz ben bebek odası takımı aldım büyüyen beşikte var içinde ve çok beğenerek aldım hemen kullanmak istiyorum o yüzden onu odasına değilde yatak odasına kurmak istiyorum yerim müsait sığma konusunda sorun yok küçük bir beşiğide içeri oturduğumuz odaya koyarım orda da vakit geçiririz diye düşündüm tecrübeli anneler vardır mutlaka siz nasıl düşünüyorsunuz
Amın ıns cnm hepımız kasımı görürüz sağlıkla gelirler inlşHoşgeldin Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşursun inşallah minnoşlara
Merhaba canım hoşgeldin inşallah bebeğin vakti zamanın da doğar. Bende son anda direkten dönüp serklaj atilmadi senin ikiz old için mi dikiş attılar önlem amaclı yoksa kaybin mi var .Ben de yatarak geçiyorum genelde günlerce evden çıkmıyorum artık bunalıma giriyorum açık havada bi yere gidip hamak kurup yatiyorum yine bazen sahilde 15 dk yürümek istiyorum şiddetli şancı ağrı vs .2 kez kanamam old endol progesteron iğne kullandım şimdi sadece hapını fitil olarak kullanıyorum. Rahim boyum iyi şimdilik ama rahmim ameliyatlardan deforme olmuş bu rahim bu bebeği taşımaz dediler bana şimdiki doktor um dikişi gerek görmedi sıkı takip ediliyorum.Merhaba herkese ilk kez giriyorum bu topiğe beni de aranıza kabul ederseniz.ikiz gebeyim serklajlıyım erken doğum riskinden dolayı hiç hamilelikten tad alamadım 4 gündür endol alıyorum biraz sancım kasılmam oluyordu benim gibi var mı aranızda?kasım ı görmeyi çok istiyorum sizler nasılsınız tanışmak isterim.
Çok geçmiş olsun canım demek hatalı olabilir bu testler ya tekrar bakılmasaydı pozitif old bilmeden aman Allahım .Rabbim şifa versin inşallah iyileşir senin uzak durman gerek bu konuda kendini suçlama onlar ilaç la vs tedavi olabiliyor sana öyle bisey bulaşsa 2 canla çok zor olur canım Allah korusunGunaydin kizlar babam bir haftadir cok kotuydu mide agrisi asiri bir terleme istahssizlik dr gitti malesef cigerinde lekelnmeler vardi test yaptirdik negatif cikti icimiz ferahladi fakat sikayegleri arhmaya basladi bas donmesi falan tekrar yaptirdik malesef corona testi pozitif cikti bu sefer hatali cikabiliyomus yani cigeflerinde problem oldugu icin bugun hastaneye yatacak annem kronik hasta insallah ona bulasmamistir yanimida getiremiyorum gelmiyo sen hamilesin diyo tek basina evde kalcak simdi cok uzuluyorum bugune kadar hep destek oldu bana cocuklarima o bakti buyuttu ben bisey yapamiyorum llutfen dua edin babama hayirlisiyla bi saglikli dogursaydik bebisleri elim kolum baglandi insllah bir an once tedavisi bulunurda kurtuluruz su salgindan
Benım 20 hafya kaybım var daha once cnm 14.haftada 24mm e dustu dıkıa atıldı sukur bu haftaya geldık annem bakıyo banada en bastan berı yatıyorum sana atılmamıs cok ıyı rahım agzım 10 mm suan dayanıyoruz sancın ılaclardan sonra kesıldımı cnm bende bugun dra gıdıcem endolu kesebılırler sureklı kullanım onerılmıyor.ah cnm bende cok bunaldım yatmaktan heryerım agrıyor zaten evde olmak zor pruluton ıgne progestan hap alıyorum cnm elınde kalan ılacları sen saglık ocagına bırak alamayan ıhtıyacı olan ınsanlar alsın sagpl ben aşabılıuorum cnm nekadar sıklıkla gıdıyosun benımde 16 18 lerde plasentadan kanamam oldu kesıldı cok sukur bıdaha olmadı ama sancı ve erken dogum korkusundan wc harıc kalkamıyorumMerhaba canım hoşgeldin inşallah bebeğin vakti zamanın da doğar. Bende son anda direkten dönüp serklaj atilmadi senin ikiz old için mi dikiş attılar önlem amaclı yoksa kaybin mi var .Ben de yatarak geçiyorum genelde günlerce evden çıkmıyorum artık bunalıma giriyorum açık havada bi yere gidip hamak kurup yatiyorum yine bazen sahilde 15 dk yürümek istiyorum şiddetli şancı ağrı vs .2 kez kanamam old endol progesteron iğne kullandım şimdi sadece hapını fitil olarak kullanıyorum. Rahim boyum iyi şimdilik ama rahmim ameliyatlardan deforme olmuş bu rahim bu bebeği taşımaz dediler bana şimdiki doktor um dikişi gerek görmedi sıkı takip ediliyorum.
Bol bol dinleneceksin canım yatarak geçecek çoğu gitti azı kaldı zaten. Bu arada elimde endol le progesteron iğne var 2 sinide kullanıyorsan sana gönderebilirim
Ben vArım canım... Alt kemikler son aylara doğru açıldıkça ağrı oluyor. Bir de sert zeminlere oturmak ağrıyı daha çok artırıyor ya da fazla hızlı yürümek.Kızlar günaydın . Sıze bir şey soracağım . Kuyruk sokumu acısı çeken var mı
Basın sağolsun canım Allah ne güzel ikiz nasip etmiş. Benim 7.haftada ve 15.haftalarda kanamam oldu çok şükür kesildi ama sancim oluyor yani ayakta 15 dk sonra rahmimde ağrıları sizlamalari hissediyordum o yüzden dinlemiyorum sürekli doktorumda heyet raporu verdi ise sadece 2 gün gidebildimBenım 20 hafya kaybım var daha once cnm 14.haftada 24mm e dustu dıkıa atıldı sukur bu haftaya geldık annem bakıyo banada en bastan berı yatıyorum sana atılmamıs cok ıyı rahım agzım 10 mm suan dayanıyoruz sancın ılaclardan sonra kesıldımı cnm bende bugun dra gıdıcem endolu kesebılırler sureklı kullanım onerılmıyor.ah cnm bende cok bunaldım yatmaktan heryerım agrıyor zaten evde olmak zor pruluton ıgne progestan hap alıyorum cnm elınde kalan ılacları sen saglık ocagına bırak alamayan ıhtıyacı olan ınsanlar alsın sagpl ben aşabılıuorum cnm nekadar sıklıkla gıdıyosun benımde 16 18 lerde plasentadan kanamam oldu kesıldı cok sukur bıdaha olmadı ama sancı ve erken dogum korkusundan wc harıc kalkamıyorum
Bazen yürüyorum cnm bazen sandalye ıstıyorum saglık ocagı yazıyo aslında cogu ıgne ılacı sana neden oyle yapmadılar endolden sonra mabıcaz ondan korkuyorum bnde cnm gene agrılar baslarsa korkuyorum ben hamılr kalamadım o bebekten sonra cnm neler yasadım bılsen butıun vucudum bozuldu tüple kaldım ikiz daha zormus rahom dikiş olmasa zaten bu haftaya gelmezdım coger gelıstırıcı oldunmu ben 25 haftada ıkı kere oldum korkuyorum acıkcası cok kucuk dogarlar diyeBasın sağolsun canım Allah ne güzel ikiz nasip etmiş. Benim 7.haftada ve 15.haftalarda kanamam oldu çok şükür kesildi ama sancim oluyor yani ayakta 15 dk sonra rahmimde ağrıları sizlamalari hissediyordum o yüzden dinlemiyorum sürekli doktorumda heyet raporu verdi ise sadece 2 gün gidebildim2.gün sabahı yoğun kanamayla hast yattım rahim ağzı boyum en son iyiydi. 12.haftada bu doktoruma başladım aslida dikiş icin gitmiştim atmadı 15 de kanama old 10 günde bir muayeneye çağırdı kontrol süresi 9 gün gittiğim hast sonra ben dedim asistana maddi olarak zorlanıyorum 15 de bir gelsem olur mu tamam dediler Şimdi bazen 15 bazen 20 günde bir kontrole gidiyorum.
Endolu bende kısa süre kullandım bebeğin suyunu azaltiyormus. Facebookda rahim ağzı yetmezliği grubu var ılaclarimi ordan birine hediye ederim sağlık ocağı almiyo ağız burun kıvirdi en azından birinin ihtiyacını görür o zaman sgk geçmeyen bi hast gidiyordum iğnenin kutusunu 160 tl almıştım elimde 4 kutu var sağlık ocağı alır kenara atar şimdi ziyan olur. Çok dikkat et canım hast giderken bile yürüme tekerlekli sandalye iste sen özel hastasin.
2 embriyomu transfer ettiler ben çok istedim ama rahim taşımaz diye transfer yapmadılar canım.Beb şimdilik rahmi beslesin diye progesteron fitil kullanıyorum belki sana da öyle bisey verir .Serklaji kim attı sana .Surecim normal gittiği için ciğer geliştirici vurmadılar bana benim çarem dinlenmek yorulmamak bi iş yapmamak annemde kalıyordum şimdi evimdeyim tekim gün boyu.Esim yemegime kadar ocağın üstüne koyuyor ben ısıtıp yiyiyorum bulaşıklar lavaboda birikir akşam o gelince diziyor edilmemek için.Kirli çamaşırları makinaya atıyor teli balkona seriyor mesela bitince ben az az alıp seriyorum. 3 lt su yu şişelere koyuyor ben içiyorum yani eğilecek uzanacak hiç birseyi yapmıyorum tabi senin hiçbirşey yapmaman lazim .Benim arkadasimda dikişli o biraz normal davrandı sürekli yatmamış 2.kez dikiş atıldı. Az kaldı sabır rahim boyu dinlenerek uzuyormus ayaklarını dikip yatacaksınBazen yürüyorum cnm bazen sandalye ıstıyorum saglık ocagı yazıyo aslında cogu ıgne ılacı sana neden oyle yapmadılar endolden sonra mabıcaz ondan korkuyorum bnde cnm gene agrılar baslarsa korkuyorum ben hamılr kalamadım o bebekten sonra cnm neler yasadım bılsen butıun vucudum bozuldu tüple kaldım ikiz daha zormus rahom dikiş olmasa zaten bu haftaya gelmezdım coger gelıstırıcı oldunmu ben 25 haftada ıkı kere oldum korkuyorum acıkcası cok kucuk dogarlar diye
Cnm prof arda lembet atto dokısı ıkı embryo kondu tek koyulcaktı baska dr koydı bende en basından berı wc harıc kalkmadm annemde kalıutm dıkısten sonra 25 lere kdr 30 40 mmdı rahımmahzım ama bebekler kılo aldıkca tabı dustı yemek bıle yatakta yıyorum wc harıcı ayakta degılım zaten progestan fıtıl kullanıyorum vajınal alıyorum onlar olmasa dokıs olmasa bu hagyayı goremezdık 32 lerı de gorsek keske2 embriyomu transfer ettiler ben çok istedim ama rahim taşımaz diye transfer yapmadılar canım.Beb şimdilik rahmi beslesin diye progesteron fitil kullanıyorum belki sana da öyle bisey verir .Serklaji kim attı sana .Surecim normal gittiği için ciğer geliştirici vurmadılar bana benim çarem dinlenmek yorulmamak bi iş yapmamak annemde kalıyordum şimdi evimdeyim tekim gün boyu.Esim yemegime kadar ocağın üstüne koyuyor ben ısıtıp yiyiyorum bulaşıklar lavaboda birikir akşam o gelince diziyor edilmemek için.Kirli çamaşırları makinaya atıyor teli balkona seriyor mesela bitince ben az az alıp seriyorum. 3 lt su yu şişelere koyuyor ben içiyorum yani eğilecek uzanacak hiç birseyi yapmıyorum tabi senin hiçbirşey yapmaman lazim .Benim arkadasimda dikişli o biraz normal davrandı sürekli yatmamış 2.kez dikiş atıldı. Az kaldı sabır rahim boyu dinlenerek uzuyormus ayaklarını dikip yatacaksın
Çok sağol canım izledim aslında benim hareketlerden dolayı bir tedirginliğim olmadı kızım kıpır kıpır zaten çok şükür. Bulanık görme ardından kasık ağrısı olunca korktum. Muayene oldum vajinal muayene de yaptı bir sıkıntı yok şükür. Sadece bebeğimin gelişimi, boyu kilosu 7-10 gün kadar geride. Artık 2 haftada bir çağırdı kontrole inşallah bir dahakine haftasına baya yaklaşmış olur üzüldüm ağladım gelince. Çok iştahlı değilim benim yüzümden olabilir diye
Canım maşallah eşin ne güzel destekcin Allah razı olsun onlardan. İnşallah sıkıntısızca son haftalara gideriz2 embriyomu transfer ettiler ben çok istedim ama rahim taşımaz diye transfer yapmadılar canım.Beb şimdilik rahmi beslesin diye progesteron fitil kullanıyorum belki sana da öyle bisey verir .Serklaji kim attı sana .Surecim normal gittiği için ciğer geliştirici vurmadılar bana benim çarem dinlenmek yorulmamak bi iş yapmamak annemde kalıyordum şimdi evimdeyim tekim gün boyu.Esim yemegime kadar ocağın üstüne koyuyor ben ısıtıp yiyiyorum bulaşıklar lavaboda birikir akşam o gelince diziyor edilmemek için.Kirli çamaşırları makinaya atıyor teli balkona seriyor mesela bitince ben az az alıp seriyorum. 3 lt su yu şişelere koyuyor ben içiyorum yani eğilecek uzanacak hiç birseyi yapmıyorum tabi senin hiçbirşey yapmaman lazim .Benim arkadasimda dikişli o biraz normal davrandı sürekli yatmamış 2.kez dikiş atıldı. Az kaldı sabır rahim boyu dinlenerek uzuyormus ayaklarını dikip yatacaksın
Dikişini atan doktor işinin en iyisi zaten .Bebekler kilo aldıkça borden düşüyor zaten stres yapma bol suyunu iç dinlenmeye bak görürsün 32.haftaya bisey kalmadı hatta 39 bile görürsün belki arkadaşım bi 32 leri gorsem diyordu bekletip sezeryanla aldılarCnm prof arda lembet atto dokısı ıkı embryo kondu tek koyulcaktı baska dr koydı bende en basından berı wc harıc kalkmadm annemde kalıutm dıkısten sonra 25 lere kdr 30 40 mmdı rahımmahzım ama bebekler kılo aldıkca tabı dustı yemek bıle yatakta yıyorum wc harıcı ayakta degılım zaten progestan fıtıl kullanıyorum vajınal alıyorum onlar olmasa dokıs olmasa bu hagyayı goremezdık 32 lerı de gorsek keske
Allah bin kere razı olsun bu süreci bize destek verdikleri için.Gideriz inşallah canımCanım maşallah eşin ne güzel destekcin Allah razı olsun onlardan. İnşallah sıkıntısızca son haftalara gideriz
Ah cnm ıns ıkızlerı 37 de en gec alıyolar zaten evet drum ıyı ama tabı sancı yada baska bısey plmazsa boraz daha dayanırız diyorum hayırlısıyla zamanda gecmıyor cnm ya valla cok sokıcıDikişini atan doktor işinin en iyisi zaten .Bebekler kilo aldıkça borden düşüyor zaten stres yapma bol suyunu iç dinlenmeye bak görürsün 32.haftaya bisey kalmadı hatta 39 bile görürsün belki arkadaşım bi 32 leri gorsem diyordu bekletip sezeryanla aldılarbi bakmışsın ikiside koynunda mis gibi kokuyorlar bu arada cinsiyetleri ne
Doğsunlar bu seferde zaman yetmeyecek ☺Seneye inş acısını cıkartırız.Ah cnm ıns ıkızlerı 37 de en gec alıyolar zaten evet drum ıyı ama tabı sancı yada baska bısey plmazsa boraz daha dayanırız diyorum hayırlısıyla zamanda gecmıyor cnm ya valla cok sokıcı
Ay ıns cnm hıc zaman nasıl gevtı anlamayız ılk bebekmı senındeDoğsunlar bu seferde zaman yetmeyecek ☺Seneye inş acısını cıkartırız.
Canım allah bir an önce şifa versinGunaydin kizlar babam bir haftadir cok kotuydu mide agrisi asiri bir terleme istahssizlik dr gitti malesef cigerinde lekelnmeler vardi test yaptirdik negatif cikti icimiz ferahladi fakat sikayegleri arhmaya basladi bas donmesi falan tekrar yaptirdik malesef corona testi pozitif cikti bu sefer hatali cikabiliyomus yani cigeflerinde problem oldugu icin bugun hastaneye yatacak annem kronik hasta insallah ona bulasmamistir yanimida getiremiyorum gelmiyo sen hamilesin diyo tek basina evde kalcak simdi cok uzuluyorum bugune kadar hep destek oldu bana cocuklarima o bakti buyuttu ben bisey yapamiyorum llutfen dua edin babama hayirlisiyla bi saglikli dogursaydik bebisleri elim kolum baglandi insllah bir an once tedavisi bulunurda kurtuluruz su salgindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?